Bir gün bunu diyeceğimi tahmin etmemiştim

PIRLANTA yok canım eli kolu kalkmaz hakaret etmez yaahakaret binde bir onda salak olur en fazlaa

sana salak mı diyo :1shok:

hmm yok başkasına ettiği en fazla hakaret mi..

canım çok üzüldüm bak gerçekten ama gerçekten ama bu böyle devam eder ben söyliyeyim..

böyle devam etse iyi artarak devam eder..

ben nişanlıyken bilerek sinirlerini zorlardım en fazla sınırı ne diye...

bence sinir çok çok önemli..

PIRLANTA yok canım eli kolu kalkmaz hakaret etmez yaahakaret binde bir onda salak olur en fazlaa

benım abımde sınırlı bı erkek canım o yuzden yengemle aralarında cok kavgalar oldu yenı evlı sayılırlar ama hala cok buyuk sorunlar olur ama bana gore sınırlı bı erkek her ne kadar zor da olsa onu yumusatmak dıze getırmek de yıne kadnın elındedır ınat edıp zıttına gıdersen karsındakı dahada sınırlı oluyo ama mantıklı davranıp sakın durursan sen kırıcı olmazsan karsındakı sınır gecınce oyle bı utanır kı bılemezsın o dengeyı kurmak gerekır yanı ne cok sessız kalıp ezılmek gerek bana gore nede uzerıne gıdıp cıldırtmak sınırlı erkek cok oldugu ıcın cevremde oyle bı nefret edıyorumkı bılemezsın yanı o yuzden hep dua ederdım sakın bı esım olsun dıye allahdan sevgılım oyle sınırlı kırıcı degıl umarım esım olunca da boyle devam edera.s.

hımm en azından bu ıyı bır gelısme
walla bak yengem nasıl uysallastırdıysa amcamı
okutuyor mu dıe bıle soylentı cıkmıs gerısını sen düşün
canım bırde bı arkadasın annesı kocasına sureklı ayetel kursı okurmus sınırı dinsin diye dene bence
bır daha korkmalısın dedıgınde nıye korkacakmısım felan deme de onun yerıne kalbımde sana karsı tek duygu olur oda sevgıdır felan de bakalım hatasını anlıcak mı? daha bastırırsa sende uygun bı karsılık verırsın korkmam ıcın ne gıbı bır sebep var felan dıe

7 sene çook uzun bir zaman bence bize sormana bile gerek yok zaten tanımışsındır eş adayını emin ol bizden daha net görürsün bazı şeyleri..

ama benim içinde aaşk sewgi war we gerçekten aşık bi insan düzgün düşünemiyo at gözlükleri oluyoo

zaten hep öle dua ettimm taaa 7 sene öncede hayırlıysa olsun dedimm değilse olmasın dedimmm

neslicim cnm sen nişanlının huyunu hep bilerek geldin buralara kadar.bu zamana kadar değişmemeiş bundan sonrada değişceni zannetmiyorum ben.benm sevgilimde öyledir.önemli olan ne biliyomusun o öyle bagırıp çağırınca susmak.ağlamakla eline hiç birşey geçmez inan.susucaksın akıllı davrancaksın.onu değiştiremiyosan sen değişiceksin mutlu olmak için.bunu sadece kendin için yapcaksın.7 yılı kolay bitirmediniz.ki ben sadece askerlik döneminde neler yasadığınızı biliyorum,sevgi var ortada.hayatınızı birleştirmek üzeresiniz.sadece akıllı olcaksın suscaksın cnm.bak nasıl düzelio herşey...

ne kadar sinirli olursa olsun, seven insan karşısındakine bakarken sakinleşir, konuşmalısın kesinlikle nişanlında. sinirini senden çıkarmak yerine seninle paylaşsa hayat ikiniz için de daha kolay olur. umarım mutlu olursunuz canım.

Canım, nişanlın ne kadar sinirli olursa olsun bu sinirini senden çıkarması gerektiği anlamına gelmez ki?! ama asker psikolojisi henüz geçmemişse ondan da kaynaklanabilir.. :sm_confused:Al karşına konuş, mutlaka anlayacaktır seni..a.s.

yok askerden geleli 6 ay falan oldu zaten askerlik yaramıştı kuzu gibi olmuştu RABBıM hakkımızda hayırlısını wersin benim için dua edermisiniz hayırlısı olsun die

cnm üzülmee evlilik siniri stresi içindesiniz suan belkide ondan böyle sorun cıkıyo
yoksa ikinizinde birbirinizi sevdiginizden eminim !
evlenince böyle olcak diyede bişe yok inş olmaz da
Hakkınızda hayırlısı olsun inş bitanem cnm görümcem Şeniz
üzme kendini düzelirsinizz cnm benim :teselli:

ewet welwedim yengesiyle konuşmuş ewlilik sitresi aynen zaten bazı yeni kararlar çıktı msnde görüşünce sölerim sana :))

bana kalırsa sen bunu nişanlınla konuş, bunları haketmediğini söyle, eğer ki birisine kızdıysa gitsin onunla görsün hesabını, ben her zaman kalp kırmak bile kul hakkına girer mantığıyla hareket ederim ve bundan olabildğiince kaçınırım ki nişanlının yaptığı biraz saçmalık, hiç suçu olmayan bi insandan bunun acısını niye çıkartıyor ki, canını yakan diğer insanlara gücü yetmiyorda mı gelip hırsını senden alıyor, bence bi konuş yapmasını istemediğğin şeyleri açıkça söyle, ha baktın ki olmuyor o zaman tekrardan ilişkini gözden geçirip ne yapacağına karar verirsin,

evlılık stresındendir her ılışkıde oluyor bazen ev kurmak gercekten yıpratıcı bı olay helekı erkek tek basına kuruyorsa calışmadıgını varsayarak yazıyorum ..onu alttan alman gerek ama kendını de cok ezdırme mesela sızı ılgılendırmeyen ucuncu kısıler yuzunden senı kırmasına musade etme boyle bı olayda tavrını koy oda anlıycaktır anlamazsada acık acık konusursun ..cözulemıyecek evlılıkten vazgecılecek bı sorun degıl 7 yılın ardından bence...

bence kesinlilk le o insanla evlilik falan yapma çok çekersinnnn....aman ben ewlendimde ne oldu.sevgi bitiyo..onun için kendini sana değer vermeyen biri için ziyan etme

canım benim de böyle bir nişanlım vardı ben de aşıktım.hatta eş durumu tayini için biz düğünden önce nikah da yaptık.ama nikahtan sonra iice değişti.birdediği dediğini tutmayan tutarsuz kırıcı aşağılayıcı ve ben nerseyse hergün gözyaşı döküyordum nikah da olmuştu.çok üzüp yaralıyordu beni.düşündüm taşındım ve nikaha rağmen düğün olmadan ayrıldım çok da sevsem.tabi başta çok acı çektim ama şuan hayatımın en mantıklı kararı iyikide evlenmemişim diyorum.hiç pişmanlık duymadım.evlilik ömür boyu.bu böyle sürekli çekilmez.daha kötü olur inan ii olmaz.

canım oncelıkle dık durmaya calıs..aglarsan sadece kendını yıpratırsın..askerlık psıkolojısıyle tabıkı alakası olamaz 6ay olmus sonuctaa...dedıgn gıbı evlılık stresıdr bnce...yenı bı ev kurmak,maddi manevi sıkıntılar v.s erkekleri fazla geriyor dye dşünüyorm.sen elinden geldğnce alttan al..eşekk deil ya illaki anlar..ama sınırlı oldugundada uzuldugunu bellı et her sefernde..boyle bısey ıcınde devam etmelımıym sorusunu once kendıne sor.cnku sen onu hepımzden cok tanıosun..onunla bı omru paylasablrmsn...bu sorunun cvbını bıtek sen vereblrsn meleğmm..biraz zaman geçsn bence zamana bırak..ama bu konuyuda sık sık dile getir..illaki kendne dkkat etmeye baslayacaktr canm yerimseniben

o fırsatı ona vermeyeceksin.sana olur olmaz şeye kızdığı anda araya mesafe koyacaksın ve küseceksin o yok gibi davranacaksın zaten seni gerçekten seviyorsa işin ciddiyetinin farkına varır ve seni kırmaktan çekinir.bence bu sorunu çözmeden sakın evlenmeyin yoksa nişanlıyken bunu yapan evlenince hiç çekinmeden seni kırar incitir.o zaman kendini dahada çaresiz hissedersin heleki bide çocuk olursa o dahada kötü.ben eşimle sorunlarımı bu yolu deneyerek çözdüm.şimdi artık ben küsecem konuşmıycam onunla diye yüzümü gözetliyor.bana danışmadan hiç bir işe kalkışmaz.bir kadın aklını kullanırsa yola getiremiyeceği hiç bir erkek yoktur canım .ama tabi onunda sizi çok sevmesi gerekir bu önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…