Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kızlar hemen bir erkek hayal edin sizden yemek yapmanızı istiyor yeri geliyor geceler boyu telefonla konusuyosun cok sık olmasada mesaj atıyor kadın hissiye hoşlandıgını hissediyorsunuz ama adım atmıyor ve siz bu belirsizlikten sıkıldınız adamı takip etmekten cevrim içimi oldu diye bakmaktan bunaldınız ya yeter artık içim içimi yiyecegine ne olacaksa olsun dediniz cocuk sizi yemege cıkartıcak burda ben devreye giriyorum ve yemege cıktıgımıza ona paketli bi ayna verecegim hayatımda en cok olmasını istediğim sey o kutunun içinde diyecegim ama o an acmasını istemddiğimi eve gidşnce acmasını isteyecegim sacma belkide ama bunu yapmaya karar verdim gidişata görede yolumu cizecegim aama bi yapmasammı acaba dediğim olmuyor değil bende bilene danısalım dedim size geldim ne dersiniz yada ne yapmalıyım
Onlar azcik bize benzeseler di keske. Şaşı kalkan taraf biz olduk. Konuyla alakalı değil ama hassas noktamdan girdinBende anlamadim. Esim beni kendine benzetmis sanirim tum romantik ruhum kaybolmus resmen odun olmusum. Kutuymus kitapmis ne gerek var yemek yiyip gulup eglenin
Dün aksam konustuk gayet güzel sonra arıcam seni dedi kapattı whatsappta cevrimiçiydi baskasıyla konusuyor sanırım seste cıkmadı hiç ii bir fikir değil yemegede cagırdıgında geri cevirmeliyim teklifini sanırım
Sevgilim yok dedi birine zaman ayıramayacak kadar yoğun calısıyorum felan dedi bende cözemedim ya napsam bilemedim bir yandan seytan kes tamamen konusmayı diyor diyer yanım fevri davranma diyorSevgilisi olduğundan önce emin olmalısın . Sevgilisi varsa neden senle birlikte sinemaya vs .gidiyor .![]()
HahaahErkekler o kadar düz mantıklı varlıklar ki...
"Hayatta en çok istediğin şey ayna mıydı" bile diyebilir hazırlıklı ol.
Bir erkek düşündüm benden yemek yapmamı istese bida onla görüşmem:)
Hahaahbenmde aklima bu geldi
yoksa ben erkek miyim
![]()
Merak ediyorum nasıl yemek yapıyorsun dedi sonra mantı istedi oturdum actımhehe bende galiba zaten en sevmedigim seydir yemek yapmak, yapamiyorumda orasi ayri. Birde süreklimi istiyor yoksa arkadas ben cok güzel yaparim dedide mi istedi acaba :)
Merak ediyorum nasıl yemek yapıyorsun dedi sonra mantı istedi oturdum actım
Saskınlıkla yedi cok güzel olmus dedi kayseri mantısı yaptım Begenmezse ayıp izin günlerinde yemek isterim artık dedi bende işim yok zaten sana yemek yapıyım diyodum bende dedim cay içeriz o zaman dedi napmaya calısıyo anlamadımkiAnladim begendimi bari beyfendi
Saskınlıkla yedi cok güzel olmus dedi kayseri mantısı yaptım Begenmezse ayıp izin günlerinde yemek isterim artık dedi bende işim yok zaten sana yemek yapıyım diyodum bende dedim cay içeriz o zaman dedi napmaya calısıyo anlamadımki
Merak ediyorum nasıl yemek yapıyorsun dedi sonra mantı istedi oturdum actım
Aslında kendisinin iki lafından biri evlilik iyi bi insan bulup evlenecegim diyor beni görmüyor tabiEvleniyor musunuz konu sahibibir erkek bir bayanın neden yemek yapıp yapamamasını merak etsin ki .
![]()