Bir gün mutlu...Dört gün mutsuz.......

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olanları çöpe at ve evliliğinin tadını çıkarmaya bak
yoksa değil 9 ay 9 yılda geçse geriye takılı yaşayacağın için ne kendini nede bugün kocanı yarın çocuklarını mutlu edemeyeceksin.
geçmişde yaşanmasa güzel olurdu ama yaşanmış buda senin hayat tecrüben olsun
dedim ya yaşanmış yani bitmiş gitmiş sende bunu böyle kabullenirsen
evliliğin daha sevgi dolu olacakdır
bence yapılabilecek en güzel şey senin şuanki konumunu benimsemen
onlar kadar kendinede kızgınsın kaçarak evlendiğin için
bunuda dışa böyle vuruyorsun
eşinle savaşma sizbi bütünsünüz şimdiden yıpratma evliliğini

bende cok kırdım sevgılımı yerı gledı yeter dedım kı o benım allah ızın verırse evlenecegım adam
daha sakın olmak gekerıyormuss ben denıyorum sende gecmısı unut ve kocanın yanında ol bence

sende söylemişsin ama ben yinelemek istiyorum.
eşya,düğün,para vs. bunların hiç ama hiç önemi yok canım.yeterki insanın huzuru olsun.
huzurun olmadığı yerde bunların olmasının bir anlamı yok zaten
.
eşinin ailesi sana karşı nasıllar bilemem ama düğün olayı kafaya takılacak bişey değil bunu ilerleyen senelerde daha iyi anlayacaksın.
paraları varkenmi almadılar onuda bilmiyorum ama olsun.hata yapmana rağmen ailen sana sahip çıkmış.ne mutlu sana.ne aileler var yıllarca konuşmuyorlar böyle durumlarda.

bin düşün bir konuş ablacım.eşini al karşına neyse problem güzel güzel anlat.kırıcı olmadan tatlı dille.
yaşının verdiği hislere kapılma.helal daireyi bozmaya çalışır şeytan sakın uyma!
daha çok yenisiniz anca tanırsınız birbirinizi.aynı evde olmak farklıdır.saygı ve sevgi çerçevesinde üstesinden gelinmeyecek problem yoktur.

insan geçmişini unutmamalı dersler çıkarmalı ama hayatına hep geriye bakarak geçirmemelide.
geriye baka baka ileri gedemediğin gibi birde tökezler düşersin.

her söyleneni ölç biç tekrar tekrar düşün ve ona göre hareket et.kimseye saygıda kusur etme canım.
kaybedeceğin hiç bir şey olmaz inan.bunları yapmıyorsun manasında yazmadım onuda belirteyim.

mevlam doğru kararlar almanı sağlasın ıNŞALLAH.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kac sene sonra bu "sorunlarina" gülüp geciceksin emin ol.
Bunlar ufak seyler bence evinin huzuruna böyle seyler yüzünden kacirma.
Sana bir örnek veriyim. Mesela benim dügün kartimi kayinbabam secmisti izine gittigne kendi zevkine göre davetiyler getirmis.
Benim hic hosuma gitmedi kiz arkadaslarimin davetiyeleri daha güzeldi, ama ben bunu kendime dert etmedim.
Cünkü bi kagit parcasi benim mutlu olmami engeliyemez, buna sadece ben engel olurum.

olur canım böyle şeyler anlattıklarını birebir yaşadım vede yaşıyorum ama eşimide çok seviyorum ben

Inanın kendimi çok bunalmış hissediyorum çok...eşime aşık değilim bunu anladım bu geçen zaman içerisinde.birde .çok hayal kırıklıklarım oldu eşim ve ailesinden yana...duygularım çok dengesiz zamanla düzelirmi bilmiyorum ama onu kendimden soğuttuğumunda farkındayım artık.:çok üzgünüm:

evlenmekte aceleniz neydi ben onu anlayamadım. at mı koşturuyordu arkanızdan. simdi pisman oldunuz, asık degilim diyorsunuz. ani kararlar verip evleniyorsunuz sonra da anlaşamadım. uygulamaya gecmeden once 2 kez dusun bundan sonra arkadasim...............
:delphin:

evlililerde olur böyle seyler heleki evliligin ilk yillarinda suan henüz birbirinizi tanima asmasindasiniz zamanla sen onun o senin huyunu daha iyi bilecek ona öre davranacaksiniz
sana tavsiyem ne kadar sinirli olursan ol pisman olacagin sözler söyleme
bir keresinde esime bu tavirlarinla beni kendinden soguyorsun sana dokunmak bile istemiyorum demistim esimde bunu acayip gurur meselesi yapti sürekli ona olan sevgimi sorgulamaya basladi

düsünüyorum ayni seyi bana söyleseydi o zaman hemen bosanalaim derdim herhalde-tatlicadiarzu-

ah canım ya her evlilikte tartışma ,sorun olur.kendini üzme ,yaşın ufak biraz ama her seferinde ayrılalım deme.dersen bir gün bu gerçekleşebilir.eşini seviyorsan bu şekilde davranma hatta gerekirse psikologa falan git.ama sevmiyorsan bu senin kararın tamamen.ama inan her evlilikte adapte döneminde olur böyle şeyler .umarım zamanla düzelir evliliğiniz.

Ya ben sizin açmış olduğunuz bütün konuları okudum nerdeyse evlilikten soğudum diyebilirim.Sizde mi bir problem var yoksa bütün evlilikler mi böyle.Evlenmesem mi ne yapsam yahu :S

Ya ben sizin açmış olduğunuz bütün konuları okudum nerdeyse evlilikten soğudum diyebilirim.Sizde mi bir problem var yoksa bütün evlilikler mi böyle.Evlenmesem mi ne yapsam yahu :S

allah iyiliğini versin, konuları mı takip ettin tek tek:)))))

yok yok soğuma çünkü;arkadasta bi problem var asırı kaprisli ve nazlı....

canım senin diğer msj larınıda okudum güleyimmi kızayımmı bilemiyorum.çocuksun hayatım çocuksun daha,o yüzden bu hırçınlığın eşine acıyorum bazen ya suçlu genelde ama olsun sende kolay kadın değilsin.aklını başına topla bence eşin 1 çeker 2 çeker 3.cüde tohumuna paramı saydım deyip yollar evne artık evlenmişsin,daha olgun ve mantıklı davranman lazım.geçen seferde eşinin ehliyet kursundaki kızlar yüzünden tartışma çıkarmıştın öyle hatırlıyorum akıllı ol ablam keskin sirke küpüne zarar bunu senden 10 yaş büyük ve 9 yıllık evlilik tecrübesi olan bir ablan olarak yazıyorum.benimde 90lı kardeşim var.aklını başına al erkekler öle çok dırdıra vıra gelmez.yoksa o mutlu olmadığın ailenle yaşamak zorunda kalırsın hemde bebeğinle,allah göstermesin.:olmaz:

kardeşimiz daha olgunlaşmadan evlenmiş başında ona yol göstercek kimse yok anladığım kadarıyla evlilik böle bişey değil canım korkma.

19 yaşında aileden kaçış olarak yapılmış bir evlilik ve hala ergenlik döneminden kurtulamamış (ki bu olağan) bir karakter,evliliğin tüm dengesi dengesizlik üzerine kurulmuş..bu aşamadan sonra evliliği ilişkinize daha fazla zarar vermeden bir düzene oturtmanız gerekiyor.fevri davranışlarını bir kenara bırakıp,eşinlede size biraz daha anlayış göstermesini rica etmek üzere yetişkin edasıyla konuş .tabi sende bu anlayışı suistimal etmemeye gayret göstereceksin canım kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
ben senin diğer konularınıda biliyorum.seninde dediğin gibi gençliğin vermiş olduğu heyecan ile yerli yersiz kararlar almışsın..kaçıp evlenmen ,birden hamile kalman ,eşinle gerekli gereksiz tartışmalarınız.....bencede bunlar için yaşın çok küçük...keşke bu kadar heyecanlı davranmasaydın da bekleseydin

Sürekli arkana bakarak ileriye sağlam adımlar atmak istiyorsun ve şansını zorluyorsun bence.

Geçen zamanın değiştirilmeyeceği bir gerçek ama geleceğe mutlu mesut yaşamakta geçmişe takılıp kendine hayatı zehir etmekte senin elinde.

çoluk çocuğu evlendirirsen ahanda işte böyle olur sonucu..hergün yeni br konu her gün yeni bir sorun..ve hepsinin ortak özelliği çocukça olması, sorun olmayan şeylerin sorun olarak adledilmesi... :delphin:

bi kere sen daha cocuksun evlilik neyine bazı insanlar vardır yaşı küçüktür ama olgundur görüyorumki sende oda yok-tatlicadiarzu- gerçi iş işten geçmiş olmuşa çare yok ama senin psikolojin normal değil bi doktoro gitmeni öneririm.

ben okuduğum kadarı ile daha yeni evlisin evliliğin otururken böle şeyler oluyo benimde öleydi 1 gün iyiyiz birgün kötü hatta sabah iyiyiz akşam kötü ama şimdi öle değil düzeldi.ben sırrı çözdüm o sinirlenince geçiyom başka odaya oturuyom uyuyom yani ondan uzak duruyom sinirleirm geçince bi çay veya kola alıp geçiyom yanına bişi olmamış gibi oda uzatmıyo öle geçinip gidiyoz.ilk zamanları kedi köpek gibi hırlıyoduk yanyana durunca olmuyor sürekli laf söylesi geliyor insanın çene durmuyo olay büyüyo .sende dene öle kavga önemsizse bence uzatılmamalı

Back
X