Bir gün bunu diyeceğimi tahmin etmemiştim

YusNes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.704
8
156
Sivas
ewet kknın ewli tecrübeli hanımları.benim sorunum şu 7 senedir bir beraberliğim wardı we sonunda nişanladık.fakat nişanlım sinirli bi şey olunca hemen köpürür we başka birisine bile kızmış olsaa benden çıkarır.öle sıksık kawga etmeyiz ama herşeye bağırması kızması küsmesi beni çok üzüyor.we inanın çok yıprandım.ağlamaktan başka bişi de yapamıyorummsenağlama çok üzülüyorum.sizce böle bi insanla ewliliğe gitmelimiyim haa sorarsanız ki sewiyormusun???ewett:asigim:.ama ewlenince bir ömür boyu üzülüp ağlamaktanda korkuyorumm lütfen bana yardım edin şimdiden teşekkürlera.s.

ne kadar sinir bi kişilik özelliğidir bu da..
ağlamaktan ziyade farklı bi şekilde tavır koymaya çalıştın mı peki? ağlamanın bu durumda pek faydası olmaz çünkü..

benım eskı erkek arkadaşımda oyle herşeyi benden çıkarırdı
canım en baştan çizgiyi koyacaksın
sınırlı oldugu zaman etrafında dolanma olabıldıgınce uzak dur dıyecegım ama ılerıde nasıl uzak durabıleceksın kı
dua et bence huyu yumusasın dıye
bu arada benım babamda oyle 20 kusur yıllık evlılıkten sonra daha yavaş yavaş düzeldi ama bıraz dişli olmana bakar bence sustukca daha ustune gelebılır , adamı kışkırt demıyorum ama tedbırını al senden cıkaracak yüzü bulmasın, nasıl yapacaksına gelınce bu konuda emın ol bılgım yok, ben yapamadım çünkü

Son düzenleme:
canım bence bitsin derim çünkü çok zor oluyor seviyorsun evet ama sinirini gelip senden çıkaran herşeye küsen bir insandan ne bekleye bilirsinki canım
sonrasını düşün çok zor be canım ya böyle arkadaşım var ve şuan kopmak üzereler bebekleride var yinede kendin bilirsin iyi düşün ona göre davran

Canım...sen kendi cevabını kendine vermişsin aslında.
yani içine bu kusku girdiyse ben evliliği birdaha düşün demek istiyorum. tabiki cok güzel paylasımların olmustur.seviyosundur ama bana göre evlilik doludizgin asktan ibaret değil.
yani yaslanınca yanında muhabbete var olan.huysuz ihtiyar yerine böle tatlı tatlı konusan bi ihtiyar olmasını dilemezmiydin sende?
yinede detayları sen bilirsin. ve en güzel yorumu evlilik tecrübesi olanlar yapar.
son söz.
can cıkar huy cıkmaz be bacım
(he hemen kes at demiyorum ama bu sorunu didik didik etmeden üstesinden gelmeden evliliğe adım atma bence )

sadece sevgiyle asla evlilik olmaz...

mantık çerçevesinde yapılmalı evlilik..

ve benim böyle bi insanla ömür geçirmeyi aklım almaz..

canım yaa böyle kişilere selam versen bile sanki küfür etmişssin gibi terslerler senii.. dışarda işte yaşadıkları stresleri sorunları eve getiren erkeklerden efret ediyorum çünkü benim erkek kuzenimde böyle ...

sağolun kızlar ben tek başıma çıkamadım için içinden aramızdaki tecrübeli insanlar olduğunu biliyorumm walla iyiki warsınızz

konuştuk bugün biraz ya kafam çok dalgın çok düşüncelerim war ewliliğe gidiyoruzz çok şey düşünüyorum ondan falan filan dedii bide ben kimseden korkmam çekinmem falan dedi bence benden korkmalısın falan da dedii

Nişanlınla konuşman gerek konuşmadan hiç bi yola çıkamazsın .. Bana bağırdığın zaman çok üzülüyorum ağlıyorum beni çok kırıyorsun diye konuşmalısın bence bakarsın düzelir aranızda sorun kalmamış olur cnm:teselli:

eğer her zaman böyleyse değişmesini umma
değişmezler
biz kadınlar değişiriz
daha sabırlı oluruz ama erkekler iyi yönde değişmez

bence benden korkmalısın falan da dedii

o mu dedi?nişanlın yani
yalnız şöyle bir durum var bir erkekten korkmaya başlayınca ona karşı sevgin azalır
benım bitmişti , bence sen canım hayırlısı ıse bu huyunu yumuşat Allah'ım de...
sonucta senı kırmasının bır bahanesı olmamalı dimi?
ben kendı yaşadıklarımdan pay biçiyorum canım , sizinki artık senelerdir sürüyormuş Allah daim etsin ama bu noktaya dikkat et bence, büyüklerinden taktik al ve aynı evin içine girmeden bu konunun üstesinden gelin bence
bir yol belirle kendıne hep sınırlendıgınde aynı tepkıyı ver, bende kel alaka ınsanlar yuzunden çok azar işitmiştim bılırım senı cok ıyı anlıyorum

ben böyle biriyle yapamazdım...
sinirini neden senden çıkarıyor ki...

niye korkmalıymışsın anlamadım.
bunu tehdit şeklinde söylememiştir sanırım
ama sinirli bir insanla bir ömür geçirmek gerçekten zor olur.
gerçek anlamda tereddütlerin varsa evlenmek için acele etme bence.

yani canım amcamda cok sınırlıdır benım
yengem ama bastan berı tavrını cok net koydu
hem ona cok delı delı aşık darvandı ama bı yandan da küsme durumlarında felan net oldu hemen barışmadı vs.
amcam duzeldı baya
ama babama annem senelerce sabrettı sesını cıkarmadı
babamda yaş ıyıce ılerledı oyle duzeldı
sımdı bence esı daha onceden sınırlı olup sonra nasıl duzeldı onlarda yaptıkları şeyı anlatırlarsa sende en azından denemiş olursun ondan sonra karar vermeı dusun bence
bırde sınır anlarında hakaret edıyor mu, elı kolu kalkıyor mu?

gercekten zor bı durum allah kolaylık versın 7sene bu sılınmez asla kolay degıl hem ayrılık dıyosunuz ayrılınca bundan daha ıyı bırı cıkacagı ne malum demı oda var en azından sevgısı var nısanlısına karsı ya ayrılsa bıle unutamazsa ne olacak zor ısler bunlar ya zor benımde uzun surelı bı ılıskım var sınırlı bı yapısı yok allahdan sozumude gecırırım korkmam da ondan asla ama baska sorunlarımız var ıste evlılık gercekden cok ıyı dusunup oyle karar vermemız gereken bısey kızlar keske demek ıstemıyorum evlendıkten sonra (

PIRLANTA yok canım eli kolu kalkmaz hakaret etmez yaahakaret binde bir onda salak olur en fazlaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…