Tüp Bebek Merkezleri Bir gün gelecegine inandıgım bebegime mektubummm

hale-16

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2008
1.767
84
358
Bebegim;Babanla tanısalı tam 10 yıl oldu ben daha 14 yasındaydım babanı tanıdıgımda o zamanlar ortaokul caglarındaydım bizimkisi zamanla bir ask hikayesine dönüştü.. Aman anne 14 yasında askmı olurmus deme bana o zamana kadar bende bilmezdim aşkın ne oldugunu duyardım ama hiç yasamamıstım 2 yıl süren bi hikayeden sonra nişanlandık sonrasında uzun bi nişanlılık süreci..Babanı askare yolladık asker dönüşü tam evlenicez derken amcanı kaybettik araya baska sorunlarda girdi ve babanla biz yollarımızı ayırdık..Ama dedim ya ask diye bi süre sonra barıstık ve evlenmeye karar verdik..2 yıl önce sevdamızı imzaladık ve dedikki bizim bi melegimiz olsun bizim canımızdan bizim kanımızdan ikimizden ortak birşey ve sen bize gel bizimle ol istedik ama sen gelmiyordun ve ben doktora gitmeye karar verdim sen bir an önce bizimle ol diye doktor bana bir kaç ilaç verdi bunları kullanmamı gelmemen için hiç bir problem olmadıgını söyledi ama genede ilaçları kullanmaya karar verdim ilaçları kullanmaya basladıktan sonra nasıl kötü oluyodum bilemezsin melegim ama sırf gel diye sırf o cennet kokunu duyayım diye herseye katlanıyodum melegim..Bi süre sonra babanda doktora gitmeye karar verdi ve doktor amcan babanın ilaç kullanması gerektigini yoksa senin gelemeyebilecegini söyledi bize ..Ama olmazdı melegim biz seni bekliyoduk gelmeliydin doktor amcan ne söylerse yapıyoduk..Baban sen bizimle ol diye ameliyat bile oldu yeterki gel diye cesit cesit tadı kötü ilaçlar yiyip içmeye basladı sırf sen gel diye..Melegim,cennet kokulum seni beklemeye baslayalı 2 yıl oldu ve sen hala yoksun biliyorum geliceksin sen anneni üzmezsin..Ne olur daha fazla bekletme gel melegim.. Sana cok ihtiyacımız var..
SENİ ÇOOOK SEVEN ANNENDEN SANA MEKTUP

umarım sende bende bir an önce cennet kokulu meleklerine kavuşurlar.

rabbim verecek inanıyorum arkadasım ben böyle bi defter tuttum oraya yazıyorun nasip olurda melegim dünyaya gelirse büyüyüp okuma yazmayı ögrendigi zmn ona vericem o defteri

canım inşallah bebegine kavuşursun biran önce allah kalbine göre versin mektububun çok güzel duygu yüklü bebegine,de okumak kısmet olur inşallah.

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
icimden gecenlerı yazmıssın yaaaa ınsallah dualar kabul olur meleklerımız bızı fazla bekletmez

aminnnnn inşşşşş kızlar...
mektubun gerçekten güzel inş en yakın zamanda evladına kavuşursun tüm isteyen herkese rabbim nasip etsin.....

Mevlam hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..
Ne olur birbirimizide unutmayalım dualarda..

Back
X