İnsanların her söylediğini çok da ciddiye alma, aşkın gazına gelip neler neler söylerler. Ben de çok şıpsevdi bir insanim. Bir de aşık olunca gözüm döner, sanki dünyada başka kimse yok gibi davranirim . göz göze gelince kikirdayiz, yollardaysak-sırt cantasini taşımaktan yorulduysa kollarım agriyana kadar masaj yaparim, dizime yatırır şarkılar söylerim, beraber yıldızları sayariz , yeni sevgi sözcükleri uydururuz, güzel gelecek planları kurarız, vs vs vs.
Ama beni biraz kırsin, hayal kırıklığına ugratsin, "hiii, oldu o zaman" der giderim, zamanla başka aşklar yaşarim.
'yalan miydi' dersen tabii ki yalan değildi, o an hislerim oydu. Her şey tamamen içten gelirdi.
Ama bitti gitti yani.
Bazı insanlar zor aşık olur - içini zor açar - bazı kelimeleri zor söyler (sanirim o sensin) , bazıları da merhaba der gibi kolay 'benim limanimsin' der (o da çocuk).
O yüzden çok fazla anlam yüklememeye çalış. Zaten üç aylık iliskiymis. Senin sandığın kadar yoğun olsaydı yaşananlar böyle sudan sebeplerle - hatta sebepsiz seni bırakıp gitmezdi.
Döner mi meselesi de, dönse bile yenisini bulamadı diye - kalbi kırıldı diye döner
Ciddiyim bak. O yüzden dönse bile sen ona kapılarını kapat