• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir gün bir cılgınlık etsemmi

O tepkiyi koydum zaten bende ama simdi ne yapmalıyım

Düsünceleriniz güzel asil önemli olan karsi tarafin düsünceleri. Ne bileyim ilgisi varmi belli ediyormu? Birde yasi kacki bunun? Aranizdaki bu durum ne zamandir devam ediyor? Bircok konuda söyledim kendine güvenen, ne istedigini bilen erkek karsisindaki bayana zaten duygularini acar karsidan isik gördügü vakit.

Düsünceleriniz güzel asil önemli olan karsi tarafin düsünceleri. Ne bileyim ilgisi varmi belli ediyormu? Birde yasi kacki bunun? Aranizdaki bu durum ne zamandir devam ediyor? Bircok konuda söyledim kendine güvenen, ne istedigini bilen erkek karsisindaki bayana zaten duygularini acar karsidan isik gördügü vakit.
Cocuk doktor atanmayı bekliyor ben bankacıyım calsııyorum 29 yasında kocaman adam ama kendine pek fazla güveni yok beni nasıl gördü bilmiyoeum ama konusma arasında sana yetebilirmi bir erkek dedi zaten bana ilk yorumuda dısardan bakınca fazla havalısın ama tanıyınca hanım hanımcıksın oldu

Hani kadınlar trip atacakları zaman erkeğe 'git istemiyorum' der. Erkek gider. Kadın 'neden gittin ben öyle desem de kalacaktın' der ya.

Aynen böyle bir durumla karşılaşırsınız.

Cocuk doktor atanmayı bekliyor ben bankacıyım calsııyorum 29 yasında kocaman adam ama kendine pek fazla güveni yok beni nasıl gördü bilmiyoeum ama konusma arasında sana yetebilirmi bir erkek dedi zaten bana ilk yorumuda dısardan bakınca fazla havalısın ama tanıyınca hanım hanımcıksın oldu

okumus doktor olmus ama kendine güvenmiyor öylemi?! Tanimaya calisiyor diyecegim ama 1 yildir tanisiyormussunuz. 1 yil uzun bir zaman.

İlginizi azaltın o halde.
Nedenini sorgulayacaktır. Arkadaşlarımla her gün görüşmüyorum diyebilirsiniz. Eğer ilgisi varsa size biz arkadaş mıyız sorusu gelecektir.

Sana aşığım de daha iyi.

O sizin bileceğiniz bir şey. O yemekte açıladabilir.
Ama benim fikrimi soruyorsanız iptal edin derim : ) Cuma günü sabah saatlerinde iptal edin ve sebebini üstü kapalı, merak uyandıracak şekilde açıklayın. ; )

Ayyy ben bole bir adam taniyorummm :)))) 5 sene boyunca belirsiz flortlestiler sonra kiz dayanamadi konusmayi kesti teklif etmiyor ya kendide yapmadi sonra bi ogrendik ki cocugun sevgilisi varmis 5 senedir :))))
Aynen.Valla ben onların ciğerini öğrenmişim.Sevgilisi olup asılan yada yedekte tutan çoookkk kişi var..Gel de güven şimdi bunlara..Rezil ortalık,resmen mide bulandırıcı:(

Bide bende en sevdiğim özelliği acık sözlü olmammıs cünkü herseyim dilşmdeymiş ama değiştirmek istesede değiştirmek istediği özelliğim acık sözlülüğümmüs ne istio anlamadımki
Kova da açık sözlüdür..Nedenini sor bakalım..
Bazı sözlerin rahatsız ediyorsa...Hem de herşeyi şeffaffça göstermen işine geliyordur onun..

Back
X