• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir gün bir cılgınlık etsemmi

O konuda eminim sevgilisi yok

Bizde emindik sekerim cocuk arkadasimdi imkansiz cikmadigi biri oldguna emindikkk oyle bir konusuyordu ki derdim yani oluyor arkadasim icin oyleydide zaten tek lafini ikiletmez o kadar iii ve siirsel bir cocuktu al oku yani. Aa sonra ogrendikki sevgilisi varmis şoook olduk ve bir allahin kulu 5 senedir onla ciktigini bilmiyorrrr

Bizde emindik sekerim cocuk arkadasimdi imkansiz cikmadigi biri oldguna emindikkk oyle bir konusuyordu ki derdim yani oluyor arkadasim icin oyleydide zaten tek lafini ikiletmez o kadar iii ve siirsel bir cocuktu al oku yani. Aa sonra ogrendikki sevgilisi varmis şoook olduk ve bir allahin kulu 5 senedir onla ciktigini bilmiyorrrr

Sevgilisi olma durumu varsada bitiririm görüşmeyi en azından olursa olur olmazsa alıstık zaten

Aa bi de bak ben de ilk basta boyle bi sarki yollamistim esime acilmaya calisirken "Cesaretin Var Mı Aska" sarkisini ama esim anlamamisti guzel sarkiymis dedi sadece dusun :D

O yuzden erkekler duz mantiktir direkt soyle dedim :D

evet kızlar hemen bir erkek hayal edin sizden yemek yapmanızı istiyor yeri geliyor geceler boyu telefonla konusuyosun cok sık olmasada mesaj atıyor kadın hissiye hoşlandıgını hissediyorsunuz ama adım atmıyor ve siz bu belirsizlikten sıkıldınız adamı takip etmekten cevrim içimi oldu diye bakmaktan bunaldınız ya yeter artık içim içimi yiyecegine ne olacaksa olsun dediniz cocuk sizi yemege cıkartıcak burda ben devreye giriyorum ve yemege cıktıgımıza ona paketli bi ayna verecegim hayatımda en cok olmasını istediğim sey o kutunun içinde diyecegim ama o an acmasını istemddiğimi eve gidşnce acmasını isteyecegim sacma belkide ama bunu yapmaya karar verdim gidişata görede yolumu cizecegim aama bi yapmasammı acaba dediğim olmuyor değil bende bilene danısalım dedim size geldim ne dersiniz yada ne yapmalıyım
Cok naif ince bır davranış..

Tesekkür ederim değişik birsey yapıyım istedim bu fikir geldi ne biliyim farklı baslasın istedim baslarsa

Ne gerek var pat diye söyle gitsin. Erkekler hoşlanmaz böyle şeylerden.

Bende anlamadım nademek istedeğinizi..

Ben hissettiğim gibi yaşayanlardanım.Bence bunu yapmak istiyosan yap.Taktiksel yaşamanın doğru yanlış düşünmenin hiç manası yok.

Ayrica osmanli'da kadinlara ayna hediye edilirdi... Sizin yapmaniz gereksiz bence..

Bence böyle bir şey yapma. Olacağı varsa zaten olur,anlamamazlıktan gelirse bu sefer sen üzüleceksin

Ayy canimmm hangi erkek onu anlayacak ince dusunceye sahip ki adam kesin hayatinda en cok istedigin sey ayna mi der jeton koseli olur kadin kadar dusunemez erkekler yada anlamamazliktan gelir ama yapma demicem icinden gelmis guzel de bi cilginlik yap sonucuda paylas bizimle..olumsuz seylerede hazirlikli ol simdiden

1 yıl oldu ve ne sevgiliyiz ne arkadas ama son 2 aydır bu sekilde yakınız
Canım erkekler kaybetmek üzere olunca farkeder bazen elindekilerin değerini.. Sen açılabilirsin aslında ama bence böyle bi adımı erkeklerin atması her zaman daha iyi olur.. Bence sen o her çağırdığında gitme.. Ahmetle mehmetle buluşcam diye biraz iğnele onu.. Akşamları falan haberleşiyosanız evde bile olsan dışardayım falan de bikaç defa bakalım tepkileri nasıl olcak ;) Aman kız elden gidiyo diye daha da mı yakınlaşıcak,yoksa umrunda olmicak mı seni arkadaş olarak mı görüyo anlarız :)

Back
X