• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir günah işledim..

kimisine göre basit bir şey demen yeterli bence... öpüşmek basit bir şey değildir fitili ateşler daha çok günaha batırır ama siz öyle bir açmışsınız ki konuyu cinsellik yaşadınız sanıp bir çok kişi size destek olmak amacıyla yazıyor evlilik var mı diye ama siz 33 yaşındayım sadece öpüştüm diyorsunuz...
zaten yorumları okuduysan yazdım bunu ..evet kimine göre basit ve ben bu kişiler basit görüyor diye onları yargılamam .. bu durum benim düşüncemle ilgili bişey

bende öle düşünorum biliyorum buraya açılacak bi konu değil ama çevremdeki biriyle bi konuyu konuşamam ..
o yüzden buraya açmak istedim yinede çok teşekkür ederim ..Allahım affetsin :KK43:

anlıyorum.çevrenizden birine anlatmanız zor bu durumu.
inşallah bir daha pişman olacağınız şeyler yaşamazsınız.

genelde biyere gider otururuz..öle eve hapis bi hayat yaşamıyorum ..iş çıkışı alır bazen okadar
anladım.
sevdiğin insanla aranda ufak tefek yakınlaşmalar olması normaldir.
ancak yaşantın gereği bunlar sana çok ters ise en baştan uzak durmalıydın.
sonuçta beraber vakit geçirebilen gezen tozan bir çiftmişsiniz.
çok ta muaasssıp bir yaşantı değil bu aslında.
öyle olsaydı hiç başbaşa bile kalamazdınız değil mi:))
bundan sonrası için biraz daha dikkatli olman yeterlidir.

Tövbe eder bir daha yapmazsan Allah affeder. Önemli olan hata yapmamak değil, tövbe edebilmek.

muhafazakarım diye hata yapamam mı ? çok değişik bi düşnce
Arkadaşlar; muhafazakar olmak ile peygamber olmak kavramlarını karıştırıyorlar; bilmediklerinden olsa gerek diye düşünüyorum,yoksa bu imalı mesajlar, şahsına değil inancına karşı yapılıyor!Daha çok tiye alınırsın, bence konunu kapattır,inandığın şeylerin sana zararı yok, olan da inanmasın bir zahmet!

Birlikte mi oldun?
Yani tekrar evleninceye dek kafana takacağın bir şey mi yaşadın?
Yani bu değilse, bundan sonra daha dikkatli davran ve unut.
Kimine göre hatadır, kimine göre değildir ama senin kafana takıp mutsuz olacağın bir anıysa hatadır.
Herkes hata yapar. Dikkatli olursun bundan sonra.
Anlaşılan sadece öpüşmüşşş

evet tek değilsin :)

eğer muhafazakar bir insansan yaşantın da ona göre olmalı bence.sonradan pişman olmak garip.
Muhafazakarlık konusuna bir şey diyemiyorum, kendi değerleridir.Kendi kararlarıdır.
Ben sadece ilk başta, ifade problemine takılmıştım ki ileri sayfalarda anca anlayabildim.

Helalli haramli konu hayret hala kapanmamis
O kisma girmeden sunu soyleyebilirim, insanlar birbirlerini boyle boyle gorur tanirlar. Haram ise eger bir erkekle goz goze bile gelmemek lazim, needek bu yuzyilda cumbadan mendil mi atak erkeklere evlenecez diye ;) sacmalik
Ha kendini uzecek seyleri yapmaman en mantiklisi o ayri

Yalniz kalmamaya çalış bir kadın bir erkek üçüncü seytan olurmuş :KK62: hihi :) şaka bi yana bir kez öpüşünce geri geliyo genelde dikkat et

Arkadaşlar; muhafazakar olmak ile peygamber olmak kavramlarını karıştırıyorlar; bilmediklerinden olsa gerek diye düşünüyorum,yoksa bu imalı mesajlar, şahsına değil inancına karşı yapılıyor!Daha çok tiye alınırsın, bence konunu kapattır,inandığın şeylerin sana zararı yok, olan da inanmasın bir zahmet!
:KK5::KK52::KK19:

Back
X