• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir gün bir cılgınlık etsemmi

anesya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
392
18
118
33
Kahramanmaraş
evet kızlar hemen bir erkek hayal edin sizden yemek yapmanızı istiyor yeri geliyor geceler boyu telefonla konusuyosun cok sık olmasada mesaj atıyor kadın hissiye hoşlandıgını hissediyorsunuz ama adım atmıyor ve siz bu belirsizlikten sıkıldınız adamı takip etmekten cevrim içimi oldu diye bakmaktan bunaldınız ya yeter artık içim içimi yiyecegine ne olacaksa olsun dediniz cocuk sizi yemege cıkartıcak burda ben devreye giriyorum ve yemege cıktıgımıza ona paketli bi ayna verecegim hayatımda en cok olmasını istediğim sey o kutunun içinde diyecegim ama o an acmasını istemddiğimi eve gidşnce acmasını isteyecegim sacma belkide ama bunu yapmaya karar verdim gidişata görede yolumu cizecegim aama bi yapmasammı acaba dediğim olmuyor değil bende bilene danısalım dedim size geldim ne dersiniz yada ne yapmalıyım

benim bile jeton sonradan düştü :KK70:
bence hoşlandığını belli et hareketlerinle ama çokda belli etme .çünkü erkekler peşinde koşmayı sever .

Ayna:KK48:aslinda cok ince degisik bi hediye cok guzel fikir ama,gel gelelim bu erkekler o okadar ince ruhlu olmuyolar anacim:KK53:dusunsene acarmis paketi,aa ayna :KK64:ne alaka dermis:KK70:kusura bakma canim ya guldum ee ama ne yapim keske mesaji alabilecek kapasitesi olsa insallah vardir :KK66:

Ayna verme bence onlar bizler gibi ince düşünmezler.
Direk söyle gitsin. :KK51:

Ay bu arada simdi anladim surprizinizi aynisini esim cikma teklifinde bana yapmisti icindeki benim icin cok degerli demisti baya etkilenmistim :cool:

Aslında belirsiz insanları sevmiyorum ne yapaam bilmiyorum ama istemsizce yazmadıgı zamanlar kendi kendimi yiyorum bilemedim ya

Yap tabi böyle sürüncemede mi kalacak bu mesele. Sen de acaba böyle mi demek istedi acaba öylemi böyle mi diye kendini mi yemezsin. Nereye kadar gidecek böyle? en sevmediğim durum belirsizlik. Yani bişey varsa vardır yoksa yok arası olmaz. Ucunda ölüm yok ya bi karşılığı yoksa Mesafeni koyar ona göre davranirsin. En azından ne olduğunu bilirsin bence.

Aslında yoga hocam biraz etkilemedi değil erkeklerden hersyei bekleme acıl ve rahatla dedi kadın rahat tabi bende kafamda kurmaktan sıkıldım

Yap tabi böyle sürüncemede mi kalacak bu mesele. Sen de acaba böyle mi demek istedi acaba öylemi böyle mi diye kendini mi yemezsin. Nereye kadar gidecek böyle? en sevmediğim durum belirsizlik. Yani bişey varsa vardır yoksa yok arası olmaz. Ucunda ölüm yok ya bi karşılığı yoksa Mesafeni koyar ona göre davranirsin. En azından ne olduğunu bilirsin bence.

İşte tamda düşüncem bu güzel yazmıssın hissettiklerim bu

Bir erkeğin gerçek niyetini anlamak için (hoşlanıyor mu? oyalıyor mu? evlenmek istiyor mu?) kendini geri çekeceksin. İşe yarıyor.
İlla ki olumlu sonuçlanacak diye bir şey yok. Amaç zaten gerçek niyetini anlamak.
Gezip tozmak hoşuna gidiyordur ciddi adım atmak istemiyor olabilir.
Dediği yere hemen gitmeyeceksin. Paniğe kapılıp açılabilir de önünde ki maçlara bakabilir de..

Bir erkeğin gerçek niyetini anlamak için (hoşlanıyor mu? oyalıyor mu? evlenmek istiyor mu?) kendini geri çekeceksin. İşe yarıyor.
İlla ki olumlu sonuçlanacak diye bir şey yok. Amaç zaten gerçek niyetini anlamak.
Gezip tozmak hoşuna gidiyordur ciddi adım atmak istemiyor olabilir.
Dediği yere hemen gitmeyeceksin. Paniğe kapılıp açılabilir de önünde ki maçlara bakabilir de..

Bunu yaptım o mesaj attıkca yazdım sinemaya gidelim dedi ben gittim dedim tekrar git dedi zorla kendimi bi yerlere davet ettiriyorum dedi bugunde kabul edersen cay içelim dicektim yazmıs ama projelerim vardı erteledim oda yemegi ayarladı işte kacan kovalanır mantıgında kacan yıpranıyorda farkında olmadan

Back
X