Bir günlüğüne erkek olsanız ne yapardınız??

ben erkek olsaydım ama bu hafta sonuna denk gelseydi mümkünse,yataktan kalktığımda kahvaltı hazır olsaydı,sonta tv nin başına geçseydim,temizlik yapılırken arabama atlayıp dışarıda dolaşsaydım,geldiğimde yemek hazır direk masaya otursaydım,ütü yapılırken banyomu yapıp tv seyretseydim,meyvem soyulmuş ve tabağımda,çayım demlenmiş sehpayla önüme konulmuş öyle keyif yapsaydın ne olrdu yani...kötümü olurdu...

Fikrim de zikrim de sex degil canim sadece kendimi
bir anligina erkek olarak dusununce onlarin da dunyasi sex olunca onlari
anlayabilmek adina o isi yapardim dedim yoksa omrum billah algilayamicam erkeklerin
neden bu kadar sex duskunu olduklarini.şakkıdı

fikir ve zikri derken direk sana söylemedim tatlım Şeniz...ilk olarak aklımıza gelenden bahsettim ve sana katılıyorum bende anlamıyorum ,anlayamayacağım...
sevgiler...

wallaa ne bilem benn...şöle kalabalık bir caddede kafeye oturur, erkeklerin gerçekten de kadınlar için neler düşündüğünü öğrenmeye çalışırdım.hani görünce seksi kaçıncı saniyede düşünmeye başlarlar, hangi tarz kızları seksi hangi kızları masumane beğenirler, ne bileyim en çok hangi tip erkekleri kıskanırlar ..öğrenmeye çalışırdım yanii.ne düşünürler ne hissederler öğrenmeye çalışırdım bir gün içinde...

hay allah herkezz sexx demisss
yaa benim anlamadigim kadin ne hissediyorsa erkekde onu hissediyorduurr yani biz kadinlarda yasiyoruz onlarin yasadigini dimi ama :roflol::

sokaga çıkıp kızlara laf atardım gecede oavyona gider dnsöz oynatırdım:teytey:

1 günlüğüne erkek olsaydım sanırım ilk yapacağım şey,kocamın yanına sokulup erkek muhabbeti yapardım( telefonda arkadaşlarıyla konuşuyor.soruyorum ne konuşuyosun diye erkek erkeğe muhabbet falan diyor)
Sonraa dışarda fink atıp,akşam eve geldiğimde hazır sofradan yemek yiyip..tv izlerken sofranın kaldırılmasını izlemek isterdim:)
Birde cidden meyhaneye gidip dansöz oynatmak isterdim

Ben kadın olayım yaaa bizde daha çok merak edilecek şey var:)

galiba buradaki kadınların çoğu erkek olsalar çok maço olucaklar...:roflol:

Kirli sakal bırakırdım... Ağda yapmadan kıl takıntısı olmadan o yün topağı bacaklarımla denizin tadını çıkarır, kızları dikizlerdim.
Ayakta işerdim...
Başka da bir özelliği yok kanımca, sonra tekrar kadın olmak isterdim.

valla bende seks yapmak isterdim...bide bi bara gidip gonlumce sabaha kadar icmek isterdim yalniz basima..........ohhhhhhhhhhhhhh super olurdu takilan felanda olmazdiii..sarhos olurdum tek basimaaa.

1 günlüğüne erkek olsaydım sanırım ilk yapacağım şey,kocamın yanına sokulup erkek muhabbeti yapardım( telefonda arkadaşlarıyla konuşuyor.soruyorum ne konuşuyosun diye erkek erkeğe muhabbet falan diyor)
Sonraa dışarda fink atıp,akşam eve geldiğimde hazır sofradan yemek yiyip..tv izlerken sofranın kaldırılmasını izlemek isterdim:)
Birde cidden meyhaneye gidip dansöz oynatmak isterdim

Ben kadın olayım yaaa bizde daha çok merak edilecek şey var:)
valla bende barzey gibi bir günlüğüne erkek olsaydım erkek muhabbeti yapardım.nasıl düşündüklerini anlamak bakımından..Kötü Kazenjeyyar

Anaaaa napmışınız böyle nan...
Koptum gülmekten...
Erkeklerin işe yaradığı tek husus hakkında herkes ihtisas yapmak istemiş... :roflol:

ohooooo....
neler yapmazdım ki.ama bakıyorum da hepimizin kafası aynı şeye çalışıyor...
dün yolda bi afet gördüm...nereye gittiğini de gördüm gider onu bulurdum gerisi malumunuz...

kızlar tek kelimeyle süpersinizz..koptum yaa..:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

üstsüz güneşlenirdim kesin ya, bıktm bikini askısı izinden!

bi de kesin seks yapardım, bakalım erkeklerin tarafından nası oluomuş
hatta hem prezervatifle hem de prezervatifsiz yapardım bakalım bu kadar söylenmekte haklılarmıymışşşş
:sm_cool:

lucita sen bekar değilmisin.. :sm_confused:
prezervatif konusundan çok çekmiş gibi yazmıssın.. :1ninca:

Back
X