Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Adetli olduğum halde içimde hamilelik hissi var :(

insanın içine bebek aşkı bir düştümü canım sürekli onu hayal ediyor.. :34: haa birde hamileyken üzerine görenler var kendini öyle mi hissediyorsun yoksa?? Rabbim isteyen herkeze en kısa zamanda ,sağlıcakla kucağına alacağı bebekler nasip etsin..beklemek yoruyor üzüyor insanı ama inş. beklediğimize değecekler :16:

insanın içine bebek aşkı bir düştümü canım sürekli onu hayal ediyor.. :34: haa birde hamileyken üzerine görenler var kendini öyle mi hissediyorsun yoksa?? Rabbim isteyen herkeze en kısa zamanda ,sağlıcakla kucağına alacağı bebekler nasip etsin..beklemek yoruyor üzüyor insanı ama inş. beklediğimize değecekler :16:

Trueeeee napıyon gııııııııııııı :27::27::27::27:

O bebek aşkı küçükken evcilik oynarken bile vardı bende :) ya benim annem 6 aylikken hamile olduğunu anlarmis hep çünkü sürekli adet gorurmus hic bir belirtisi olmazmis ablamda 3 aylikken anladi bazen acaba diyorum sonra test yapıyorum sonuc negatif esimde her defasinda umutlaniyor :( adetliyken test yapilir mi ?

kızlar slm nasılsınız? true kib sümeyyab nazar tweety aybizim rüzgargülü kimler kaldı topikte bilmiyorum çok yoğundum hamilelik sonrası işlerim pek iyi gitmedi neyse şu an ki durumum daha kötü geçen cuma kürtaj oldum kalp atışlarını duyamadık ikinci muayene de 7,5 haftalıkken malesef ex olmuş bebeğim nasılım diye sorarsanız hiç bilmiyorum öyle böyle şöyle............................hamileliğimi yaşayamadım işlerden dolayı en büyük üzüntüm bu bunun dışında sağlık açısından iyiyim toparlanıcam topiklere girmeyi düşünmüyorum kızlar şimdilik şu an ne düşündüğümü bile bilmiyorum açıkcası sıkıntılı bi süreç ama şunu biliyorum ki hamile kalmaya çalıştığım o günler gözlerimin önüne geliyo da o zamanlar çok üzdüm kendimi çok sıktık çok yıprandım hamile kaldım ama tam olarak yaşayamadım çok şükür bugünüme Allahın bildiği bişeyler vardır hayırlısı böyleymiş Allah isteyen bütün herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin kızlar sizleri seviyorum kendinize dikkat edin..................:5::5:

ALLAH yardimcin olsun canim tekrarini yasatmasin INSALLAH :5:

canım inş. tez vakitte gelir bebişin..stres yapıyorsan girmemen tabiki daha hayırlı canım :16:

kızz çaktırmadan gebe mi kaldın yohsam sennn :9: ayyyyy canım benimm inş. öyledirr...nerelerdesin? nasılsın? azıcık anlat bakayım :16: progesteron hormonuna bakacak yumoşunun çatlayıp çatlamadığı anlaşılıyor o hormondan o karartı bebiş mi yoksaa :52: ayy hadi hayırlısı bakalım

:22: yahu madem yumoş günü niye geçiştiriyonuz dövecem bak.. :1: inş. hamiş kalırsınızda 9 ay koca yüzü görmezsiniz ben gibi :27:

:22::22::22: ahaaaa bi tanee daha sen niye yapmıyon kii madem yumoş günü :41: yok yok siz çok boş buldunuz topiği kızlar.. gevşemeyin bakalım... :34:

Rabbim herşeyden öncee sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin canlarım..inş. tez vakitte gelir bebişleriniz.. :16:

çaktırmadan olmuş olabilir de olmayabilirde :1::1::1::1:bende bilmiyorum şuan folbiol kullanıorum daha dogrusu muayenede verdi birkaç gün önce çarşambada tekrar muayene var çok tedirginim ama :26:

Trueeeee napıyon gııııııııııııı :27::27::27::27:
iyi gı sen napıyon :1:

çaktırmadan olmuş olabilir de olmayabilirde :1::1::1::1:bende bilmiyorum şuan folbiol kullanıorum daha dogrusu muayenede verdi birkaç gün önce çarşambada tekrar muayene var çok tedirginim ama :26:

Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin canım inş. mucizen seninledir :16: folbiol çok önemli canım bebeğin sağlığı için mutlaka ihmal etme beyin ve sinir gelişimi için çok önemli :34: sağlıcakla gelsin inş.

epeydir yoktun dedikodu filan yok mu? :27:

kızlar slm nasılsınız? true kib sümeyyab nazar tweety aybizim rüzgargülü kimler kaldı topikte bilmiyorum çok yoğundum hamilelik sonrası işlerim pek iyi gitmedi neyse şu an ki durumum daha kötü geçen cuma kürtaj oldum kalp atışlarını duyamadık ikinci muayene de 7,5 haftalıkken malesef ex olmuş bebeğim nasılım diye sorarsanız hiç bilmiyorum öyle böyle şöyle............................hamileliğimi yaşayamadım işlerden dolayı en büyük üzüntüm bu bunun dışında sağlık açısından iyiyim toparlanıcam topiklere girmeyi düşünmüyorum kızlar şimdilik şu an ne düşündüğümü bile bilmiyorum açıkcası sıkıntılı bi süreç ama şunu biliyorum ki hamile kalmaya çalıştığım o günler gözlerimin önüne geliyo da o zamanlar çok üzdüm kendimi çok sıktık çok yıprandım hamile kaldım ama tam olarak yaşayamadım çok şükür bugünüme Allahın bildiği bişeyler vardır hayırlısı böyleymiş Allah isteyen bütün herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin kızlar sizleri seviyorum kendinize dikkat edin..................:5::5:

invocum şuan ne diyeceğimi bilmiyorum, donakaldım inanki ALLh sabır versin canım zor bir süreç , ama vardır bi hayır, dikkat et kendine en kısa zamanda sağlıkla bebişin olur inşallaaahh canıım öpüyorum seni

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Merhaba, Benim gibi Anne olmak isteyip Henüz olamamis Arkadaslar Varsa Bekliyorum...
Hem bekleyelim,Hem Muhabbet edelim ne dersiniz :21:

:124: Tweety ve BitterKuzucuk :124:

:20:...Bu topikte Regl oldum diye Aglamak Sizlanmak Yasak Sadece Sabrediyoruz...:21:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:​

Ben bu tarz topiclere o kadar girip okudumki o kadar pozitif test resimlerine bakip agladimki goren herkese umut olmak istedigim icin yaziyorum coook isteyin ve umidinizi hic kaybetmeyin su anda biri ayagimda uyumaya calisiyor birine muzik dinletiyorum sabir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizimde olmadi Allah dan umit kesilmez cok umit verici konusmuyo doktorlarim buna mutluyum aslinda ilk seferinde cok aglamistim 9 unda kucuk bir operasyonla kanallarimin acik oluo olmadigina bakicaklar eger sorun yoksa ovaliasyon olamadigim icin hormon verip ovaliasyonu gercekleariricekler evde hamile kalmaya caliaicam herkese Allah saglikli ve hayirlisini en kisa zamanda versin inss sevgiler....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar gelen olunca hemen yazın lütfennn:26:

canimm nasilsin? varmi bi gelisme?
ben tam bat günümde yani pazar günü adet oldum tatlim :43: ama tuhaf olan ben normalde cok agrili sancili geciririm adet dönemimi ve rahat 6-7 gün sürer.. bu sefer agrim olmadi 2 gün sürdü cok az geldi simdi nerdeyse hic gelmiyo.. anlamadim niye böyle oldu ilk kez böyle bisey yasiyorum.. :26:

Ben bu tarz topiclere o kadar girip okudumki o kadar pozitif test resimlerine bakip agladimki goren herkese umut olmak istedigim icin yaziyorum coook isteyin ve umidinizi hic kaybetmeyin su anda biri ayagimda uyumaya calisiyor birine muzik dinletiyorum sabir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ALLAH bagislasin canim evlatlarini böyle seyler okumak gercekten umudu artiriyor :16:

Selam kizlar bende henuz birsey yok hala doktora git gel randevu sureleri uzun olunca birde tekrar tahlil verdim tsh icin bakalim hayirlisi olsun INSALLAH :12:

Canlarım günaydın hepinize.Bugün regl günüm ama 3 gün öncesinden itibaren ara ara pembe-kahverengi lekelenmeler görmüştüm.Dün akşam ( herne kadar saçma uydurulmuş bir yöntem olsada, deneyenler var diye yaptım) ovülasyon testiyle bir denemek istedim ve 2 çizgide kopkoyuydu.Sabahi zor ettim.Zaten sürekli pıt pıt kramplar giriyo karnıma.Sabah erkenden Laboquick erken gebelik testini yaptım.Resimde gördüğünüz gibi çok açık 2.çizgi çıktı.Emin olamadım.Yorumlarmısınız lütfen? Bu arada pztesiye randevu alabildim.Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.
Eki Görüntüle 1032690

Back
X