Bir gün döner mi?

İnsanların her söylediğini çok da ciddiye alma, aşkın gazına gelip neler neler söylerler. Ben de çok şıpsevdi bir insanim. Bir de aşık olunca gözüm döner, sanki dünyada başka kimse yok gibi davranirim . göz göze gelince kikirdayiz, yollardaysak-sırt cantasini taşımaktan yorulduysa kollarım agriyana kadar masaj yaparim, dizime yatırır şarkılar söylerim, beraber yıldızları sayariz , yeni sevgi sözcükleri uydururuz, güzel gelecek planları kurarız, vs vs vs.
Ama beni biraz kırsin, hayal kırıklığına ugratsin, "hiii, oldu o zaman" der giderim, zamanla başka aşklar yaşarim.
'yalan miydi' dersen tabii ki yalan değildi, o an hislerim oydu. Her şey tamamen içten gelirdi.
Ama bitti gitti yani.
Bazı insanlar zor aşık olur - içini zor açar - bazı kelimeleri zor söyler (sanirim o sensin) , bazıları da merhaba der gibi kolay 'benim limanimsin' der (o da çocuk).
O yüzden çok fazla anlam yüklememeye çalış. Zaten üç aylık iliskiymis. Senin sandığın kadar yoğun olsaydı yaşananlar böyle sudan sebeplerle - hatta sebepsiz seni bırakıp gitmezdi.
Döner mi meselesi de, dönse bile yenisini bulamadı diye - kalbi kırıldı diye döner
Ciddiyim bak. O yüzden dönse bile sen ona kapılarını kapat
Neden kızgın emoji bıraktın yengeeenc aynı düşünüyormuşuz 🥹

Kendi yazdıklarını lütfen okur musun? Sence de bu hikayade tuhaf hiçbir şey yok mu? Herşey çok güzel dört dörtlük ama birden bire bitti ayrıldık bile demeden gitti öyle mi? Sebep sunmayı bırak bitirdiğinden bile haberin yok. Bu adamla dumanla haberleşmiyordun herhalde ara sor konuş bittiyse bitti dünyanın sonu değil ya. Eğer ki bittiyse geri dönse bile konuşmaya tenezzül etme.

1 aydır konuşmuyoruz ancak ben hala dönmesini istiyorum. Çok uzun süreli birşey değildi evet 3-4 aylık bir şeydi. Ancak sürekli beraberdik ve çok mutluyduk. Beni sevdiğini düşünüyordum, onun da mutlu olduğundan eminim. Bir yandan bittiğini kabul etmeye çalışıyorum, bir yandan da istemsizce bekliyorum. Çünkü bu yaptığının haksızlık olduğunu düşünüyorum, neden bittiğini bile bilmiyorum. Başka biri yok onu biliyorum ama bana bir açıklama dahi yapmadı ve bu yüzden çok kızgınım. Onun üzülüp onun beni kaybetmesi gerekiyordu diye düşünüyorum. İster istemez hırs yaptım.
Sevmiyormuş, ya da dönse ne olacak gibi şeyler söylemeyin lütfen. Ben sadece özler mi, pişman olur mu bunu merak ediyorum. Ona her zaman güzel davranan biri oldum, bir sorun olsa bile tatlı bir şekilde3 4 konuşurdum. Trip atan biri olmadım hiç, anlayışlıydım. Hatta insanlar birbirlerinin dinlendiği limanı olmalıdır ve sen benim için öylesin derdi. Yani bunları anlatıyorum çünkü bir gün döneceğini bilmek istiyorum. Belki bunu bilirsem biraz rahat edecek içim.
Geri dönmek için mi istiyorsun derseniz, hayır geri dönmek istemiyorum. Sadece bana döndüğünde konuşup yüzleşmek istiyorum. Aslında içimdekileri ona söylemek istiyorum ama şu an umrunda bile değilsem hiç bir anlamı olmaz, o yüzden o bir gün gelirse o zaman söylemek istiyorum.
Sizce döner mi, çok merak ediyorum
3 4 aylık ilişkiyi çabuk unutursun.Millet 20 senelik kocasını unutuyor.Sen şimdi tatlı sözler duydugun için onunla mutluydum.

Yani bunları anlatıyorum çünkü bir gün döneceğini bilmek istiyorum. Belki bunu bilirsem biraz rahat edecek içim.
Böyle sebepsizce terk edilip yıllarca unutamadım niye biliyor musun saçma bir arkadaşım vardı o da aynı anda sevgilisinden ayrıldı ve biz birbirimizi gazlayıp durduk ha döndü ha dönecek sapik gibi mesajlar atıyoruz vs unutanın kalbi çürüsün triplerine giriyoruz falan.
Bak bunlar sacmalik koy gotune tekmeyi. Ayrıca zaten dönmeyecek ben yeterince bekledim sen bekleme

Evet ,birgün döner öteki gün kebap..
Mihihihi 😌
Elinde bir durum tavuk döner ve bir ayranla dönebilir belki.
Ayrıca kimse olmadığı da senin varsayimin..
Dönerse bile birlikte olmayacaksan boyle bir beklenti içerisine girmek çok mantıksız değil mi ?
Efor sarf ediyorsun ancak sonuç değişmeyecek diyorsun,ne gerek var o halde.

Şimdi ne o yola geliyorsunuz ne bu yola diyeceksiniz ama evine gitsem de çözüm olmayabilir, konuşmak istemiyorum deyip kapıyı kapatırsa çok daha kötü hissederim. Belki karşılaşmış gibi yapabilirim ama belli olur mu bilmiyorum. İşe gidip geldiği saatleri biliyorum, yakın da oturuyoruz çok ama o tarafa gitmem için pek bir sebep de yok, mesela onun geleceği saatte otobüs durağında bekliyor gibi yapabilirim ama neden diğer durakta beklemedi diye düşünüp anlayabilir, tabi yine de bi bahane bulurum ona ama mantıklı mı sizce? Belki aklına gelirim bir şekilde o zaman iletişim kurar
Ay bu saygısız herifi ne kadar çok değer vermişsin .
Zerre değer verilecek bir adam değil.
Yahu iyi kötü ne olursa olsun erkek ayrılmak istiyorsa birşeu söylemeli en azından.
Bunların yaşadığına da saygısı yok.
Senin gibi birini kaybetmiş bence .
Çok naif ve duygusalsın belli.
Seni hak etmiyor bu adam .
Bu tiplere lütfen prim vermeyin.
Bunlar saygısız insanlar.

Kankam bak hatta konuda acacaktim bunla alakalı. Yarı flört yarı ilişki bi olayım vardı adam ilgiliydi falan benimle. Sonra bir gün ters ters konuştu kaçar gibi kapadı
Yazdım buna alındım falan dedim bana kısa başından savar gibi mesaj attı psikolojisi kötüymüş falan. Sorunları vardı zaten biliyorum özel konuları
Ben bunu aradım açmadı peşinden ses mesajları attim salak gibi kırıldım falan. Cevap yok. Ben de sildim bunu instadan. Takip edebildiğim bir durum var ev arkadaşları tanıdığım kişiler. Şu anlık yanındalar yani. Adam.evden çıkmıyor wp takılmıyo o günden sonra insta paylaşım yok eklediği kimse yok . Tekrar yazsam mı falan derken bingoo. Arkadaşın birine bakarken bi foto dikkatimi çekti yeni hesap açmış foto uzaktan ama biliyorum o fotoyu. Az kişi takip ediyor karşılıklı. Ardından öğrendim ki telegram kullanıyor. Bekar adam wp dururken ne alaka? Sonra öğrendim ki kız guvenmiyormus sanaldan tanıdıklarina. O yüzden kızla tüm gün evde sesli konuşuyor başka şehirden kız. Ben de diyorum üzgün kötü durumda falan. Bir aydır ondan ses yokmuş.

Bide WhatsApp ç içi durumu kapanıyor ki .
Yani kapalıdır göremezsiniz.
Sadece sizinle konuşurken gözükür.
Ayrıca belki telde konuşuyor .
WhatsApp ç içi durumundan biriyle flört edip etmediği anlaşılmaz bu kadar kolay değil.
Ben her dakka ç içiyim konuşuyorum arkadaslarla beni izleyen varsa sevgilisi var diyordur ama kimse yok🤣🤣

Evet ,birgün döner öteki gün kebap..
Mihihihi 😌
Elinde bir durum tavuk döner ve bir ayranla dönebilir belki.
Ayrıca kimse olmadığı da senin varsayimin..
Dönerse bile birlikte olmayacaksan boyle bir beklenti içerisine girmek çok mantıksız değil mi ?
Efor sarf ediyorsun ancak sonuç değişmeyecek diyorsun,ne gerek var o halde.
Gerçekten çok güldüm sabah sabah.
Hayatımda duyduğum en komik espriydi

sen aşık olduğun adamı terk eder misin? hem de hiçbir açıklama yapmadan? cevap asla değil mi .işte o seni sevmiyor.
asla sevmedi acaba olur mu diye numara yaptı. baktı ki olmadı terk etti. bana iyi geliyorsun çok iyi kızsın sözleri falan yalan. sözlere inanma davranışlara bak.biraz kıymet verse karşısına alır insan gibi konuşarak ayrılır.seni böyle cevapsız sorularla bırakmazdı. davranışları gaddar umursamaz bir adam gibiyse gerçekten de öyledir.ama o öyle biri değil çok iyi biri demeyi bırakmalısın. erkekler nasıl davranıyorlarsa öylediler. ilgisiz gibi davranıyorsa ilgisizdir. sevgisiz gibi davranıyorsa sevgisizdir. ona yüklediğin anlamlar çarpık. lütfen başkası ile tanış ve yoluna devam et. yoksa gençliğinin en güzel günlerini nedennn nedennn diye boşa harcayan takıntılı biri olarak geçirirsin. yoluna devam etmelisin.

sen aşık olduğun adamı terk eder misin? hem de hiçbir açıklama yapmadan? cevap asla değil mi .işte o seni sevmiyor.
asla sevmedi acaba olur mu diye numara yaptı. baktı ki olmadı terk etti. bana iyi geliyorsun çok iyi kızsın sözleri falan yalan. sözlere inanma davranışlara bak.biraz kıymet verse karşısına alır insan gibi konuşarak ayrılır.seni böyle cevapsız sorularla bırakmazdı. davranışları gaddar umursamaz bir adam gibiyse gerçekten de öyledir.ama o öyle biri değil çok iyi biri demeyi bırakmalısın. erkekler nasıl davranıyorlarsa öylediler. ilgisiz gibi davranıyorsa ilgisizdir. sevgisiz gibi davranıyorsa sevgisizdir. ona yüklediğin anlamlar çarpık. lütfen başkası ile tanış ve yoluna devam et. yoksa gençliğinin en güzel günlerini nedennn nedennn diye boşa harcayan takıntılı biri olarak geçirirsin. yoluna devam etmelisin.
Bu tipler bilerek ilişki bitirmiyor yarın boşta kalınca dönecek diyecek kafam karışıktı işim gücüm yoğundu yok annem hastalandı babam kalp krizi geçirdi sen niye aramadın diye üstte çıkarlar .
Saygısız terbiyesiz insanlar işte .
Ciddiye alınacak tarafları yok.
Hep derim ilk üç dört ay kendilerini göstermezler zaten ilgili sevgi dolu msjlar aramalar merak etmeler.
Bir erkeğin gercek yüzü altıncı aydan sonra çıkar hiç şaşmaz.
Ama buradakinin daha erken çıkmış .
Yavaş yavaş aramalar azalır msjlar azalır sen ne oluyot diye sorgularsan birşey yok denir hatta üstüne gidersen suçlu sen olursun vs vs.
Değmeyecek adamlara değer verilmez.
Saygılı bir adam iyi yada kötü bir konuşma yapar böyle sorumsuz şekilde bitirmez.
O yüzden bu tiplere hiç ciddiye almayacaksın adiymiş diye düşünüp yola devam edeceksin.

1 aydır konuşmuyoruz ancak ben hala dönmesini istiyorum. Çok uzun süreli birşey değildi evet 3-4 aylık bir şeydi. Ancak sürekli beraberdik ve çok mutluyduk. Beni sevdiğini düşünüyordum, onun da mutlu olduğundan eminim. Bir yandan bittiğini kabul etmeye çalışıyorum, bir yandan da istemsizce bekliyorum. Çünkü bu yaptığının haksızlık olduğunu düşünüyorum, neden bittiğini bile bilmiyorum. Başka biri yok onu biliyorum ama bana bir açıklama dahi yapmadı ve bu yüzden çok kızgınım. Onun üzülüp onun beni kaybetmesi gerekiyordu diye düşünüyorum. İster istemez hırs yaptım.
Sevmiyormuş, ya da dönse ne olacak gibi şeyler söylemeyin lütfen. Ben sadece özler mi, pişman olur mu bunu merak ediyorum. Ona her zaman güzel davranan biri oldum, bir sorun olsa bile tatlı bir şekilde konuşurdum. Trip atan biri olmadım hiç, anlayışlıydım. Hatta insanlar birbirlerinin dinlendiği limanı olmalıdır ve sen benim için öylesin derdi. Yani bunları anlatıyorum çünkü bir gün döneceğini bilmek istiyorum. Belki bunu bilirsem biraz rahat edecek içim.
Geri dönmek için mi istiyorsun derseniz, hayır geri dönmek istemiyorum. Sadece bana döndüğünde konuşup yüzleşmek istiyorum. Aslında içimdekileri ona söylemek istiyorum ama şu an umrunda bile değilsem hiç bir anlamı olmaz, o yüzden o bir gün gelirse o zaman söylemek istiyorum.
Sizce döner mi, çok merak ediyorum
Dönerse senindir dürümse benim🤣
Bu soğuk şakayı yaptığım için özür dilerim ama aklıma ilk bu geldi. Ayrıca gitmişse düşünmeye hiç gerek yok.

Şimdi ne o yola geliyorsunuz ne bu yola diyeceksiniz ama evine gitsem de çözüm olmayabilir, konuşmak istemiyorum deyip kapıyı kapatırsa çok daha kötü hissederim. Belki karşılaşmış gibi yapabilirim ama belli olur mu bilmiyorum. İşe gidip geldiği saatleri biliyorum, yakın da oturuyoruz çok ama o tarafa gitmem için pek bir sebep de yok, mesela onun geleceği saatte otobüs durağında bekliyor gibi yapabilirim ama neden diğer durakta beklemedi diye düşünüp anlayabilir, tabi yine de bi bahane bulurum ona ama mantıklı mı sizce? Belki aklına gelirim bir şekilde o zaman iletişim kurar
İlişkiniz nasıl başladı? kim kimin peşinden koştu?zaten bilip hoşlandığın biri miydi?...bende şöyle bir izlenim oluştu: senin zaten istediğin biriydi ve bir araya gelince kaybetmemek için ve/veya isteğine kavuşmuşlukla sen tamamen o merkezli oldun.O da sanki yapması gereken bir işi yapmış bir görevi tamamlamış gibi yaklaştı ilişkiye...yanılıyor muyum?karşısına çıkmak aramak veya mesaj yazmaya gelince inan yapma.bu konuda attığın ilk adımda artık kendini tabiri caizse yedeğe düşürürsün...sabır en büyük erdemdir.sırf kadınlar hiçbirşeyi yarım bırakmaz diye ya da içindekileri kusmak için o duruma düşmeye değmez.sabret şu an içinden geçen herşeyi söyleyeceğin günler de gelir.ama sen adım atarsan o gün hiç gelmeyecek üstüne yenileri eklenecek.Veya o gün geldiğinde sen kendine kızma ki "kendimi düşürdüğüm duruma bak buna harcamayı düşündüğüm nefese yazık" diye.

Evet düşünür. Bak aynısını yaşadım. Ev eşyası alan yüzük hazırlayan yedi sülalesiyle tanıştıran adam hiçbir şey söylemeden bıraktı beni. Sanki benimle hiç tanışmıyormuş ben adres sormuşum o da tarif etmiş muhabbet bitmiş gibi döndü arkasını gitti. Sormadım sebebini, sormam. O veya bu sebeple böyle bir mağaralılık yapmış. Sebebinin önemi var mı.
Ne kendimi paralayıp neden diye düşüneyim. Olduktan sonra nedeninin önemi var mı?

Sen bilirsin ama, bence beklemekten de umut etmekten de vazgeç.

İnsan karşısındakinin kendinden vazgeçtiğini kabullenemiyor seni anlıyorum. Ama kabullenmemek değiştirmiyor gerçeği.
Sen seni düşünmeden bir a bile hareket etmeyen sana çoook değer veren insanlara layıksın. Burnunu kaldırma şunun.
Peki siz hic merak etmediniz mi, bu süreci nasıl atlattınız? Normalde ayrılıkları kolay atlatan biriyim, çünkü hep net bir şekilde bitti. Siz ne yaptınız bu süreçte?

İlişkiniz nasıl başladı? kim kimin peşinden koştu?zaten bilip hoşlandığın biri miydi?...bende şöyle bir izlenim oluştu: senin zaten istediğin biriydi ve bir araya gelince kaybetmemek için ve/veya isteğine kavuşmuşlukla sen tamamen o merkezli oldun.O da sanki yapması gereken bir işi yapmış bir görevi tamamlamış gibi yaklaştı ilişkiye...yanılıyor muyum?karşısına çıkmak aramak veya mesaj yazmaya gelince inan yapma.bu konuda attığın ilk adımda artık kendini tabiri caizse yedeğe düşürürsün...sabır en büyük erdemdir.sırf kadınlar hiçbirşeyi yarım bırakmaz diye ya da içindekileri kusmak için o duruma düşmeye değmez.sabret şu an içinden geçen herşeyi söyleyeceğin günler de gelir.ama sen adım atarsan o gün hiç gelmeyecek üstüne yenileri eklenecek.Veya o gün geldiğinde sen kendine kızma ki "kendimi düşürdüğüm duruma bak buna harcamayı düşündüğüm nefese yazık" diye.
Aslında birbirimizi tanıyorduk, kimse kimsenin peşinden koşmadı. Önce bir kaç kez arkadaşça görüştük sonra yakınlaştık.
Adım atmayacağım, inşallah o gün gelir.

3 aylik beraberliği içinizde fazla buyutmussunuz.O sizin kadar mutlu değilmiş.Filmlerde falan olur dediğiniz de gerçek hayatta 3 aylık ilişkiyi unutamayıp dönen ya cinsellikten ya da parasizliktandir.

Kendi yazdıklarını lütfen okur musun? Sence de bu hikayade tuhaf hiçbir şey yok mu? Herşey çok güzel dört dörtlük ama birden bire bitti ayrıldık bile demeden gitti öyle mi? Sebep sunmayı bırak bitirdiğinden bile haberin yok. Bu adamla dumanla haberleşmiyordun herhalde ara sor konuş bittiyse bitti dünyanın sonu değil ya. Eğer ki bittiyse geri dönse bile konuşmaya tenezzül etme.
Aradım ulaşamadım.. hatta son zamanlarda aramızda soğukluk da yoktu, son buluşmamız çok güzel geçmişti, ardından bi kaç gün görüşemedik, her gün arayıp plan yapalım artık diyen de oydu, sonunda yaptık planı, görüşeceğimiz gün yok oldu ortadan. Ulaşamadım bir hafta sonra yazdım, görüşmek istiyorum, canım sıkkın dedim, amacım yüzyüze sormaktı çünkü. saçma sapan cevaplar verdi konuya da giremedim, birde ısrarla görüşmek istedi, bende görüşünce soracaktım ama görüşemedik de. Tekrar yazamıyorum o yüzden

Back
X