- 9 Şubat 2017
- 204
- 51
- 13
- 39
- Konu Sahibi kuzeyisiklari2017
-
Derhal derhal Dr a gidin başka bir Dr a muayene olun ....şimdi bir antibiyotik ile tedavi olabilecekken ki ihtiyaç var ise o da olmasanız yıllarca tedavi görürsünüz sonra. ..ihmale gelmez sakin...olabilir. ..yasadiklariniz elbette çok zor ama atlatip önünüze bakın. ..arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim bir forum yeni üye oldum ve başımda bir sıkıntı var.
bir nişanlılık süreci yaşadım ama ayrıldık olmadı onun isteğiyle ayrıldık ve ben kürtaj olmak zorunda kaldımmçok çok utanıyorum bunu buraya yazarken ama beni mecbur bıraktı.psikolojisini hala atlatamadım o durumun.
şimdi size sorum şu olacak tekrardan doktora gitmem lazım midem bulanıyor inanın hiç istemiyorum ama sanırım mecbur kaldım.benim adetlerim azalmaya başladı.eskiden çok olurudum sürekli ped değiştirirdim ama ama günde 1 tane bile idare ediyor bu rdurum bana normal gelmemeye başladı.zaten bu işledim yapan doktora çok güvenmememiştim bana çok güven vermedi başka bir doktara gitmek istemiştim ama paradan kaçtığı için ve bu doktor daha ucuz olduğu için ona yaptırdı.
bununn psikolojik boyutu beni yeterince üzdü.şimdi de böyle bir sorun çıktı bana tavsiyeleriniz nelerdir? yapışıklık diyorlar internette olabilir mi? tek neden rahimdeki yapışıklık mıdır?
ALLAH razı olsun yazdıkların içime su serpti.çok sağol.inan ki kendimi çok hissediyordum.ama düzeleceğim söz verdim kendime.canım geçmiş olsun öncelikle.
bu tarz şeyleri yaşadıktan sonra utanmanın gereksiz olduğunu düşüyorum. şimdi kk'nın çok ahlaklı(!) bağyanları gelir. ama sen çok da şaapma. senin bedenin senin kararın gibi içi boş bir laf söylemeyeceğim ama sonuçta bu senin hayatın istersen nişanlınla yaşarsın istersen etkilendiğin herkesle veya eşinle bile yaşamazsın istersen.. namus masumiyet vs iki damla kanla olacak şeyler değil.
sorduğun soru bu değil ama saldıracaklar birazdan onun için söylüyorum.
soruna gelince bu çok risk bence. bu tarz şeyleri riske etmeyip kk yerine doktora danışmakta büyük fayda görüyorum. dediklerin mümkün ihtimaller. bence bir doktora görünmelisin.
bi de şükür namazı kıl yat kalk. nişanlın gibi bir hayvandan kurtulmuşsun. annesinin ne iş yaparken hamile kaldığı belli olmayan erkek müsveddesi şahsiyetsiz.
canım hemen doktoru arayıp ranbdevu alacağım çok sağol.senin mesajından sonra karar verdim.yarın gidiyorum.randevuyu bugün alıp.yıllarca uğraşırım ihmal edersem dediğin gibi.Derhal derhal Dr a gidin başka bir Dr a muayene olun ....şimdi bir antibiyotik ile tedavi olabilecekken ki ihtiyaç var ise o da olmasanız yıllarca tedavi görürsünüz sonra. ..ihmale gelmez sakin...olabilir. ..yasadiklariniz elbette çok zor ama atlatip önünüze bakın. ..
Canım benim. Önce iyi bir doktora git. İyi doktor ücreti fazla olan doktor demek değildir. İnternetteki doktor yorumları çok işe yarayabiliyor. Kürtaj sonrasi adet düzeninin bozulması normal ama ciddi bir kontrol de gerektiriyor. Sakın ihmal etme. Ayrıca imkanin varsa psikolojik destek de al. O da regl dongunu etkiliyordur emin ol. Ve artık ileriye bak. Utanman gereken bir şey yok. Yaşanmış ve geçmiş. Önemli olan bundan sonrası. Kürtaj kadin vücudu için ciddi bir operasyondur. Artık lütfen daha dikkatli ol ve boyle sıkıntılar yasama.arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim bir forum yeni üye oldum ve başımda bir sıkıntı var.
bir nişanlılık süreci yaşadım ama ayrıldık olmadı onun isteğiyle ayrıldık ve ben kürtaj olmak zorunda kaldımmçok çok utanıyorum bunu buraya yazarken ama beni mecbur bıraktı.psikolojisini hala atlatamadım o durumun.
şimdi size sorum şu olacak tekrardan doktora gitmem lazım midem bulanıyor inanın hiç istemiyorum ama sanırım mecbur kaldım.benim adetlerim azalmaya başladı.eskiden çok olurudum sürekli ped değiştirirdim ama ama günde 1 tane bile idare ediyor bu rdurum bana normal gelmemeye başladı.zaten bu işledim yapan doktora çok güvenmememiştim bana çok güven vermedi başka bir doktara gitmek istemiştim ama paradan kaçtığı için ve bu doktor daha ucuz olduğu için ona yaptırdı.
bununn psikolojik boyutu beni yeterince üzdü.şimdi de böyle bir sorun çıktı bana tavsiyeleriniz nelerdir? yapışıklık diyorlar internette olabilir mi? tek neden rahimdeki yapışıklık mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?