Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bana didiklerini yaz bakem buraya...jeyyar
Heheheee...:roflol::roflol::roflol::roflol:
Aslında süper olur...jeyyarniye bi gün bi hafta olsa olmazmi, jeyyar
bayanlar erkekler sex düşkünü diye kızarız bizler 1 günde ortalı yaktıksırnaşık şey
sakin olun benimde gerçi ilk aklıma sex geldi ama neyse kadın olmaktan memnunum:sm_cool:
Aslında süper olur...jeyyar
Nerede bu topiğin sahibi şunu bir haftaya çıkarsın ...:roflol:
hehehee...:roflol::roflol::roflol::roflol:
bayanlar vallahi alemsiniz yaa...birde erkekler hakkında akıllarında başka konu yok deriz...ilahi harikasınız gerçekten...ama şunu söylemek istiyorum..fazla cinsellik içeren konular yazmayalım ki konumuz benim hiç uğramadığım bölüme taşınmasın..eğlenelim istedim..haydi buyrun...
Aslında süper olur...jeyyar
Nerede bu topiğin sahibi şunu bir haftaya çıkarsın ...:roflol:
hehehee...:roflol::roflol::roflol::roflol:
bitanecim erkek deyince sadece sex mi aklınıza geliyor...bak bak bak.......cinsim hep kızmazmıyız erkekler bir bayan görünce akıllarına cinsellikten başka birşey gelmiyor diye..demekki adamlar haklı biz bayan olarak bir günlüğüne erkek olalım dedik aynı noktaya geldik...başka ne yapılabilir onu düşünelim...Şeniziyi de songülcüm erkek olunca başka napılır kiCADIARZU
traş olmayı sünnet olmayı isteyecek değilim
konu +18 e taşınabilir ama bende o şeyi yapmak isterdim kendilerini nasıl 3 sn. içinde hazır hale getiriyolar anlamış değilim?
bende bendeeee:hooray::içelim:
alemsiniz kızlar.okurken yarıldım gülmekten valla:roflol::roflol:
Ben erkek olsam etrafımdaki bütün kadınlara anneme sevgilim varsa sevgilime evliysem eşime,kız kardeşime ,ablama çiçek alıp gönülerini alır ve dudaklarında hoş bir tebessüm görmek için uğraşırdım..Erkekler hakkındaki olumsuz yöndeki düşüncelerini olumluya doğru çevirmeye çalışırdım..Kadınların ne kadar değerli ve kutsal varlıklar olduklarının biz erkekler tarafından bilindiğini göstermeye çalışırdım.. Affetirmeye çalışırdım erkek milletini...
yemin ediyorum işten eve geldim ve hemen pc yi açtım çünkü yorumları okadar merak ettimki,işteyken aklıma gelenler (ki onların epsi burada mevcut) yok canım dedim ya biz kadınlar onu fazla düşünmeyiz ama eve geldiğimden beri gülüyorum..vallahi bizler alemiz gerçekten ..yani fikir ve zikri meselesi diyelim mi...hepinizi çok seviyorum ya...çok tatlısınız...ŞenizŞenizŞeniz
sevgiler...