Bir günlüğüne erkek olsanız ne yapardınız??

sex sex sex baska bir günde ne yapabilirsinizki??!!
Hemen ertesigün erkek olsaydi ve sadece bir gün icin kiz arkadasim bile olmazdi.
Nerden bulayim hemen yyyaaaaaaaaa :)

bayanlar erkekler sex düşkünü diye kızarız bizler 1 günde ortalı yaktıksırnaşık şey

sakin olun benimde gerçi ilk aklıma sex geldi ama neyse kadın olmaktan memnunum:sm_cool:

bayanlar vallahi alemsiniz yaa...birde erkekler hakkında akıllarında başka konu yok deriz...ilahi harikasınız gerçekten...ama şunu söylemek istiyorum..fazla cinsellik içeren konular yazmayalım ki konumuz benim hiç uğramadığım bölüme taşınmasın..eğlenelim istedim..haydi buyrun...

bayanlar vallahi alemsiniz yaa...birde erkekler hakkında akıllarında başka konu yok deriz...ilahi harikasınız gerçekten...ama şunu söylemek istiyorum..fazla cinsellik içeren konular yazmayalım ki konumuz benim hiç uğramadığım bölüme taşınmasın..eğlenelim istedim..haydi buyrun...

iyi de songülcüm erkek olunca başka napılır kiCADIARZU
traş olmayı sünnet olmayı isteyecek değilim

eeeee baska ne olabilir ki yada ben söyle söyliyeyim.
Ozaman, ciplak bir sekilde aynanin karsisina gecip basdan asaya kendime bakip ve bir erkek olduguma inanamamayi tercih ediyorum. Dermisim.
Yok hayir hanimlar, saka yapiyorum. Bir bayan oldugumdan cok cok ama coooook mutluyum.

iyi de songülcüm erkek olunca başka napılır kiCADIARZU
traş olmayı sünnet olmayı isteyecek değilim
bitanecim erkek deyince sadece sex mi aklınıza geliyor...bak bak bak.......cinsim hep kızmazmıyız erkekler bir bayan görünce akıllarına cinsellikten başka birşey gelmiyor diye..demekki adamlar haklı biz bayan olarak bir günlüğüne erkek olalım dedik aynı noktaya geldik...başka ne yapılabilir onu düşünelim...Şeniz

alemsiniz kızlar.okurken yarıldım gülmekten valla:roflol::roflol:
Ben erkek olsam etrafımdaki bütün kadınlara anneme sevgilim varsa sevgilime evliysem eşime,kız kardeşime ,ablama çiçek alıp gönülerini alır ve dudaklarında hoş bir tebessüm görmek için uğraşırdım..Erkekler hakkındaki olumsuz yöndeki düşüncelerini olumluya doğru çevirmeye çalışırdım..Kadınların ne kadar değerli ve kutsal varlıklar olduklarının biz erkekler tarafından bilindiğini göstermeye çalışırdım.. Affetirmeye çalışırdım erkek milletini...

bende bendeeee:hooray::içelim:

yemin ediyorum işten eve geldim ve hemen pc yi açtım çünkü yorumları okadar merak ettimki,işteyken aklıma gelenler (ki onların epsi burada mevcut) yok canım dedim ya biz kadınlar onu fazla düşünmeyiz ama eve geldiğimden beri gülüyorum..vallahi bizler alemiz gerçekten ..yani fikir ve zikri meselesi diyelim mi...hepinizi çok seviyorum ya...çok tatlısınız...ŞenizŞenizŞeniz
sevgiler...

alemsiniz kızlar.okurken yarıldım gülmekten valla:roflol::roflol:
Ben erkek olsam etrafımdaki bütün kadınlara anneme sevgilim varsa sevgilime evliysem eşime,kız kardeşime ,ablama çiçek alıp gönülerini alır ve dudaklarında hoş bir tebessüm görmek için uğraşırdım..Erkekler hakkındaki olumsuz yöndeki düşüncelerini olumluya doğru çevirmeye çalışırdım..Kadınların ne kadar değerli ve kutsal varlıklar olduklarının biz erkekler tarafından bilindiğini göstermeye çalışırdım.. Affetirmeye çalışırdım erkek milletini...

Ben erkek olsam bütün kadınlar bana aşık olurdu...yerimsenibengamyoncuiremsu
Ama ben birine verirdim gönlümü...Sadece onunla olurdum..Hayatımdaki kadın da beni karşısına çıkardığı için her gün Allah a şükrederdi...

a.s.a.s.a.s. Arkadaşlar ben bir günlüğüne erkek olsaydım erkeğin gözü olmak isterdim. Çünkü karısını çok sevdiğini söyleyipte en ufak bir imkanı değerlendiren erkekleri çok merak ediyorum . Hani derler ya < Horoz ölür , gözü çöplükte kalır .> . Görüşmek dileğiyle sevgiler :1hug: Şeniz

yemin ediyorum işten eve geldim ve hemen pc yi açtım çünkü yorumları okadar merak ettimki,işteyken aklıma gelenler (ki onların epsi burada mevcut) yok canım dedim ya biz kadınlar onu fazla düşünmeyiz ama eve geldiğimden beri gülüyorum..vallahi bizler alemiz gerçekten ..yani fikir ve zikri meselesi diyelim mi...hepinizi çok seviyorum ya...çok tatlısınız...ŞenizŞenizŞeniz
sevgiler...

Fikrim de zikrim de sex degil canim sadece kendimi
bir anligina erkek olarak dusununce onlarin da dunyasi sex olunca onlari
anlayabilmek adina o isi yapardim dedim yoksa omrum billah algilayamicam erkeklerin
neden bu kadar sex duskunu olduklarini.şakkıdı

Back
X