- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
Adetli olduğum halde içimde hamilelik hissi var![]()
insanın içine bebek aşkı bir düştümü canım sürekli onu hayal ediyor..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetli olduğum halde içimde hamilelik hissi var![]()
insanın içine bebek aşkı bir düştümü canım sürekli onu hayal ediyor..haa birde hamileyken üzerine görenler var kendini öyle mi hissediyorsun yoksa?? Rabbim isteyen herkeze en kısa zamanda ,sağlıcakla kucağına alacağı bebekler nasip etsin..beklemek yoruyor üzüyor insanı ama inş. beklediğimize değecekler
![]()
insanın içine bebek aşkı bir düştümü canım sürekli onu hayal ediyor..haa birde hamileyken üzerine görenler var kendini öyle mi hissediyorsun yoksa?? Rabbim isteyen herkeze en kısa zamanda ,sağlıcakla kucağına alacağı bebekler nasip etsin..beklemek yoruyor üzüyor insanı ama inş. beklediğimize değecekler
![]()
kızlar slm nasılsınız? true kib sümeyyab nazar tweety aybizim rüzgargülü kimler kaldı topikte bilmiyorum çok yoğundum hamilelik sonrası işlerim pek iyi gitmedi neyse şu an ki durumum daha kötü geçen cuma kürtaj oldum kalp atışlarını duyamadık ikinci muayene de 7,5 haftalıkken malesef ex olmuş bebeğim nasılım diye sorarsanız hiç bilmiyorum öyle böyle şöyle............................hamileliğimi yaşayamadım işlerden dolayı en büyük üzüntüm bu bunun dışında sağlık açısından iyiyim toparlanıcam topiklere girmeyi düşünmüyorum kızlar şimdilik şu an ne düşündüğümü bile bilmiyorum açıkcası sıkıntılı bi süreç ama şunu biliyorum ki hamile kalmaya çalıştığım o günler gözlerimin önüne geliyo da o zamanlar çok üzdüm kendimi çok sıktık çok yıprandım hamile kaldım ama tam olarak yaşayamadım çok şükür bugünüme Allahın bildiği bişeyler vardır hayırlısı böyleymiş Allah isteyen bütün herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin kızlar sizleri seviyorum kendinize dikkat edin..................![]()
canım inş. tez vakitte gelir bebişin..stres yapıyorsan girmemen tabiki daha hayırlı canım
kızz çaktırmadan gebe mi kaldın yohsam sennnayyyyy canım benimm inş. öyledirr...nerelerdesin? nasılsın? azıcık anlat bakayım
progesteron hormonuna bakacak yumoşunun çatlayıp çatlamadığı anlaşılıyor o hormondan o karartı bebiş mi yoksaa
ayy hadi hayırlısı bakalım
yahu madem yumoş günü niye geçiştiriyonuz dövecem bak..
inş. hamiş kalırsınızda 9 ay koca yüzü görmezsiniz ben gibi
ahaaaa bi tanee daha sen niye yapmıyon kii madem yumoş günü
yok yok siz çok boş buldunuz topiği kızlar.. gevşemeyin bakalım...
Rabbim herşeyden öncee sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin canlarım..inş. tez vakitte gelir bebişleriniz..![]()
iyi gı sen napıyonTrueeeee napıyon gııııııııııııı![]()
çaktırmadan olmuş olabilir de olmayabilirdebende bilmiyorum şuan folbiol kullanıorum daha dogrusu muayenede verdi birkaç gün önce çarşambada tekrar muayene var çok tedirginim ama :26:
ALLAH yardimcin olsun canim tekrarini yasatmasin INSALLAH![]()
kızlar slm nasılsınız? true kib sümeyyab nazar tweety aybizim rüzgargülü kimler kaldı topikte bilmiyorum çok yoğundum hamilelik sonrası işlerim pek iyi gitmedi neyse şu an ki durumum daha kötü geçen cuma kürtaj oldum kalp atışlarını duyamadık ikinci muayene de 7,5 haftalıkken malesef ex olmuş bebeğim nasılım diye sorarsanız hiç bilmiyorum öyle böyle şöyle............................hamileliğimi yaşayamadım işlerden dolayı en büyük üzüntüm bu bunun dışında sağlık açısından iyiyim toparlanıcam topiklere girmeyi düşünmüyorum kızlar şimdilik şu an ne düşündüğümü bile bilmiyorum açıkcası sıkıntılı bi süreç ama şunu biliyorum ki hamile kalmaya çalıştığım o günler gözlerimin önüne geliyo da o zamanlar çok üzdüm kendimi çok sıktık çok yıprandım hamile kaldım ama tam olarak yaşayamadım çok şükür bugünüme Allahın bildiği bişeyler vardır hayırlısı böyleymiş Allah isteyen bütün herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin kızlar sizleri seviyorum kendinize dikkat edin..................![]()
kızlar gelen olunca hemen yazın lütfennn:26:
ben varımm naberr![]()
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Merhaba, Benim gibi Anne olmak isteyip Henüz olamamis Arkadaslar Varsa Bekliyorum...
Hem bekleyelim,Hem Muhabbet edelim ne dersiniz
:124: Tweety ve BitterKuzucuk :124:
...Bu topikte Regl oldum diye Aglamak Sizlanmak Yasak Sadece Sabrediyoruz...
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
kızlar gelen olunca hemen yazın lütfennn:26:
Ben bu tarz topiclere o kadar girip okudumki o kadar pozitif test resimlerine bakip agladimki goren herkese umut olmak istedigim icin yaziyorum coook isteyin ve umidinizi hic kaybetmeyin su anda biri ayagimda uyumaya calisiyor birine muzik dinletiyorum sabir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi