Bir günlüğüne erkek olsanız ne yapardınız??

heralde bende kasına kasına yurutdum.cog zaman kılot sıkıstıgı halde bız utanıyorz ama bırı gorur falan dıye eve kadar oyle gıdıyoruz.erkekler oylemı yol sokak dolmus mınıbus cafe farketmıyor sıkısınca duzeltıyorlar hemencıcık

heralde bende kasına kasına yurutdum.cog zaman kılot sıkıstıgı halde bız utanıyorz ama bırı gorur falan dıye eve kadar oyle gıdıyoruz.erkekler oylemı yol sokak dolmus mınıbus cafe farketmıyor sıkısınca duzeltıyorlar hemencıcık

konu dısı olacak ama bende bi kere kotumun arka cebıne bozuk para koymustum dolmusa bınerken elımı arkaya attım büyük lira geldi kucugu gelmeyınce mecburen elımı ileri geri oynatmaya basladım ordakı gerizekalıııı okuzlerde gozunu dıkmıs bana baktılarrr AAA kadına bak poposunu kasıo ulu orta der gibi salaklar.. bidaha arka ceplerıme bişee koymadımmmm..
kendıleri arkayı gectım onlerini kasıyarak yuyurler laf yok onlara ii valla..
yaa bazı sapıklarda hususi yapıyorlar yaa kaç kere denk geldım öküzler ne diim daha.. karısımı ılgılenmıo adamın nedir..sagdan soldan ılgı beklıooo gözlede olsa!!

Ben çapkınlığa çıkardım ama elime yüzüme bulaştırıp fena halde aşık olurdum kesin kaydirigubbakcemile3 Bir erkekten beklediğim herşeyi bir kıza yaşatırdım.Geceyi dışarda geçirirdim sarhoş olurdum. Arabaya binip tek başıma hiç bilmediğim yeni yerlere giderdim:teytey:

Ben alırdım elime gazetemi açardım son sayfasını yoldan geçenlere baka baka kadın resimlerine bakardım:)))) çok güldüm bu başlığı görünce çok güzel kimin aklına geldiysekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X