Bir günlüğüne erkek olsanız ne yapardınız??

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
53
Diğer
Evet arkadaşlar bir günlüğüne erkek olsanız ne yaparsınız??

Hadi bakalım sadece bir günlük iyi değerlendirelim...

buyrun...

bi yerim kaşınınca rahat rahat kaşırdım bi kere
onun sıkıntısını çok çekerim sokakta.ah erkek olaydım derim
sonra malum şeyi yapmak isterdim sanırımsengözlerimebaksanab
nasıl bişeymiş
başka da bi atraksiyonları yok zaten
bu kadar kafi

bilmem hiç düşünmedim:uhm: ama
kız tavlardımsırnaşık şey
başka şeyler yapardımsengözlerimebaksanab
erkeklerin hep en büyük zevk aldıkları şeyleri yapmak isterdim bakim yapınca noluyomuş
anlamak açısındanyerimseniben

- Eğer o an kız arkadaşım varsa sebep olmadan çiçek yollardım.

- Plaja gidip bütün gün sadece şortla gezerdim.

- Arkadaşlarımla (kadınların giremediği) pavyon, meyhane tarzı bir yere gidip dansöz oynatırdım.

hemen güzel esmer bir bayanla evlenir,,, sonrada onu başka sarışın bir kadınla aldatırdım:)))

ben bi günlüğüne erkek olsam napardım acaba.düşündüm bişey bulamadım.bu erkekler çok işe yaramaz yaratıklar heralde.yapıcak bişey bulamadım:)))))))))))))))))ama her zaman erkek olsam o başka.ağda yaptırmazdım,regl olmazdım.sancı çekmezdim.dip boyayaptırmazdım.temizlik yapmazdım ütü yapmazdım.yani bende işe yaramaz olurduuuum:)))))))))))))))))))

konu +18 e taşınabilir ama bende o şeyi yapmak isterdim kendilerini nasıl 3 sn. içinde hazır hale getiriyolar anlamış değilim?

kızlar demek erkekler haklılar daha erkek olma hayalinde bile testesteron seviyeniz yükseldi onlar erkekken napsınlar:))))))))))))))

valla kızlar ben ne sex nede başka birşey ençok eski eşimin ben benimde o olup onun bana yaptıklarını yapmak isterdim belki ozaman beni ne kadar günahsız yere incittiğini anlayabilirdi e kendininde aptallıklarını

Back
X