• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir gün bir cılgınlık etsemmi

adam gununu gecırıyor cıddı olan adam acılır bence oyle bırsey yapıpta kendını komık duruma dusurme

evet kızlar hemen bir erkek hayal edin sizden yemek yapmanızı istiyor yeri geliyor geceler boyu telefonla konusuyosun cok sık olmasada mesaj atıyor kadın hissiye hoşlandıgını hissediyorsunuz ama adım atmıyor ve siz bu belirsizlikten sıkıldınız adamı takip etmekten cevrim içimi oldu diye bakmaktan bunaldınız ya yeter artık içim içimi yiyecegine ne olacaksa olsun dediniz cocuk sizi yemege cıkartıcak burda ben devreye giriyorum ve yemege cıktıgımıza ona paketli bi ayna verecegim hayatımda en cok olmasını istediğim sey o kutunun içinde diyecegim ama o an acmasını istemddiğimi eve gidşnce acmasını isteyecegim sacma belkide ama bunu yapmaya karar verdim gidişata görede yolumu cizecegim aama bi yapmasammı acaba dediğim olmuyor değil bende bilene danısalım dedim size geldim ne dersiniz yada ne yapmalıyım

gerçekten hayatınızda en çok istediğiniz o kişi mi?
Fikir güzel ama bu kadar başında olan bir flört için fazla iddaalı.
Bir de ben bu tarz bir hikayeyi duysam erkek yapmıştır derdim.

Bence adı dahi konulmamış bir şey için gereksiz bir yaklaşım olur.
Ben ikilemde olan bir iletişimin içinde olsam muhabbeti keserdim. Eğer üstüme düşüp ilgileniyorsa açık açık konuşurdum. Daha ortada bi şey yokken kaldırmayın şunların totosunu yaaa :KK12::63:

Bu karşılıklı hoşlanıp da birbirine açılamadığın dönemler çok tatlıdır aslında:oops: ama insan acele eder işte...

Bence adım atma,daha fazla sinyal gönder hoşlandığına dair.
Ama illa da yapacaksan kim tutar seni :KK76: fikrin güzel, ince,umarım anlar..

Bende anlamadim. Esim beni kendine benzetmis sanirim tum romantik ruhum kaybolmus resmen odun olmusum. Kutuymus kitapmis ne gerek var yemek yiyip gulup eglenin
Onlar azcik bize benzeseler di keske. Şaşı kalkan taraf biz olduk. Konuyla alakalı değil ama hassas noktamdan girdin:KK14:

Dün aksam konustuk gayet güzel sonra arıcam seni dedi kapattı whatsappta cevrimiçiydi baskasıyla konusuyor sanırım seste cıkmadı hiç ii bir fikir değil yemegede cagırdıgında geri cevirmeliyim teklifini sanırım

Dün aksam konustuk gayet güzel sonra arıcam seni dedi kapattı whatsappta cevrimiçiydi baskasıyla konusuyor sanırım seste cıkmadı hiç ii bir fikir değil yemegede cagırdıgında geri cevirmeliyim teklifini sanırım

Sevgilisi olduğundan önce emin olmalısın . Sevgilisi varsa neden senle birlikte sinemaya vs .gidiyor . o_O

Sevgilisi olduğundan önce emin olmalısın . Sevgilisi varsa neden senle birlikte sinemaya vs .gidiyor . o_O
Sevgilim yok dedi birine zaman ayıramayacak kadar yoğun calısıyorum felan dedi bende cözemedim ya napsam bilemedim bir yandan seytan kes tamamen konusmayı diyor diyer yanım fevri davranma diyor

Saskınlıkla yedi cok güzel olmus dedi kayseri mantısı yaptım Begenmezse ayıp izin günlerinde yemek isterim artık dedi bende işim yok zaten sana yemek yapıyım diyodum bende dedim cay içeriz o zaman dedi napmaya calısıyo anlamadımki

Ben olsam hadi birkere yaptim aramizda birsey olmanyan bir erkege yemek yapmam helle izin günlerimde. Zaten benden o istese gicik olur hic yapmam illa icimden gelmeli. Bence geri adim at azicik.

Back
X