bir gün eşimin ailesinden nefret edeceğim hiç aklıma gelmezdi..

her allah in gunu cat kapi gelseler size karissalar inanin daha cok mutsuz olursunuz.eviniz akrabalariyla ayni binada olsa da ayri sonucta.kapinizi kapattiginizda esinizle bebeginizle yalnizsiniz ve en onemlisi esiniz yaninizda onlarin tarafini tutsa daha mi iyi olurdu da.hiiiic kafayi bunlarla mesgul etmeyin .sizi istemeyeni siz de istemeyin bosverin :)bebisle saglikli mutlu gunler dileriiim uzmeyin hic kendinizi bosuna

Oradan tasinsaniz aslinda butun sorunlariniz duzelecek. Aile sizi istemiyor ki istemeseler bile saygi duymak zorundalar. Orada surekli kurup duracaksiniz. En azindan uzak olursaniz ona gore cevreniz olur kafaya tskmazsiniz.

bir şeyler eksik gibi bir de diğer tarafı dinlemek lazım bu durumda.sadece okuduklarımdan şunu söyleyebilirim çok rahat biri değilsiniz takıntılısınız bu bile insanları sizden uzaklaştırabilir

Canım çok üzüldüm hamile olup bu sıkıntıları çektiğine. Ben şunu iyi biliyorum ilk evlendiğin zaman kayınvalide ile sürekli yarış halinde oluyorsun hele hele görümce varsa arkandan dedikodu eksik olmuyor ve sen sessizce bunları duyup içleniyorsun eşine ara ara söylüyorsun ama eşin de ne yapabilir sinirleniyor sadece o kadar... Ama yıllar sonra senin bu sabrın kayınvalideyi sana bağlıyor çünkü o git gide yaşlanıyor ve yanında kim var gelini ve ona doğru yaklaşıyor bu sefer sen ona kötü davranıyorsun çünkü yılların intikamı var. O yüzden hiçbir zaman kaynana ile gelin iyi geçinemez geçinse bile inceden inceye laf sokmalar vardır. Bunun bilincinde olup takmıcaksın hayatı dolu dolu yaşıcaksın keyfine bakıcaksın... Çocuğunu kendin büyütüceksin zaten çocuk büyütürken kimse karışmasın! Eşinin ailesi seninle ilgilenmiyorsa bu onların ayıbı sen aynısını yapma.karakterin de yardım etmek varsa sen yap kendini bozma.insan kendini bozdukça çirkinleşiyor ve yıllar sonr ne oldum ben bu ben değilim diyor ve daha çok üzülüyor inan bana.allah yardımcın olsun bebeğini sağlıkla kucagına alman dileğiyle

Yapilacak tek sey var..onlar nasilsa sende oyle olacaksin..dogumunda yaninda olmayacaklarmis..insan bekler ama bos ver..ohh ne guzel annen olacak yaninda..kaynana zorla anneni istemese kendi gelse daha mi iyi olurdu??

Hem gelmemeleri gelmelerinden iyi bu durumda..ya her aksam size gelseler bu halinle hizmet ettirseler sana zorla???

Dogumdan sonrada nötr olmayi dene..yani ne iyi ne kotu..esinlede konusma bosuna..o da akli basinda birine benziyor herseyi goruyor nasilsa…annesi babasi gelmezse bebek gormeye filan bunlari gormeyecek mi?? Kiz dogurmana 5 gun kalmis dusundugun seylere bak…bos ver sen bebegini dusun ve boyle sacma seyler icin kendini ve guzel bebegini uzme…zaten bebegin kollarinda olunca kimseyi umursamayacaksin..esin yanindaysa tum dunya gelse karsina birsey olmaz biiznillah.

Bebegini saglicakla hayirlica kucagina almani dilerim.

torununu dusunen gelır senın bır halını hatrını sorardı bence kocana deger vermıyorlar sevmıyorlar belkıde hal boyle olunca cocugunu sevmeyen torununu mu sevıcek??? kusura bakma cnm hamılesın moral bozmak ıstemezdım ama gercekler bunlar... ayrıca torun olunca sen onlara gıtmıceksın onların ılk once gelemsı gerek kaldıkı torununun dogacagı tarıhte tatıle gıdıyorlarsa hıc sanmam geleceklerını bence sende gıtme

Ortada eşinizin de gördüğü bariz hatalar var siz iyi niyetten tamam barıştırmak istemişsiniz ama yapmayın.zira kötü siz oluyorsunuz kendimden biliyorum.asla aralarını yapmayın ne güzel size bulaşmazlar yoksa herseye karışır sizi mutsuz ederler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gelinler ne kadar iyi niyetli olursa
sanki kaynanaları o kadar kötü oluyor
ama bu halinle kendinide üzme kimse için
sen evladını düşün

bosverin gelip her seylerinize karismalari daha mi iyi olurdu. ya da ust kata geldiklerinde pat diye her seferinde size de gelmeleri. uzak olsunlar kotu olsunlar bosver. yakin olup kotu olmalarindan iyidir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşinle aran iyi ya boşver hatta o muhitten daha uzak bi yere taşının daha rahat edersiniz ( tabii imkanınız varsa )

Bende evleneli 1 yıl oldu. Benim kendi ailem gelinlerine düşkün, onları kendilerinden üstün, el üstünde tutarlar (onlar kıymet bilmez ama neyse). Benim evliliğime gelince düğünümde hiç kimse yoktu. Eşimin ailesi çok kopuk. kendi kendileriyle bile iyi değiller. Ne elti yüzü gördüm ne kayın. Çocuğum olsa başını okşayacak bir büyük yok. ben çocukken amca, yenge, teyze olan bir ortamda büyüdüm. O kadar üzülüyorumki anlatamam bu duruma. Anneme babama Allah gecinden versin bir şey olursa yapa yalnız kalacam diye korkuyorum. İnsanın evlenince erkek ailesi tarafından değer görmemesi çok üzücü bir durum. Bunu kafama taktıkca eşimden bile soğuyorum. Gecenlerde kuzenim nişanlandı, nisanına 30 tane teyze yeğen kuzen geldi. sıkı fıkılar. çok imrendim. o günden beri daha kötüyüm. Ailesiz tek başına bir eşle evlilik olmuyor. ne gelenim var gidenim

İyii niyetli biri olduğun çok belli anlatımından diğer bayanlara sonuna kadar katılıyorum boşversene kendileri bilirler oğlulları sevdiği kadın ile evlenmiş üstelik evlat sahibi olacaksınız bugün yarın ne mutlu onlara aslında ama onların ayıbı bu yaptıkları sen gaye rahat ol senlik bir durum yok bunlara bakılırsa aksine senin daha rahat olman lazım bunlara bakılırsa kendileri kaybederler bu hareketleriyle bayramda seyranda açarsın kapılarını gelmek istiyorlarsa buyursun gelsinler evine yine diyorum kendileri kaybeder senin onlara karşı bir ayıbın olmadıysa sen rahat ol güzelim boşversene benim kayınvalidem şehir dışında şükürler olsun iyidirde bir kötülüğünü görmedim ama yinede en güzeli orda durması arada mesafe olunca emin ol daha iyi oluyor Bebişin içinde Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir avazda kurtulsun inşallah Hayırlı olsun canım

Bosver ya seni istemeyeni sen hicc isteme...
Gelmezseewr gelmesinler, cokta buyuk kayip degil gelmemeleri dusunsene birde hergun gelip huzurunu kacirdiklarini birak canim dertsiz basina dertmi istiyosun sen.

Esinde.sorun etmiyormus madem , sende konuyu hic acma yoklar gibi davran.. hatta tasin ordan baska eve ..
bebisine ve esine odaklan...

Hayatına karışıp bozacaklarına uzak dursunlar haklısın anlattıkların can sıkıcı ama yapacak bişey yok

Bizim sadece kaynım var bu şehirde akraba olarak çocukları özlüyor diye hep biz giderdik onlar çocuklarla zor oluyor diye gelmezlerdi ama eltimin akrabalarını gezerlerdi şimdi çocuklar oldu ben de aynısını söylüyorum iki çocukla zor oluyor sizinkiler büyük diyorum kimse kimseye gitmiyor neredeyse

En azından eşin farkında eşim hala abisine toz kondurmaz

Amaan gelmesinler işte niye gıcık oluyon gelseler bi dert gelmeseler ayrı:))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayyy ağzına sağlık
bende
üstlerine düştükçe kaçtılar bi tarafları kalktı
sonunda nemi oldu hasta oldum bir avuç ilaçla ayaktayım

Benzer konu bizdede var karisik biseyler ama hamilelikte fazla alingan oldugumu dusundugum icin olay yaratmiyorum. Bosver onlar tatilini yapsin ne basini agritican rahat rahat dogur evladini en onemlisi sen ve bebegin bu durumda

artık öyle yapıcam cnm,kendimden geçtimde eşime üzülüyorum,aiesinin ilgilenmediğini görüyo ben onların evladı değilmiyim diye düşünüyo,senden başka kimsem yok falan diyo bana dayanamıyorum..şimdiye kdr kaynaşmaya çalışmamın sebebide bu zaten..

söyleyecek sözüm oldu oluca kadar zaten..ağızlarını açıp tek bişi söyleyemezler bana,onlar bilmiyo mu ne yaptıklarını sanki..tıpış tıpış gelicekler bebek doğunca kapımıza ama benden eski güleryüzümü göremicekler..saygıda kusur etmem asla ama tepkimide esirgemem yani..

eşimim konuşmasını bende istemiyodum aslında ama o da benle birlikte yaşıyo bu olayları canına tak etti artık ben üvey evlatmıyım,hadi seni istemiyolar bennle dertleri ne diyo..ben hep destek oldum eşime,hala da destek oluyorum..işten morali bozuk gelse ailesiyle vakit geçirmek hoşuna gidiyo diye kalk gidelim diyorum,ne zaman annemlere gitsek dönüşte onun ailesinede uğruyoruz ki kendini yalnız hissetmesin vs diye..eşim aramasa ben aratıyorum falan..

valla aslına bakarsan bu durum benimde işime gelmiyo değil ama ben böyle düşünmemiştim ya onlarda ailem demiştim ama yok değilmiş..

Aslinda bir bakima iyi belki rahatsiz etmek ve cat kapi gelmek istemiyorlardir. Benve en iyisi bu veee boyle devam eder .

valla canım benim konumu okudun madem kendine ders çıkar bundan..nişanlıyken adam yerine koymadılar beni,bende bi heves bohçasıymış yok anneler günüymüş herşeyi ince ince düşündüm,el emeği harika şeyler yaptım hediye götürdüm..sonra kaynanamın görümcesinin kızı nişanlandı,çeyiz görmeye gittik bi baktım ki benim hediyeler onun çeyizinde..bende çok sinir oldum ta ki dün akşama kadar ama bundan sonra çok da tın yani..kocamla birbirimize hala ilk günkü gibi aşığız çok şükür(maşallah:)) benden taraf demek istemiyorum sanki ben onu kendime çekiyomuşum gibi ama haklıdan yana yani kendi görüyo olanı biteni...bundan sonra onlarla bi bağlantım olmicak,sonuçta bizde bi aile olduk,bebeğimizde geliyo inşallah bi kaç güne..sende aklını başına al ne saygıda kusur et ne de kendini ezdir...Allah gönlüne göre versin seninde inşallah:)

Eğer herşey aynen anlattığınız gibiyse çok kalbi temiz bir insansınız..neden evinize gelmeyip,görüşmek istemediklerini anlamadım doğrusu? Ablası neden karşıydı sizin sevgili olmanıza? Sebepsiz olamaz bir sebebi vardır..yine aynı sebeple sizi istrmiyor,sevmiyor olabilirler ya da surf cahilliklerinden kaynanalık,görümcelik yapmaya çalışıyorlar..

Üzmeyin kendinizi sizde onlara gitmeyin..hep verici olmak hiç doğru değil..borç ilişkisine dönüyor olay..gerçek bir ilişki 2 taraflı olur tek tarafın çabasıyla olmaz..eşinizde madem ailesine sinir oluyor ve haksız buluyor o binadan taşının bence..aile binasında oturup ayrı bir hayat yaşamanız çok zor olur..hem gözünüzde görmeyince gelip gelmemelerini eskisi kadar dert etmezsiniz..

bir şeyler eksik gibi bir de diğer tarafı dinlemek lazım bu durumda.sadece okuduklarımdan şunu söyleyebilirim çok rahat biri değilsiniz takıntılısınız bu bile insanları sizden uzaklaştırabilir

valla bende çok istiyorum diğer tarafı dinlemeyi,bi bilsem naptımı şu saatten sonra bida yaparım inan:) aksine çok rahat biriyimdir ama konu anne baba olunca insan ister istemez takıyo,sonuçta eşim hergün gözümün önünde üzgün mutsuz..bence bundan sonra böyle mutsuz olmicak bebeğimiz olcak yanımızda evimizin neşesi:)

işte bende senin gibi ne gelenim var ne gidenim diye düşünüp duruyodum..artık son zamanlarda takmamaya başlamıştım eşimin ailesinin ilgisizliğini...ramazan çok güzel geçti mesela,eşimin arkadaşlarını sahura falan çağırdık,onlar bizi davet ettiler,her günümüz dolu dolu geçti,öyle olunca eşiminde gözleri gülmeye başladı,o mutlu olunca bende oldum tabi..kimseye imrenme sende cnm herkesin hayatı kendine acısıyla tatlısıyla..sende evinin huzurunu düşün..imkanın varsa gez toz eşinle..arkadaş ortamı falan olsa hergün dolu dolu geçiyo yalnızlık hissetmiyosun..burda bana yapılan yorumlardan sende kendine pay çıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…