Bir günlüğüne erkek olsanız ne yapardınız??

hangi kısma şaşırdın canım ? görümce adayımı yatağa atma kısmına mı ? valla kendisine de söylerim erkek olsam asla kaçırmazdım allah var taş gibi hatun :delphin:

yatağa attıktan sonra evlenecen mi kendisiylen. eyvahedigeldismile üzülmesin sonra.
neyse canım bu senaryo devam eder bölee. sevgiler...

burdakiler ii ki erkek olmamiskaydirigubbakcemile3

biz erkekleri bosuna sucluomusuz meger kadin olup kadinlarin halini bilmemize ragmen yapmayi istediklerimize bakicak olursakaklinialirimsmile

cogu sapik olurmus ayol burdakilerinkaydirigubbakcemile3:roflol:

wuuuuu kıslarrr bu soru karşısında benim de aklımdan kötü şeyler geçiyo ister istemez delikafadulden kaydirigubbakcemile3

hangi kısma şaşırdın canım ? görümce adayımı yatağa atma kısmına mı ? valla kendisine de söylerim erkek olsam asla kaçırmazdım allah var taş gibi hatun :delphin:

ne biçim seviyesizce bır cevap bu.
siz görümcenıze veya akrabalarınıza kötü gözlemi bakarsınız.yazık, bozulmuşunuz siz.

Bayanken 'hayır sen kız evlatsın yapamazsın.' dediklerini yapardım.
Sabahlara kadar gezer, istediğim yere tatile istediğim zamanda giderdim...
:jeyyar:

ne biçim seviyesizce bır cevap bu.
siz görümcenıze veya akrabalarınıza kötü gözlemi bakarsınız.yazık, bozulmuşunuz siz.

hadi ya.. Bozulmuş muyum ? ay yoksa içimde gizli Bi coşkun mu var :delphin: Saol şekerim seviyenle Beni aydınlatıp kendimi seninle yeniden keşfetmeme vesile oldun ! :delphin:

yatağa attıktan sonra evlenecen mi kendisiylen. eyvahedigeldismile üzülmesin sonra.
neyse canım bu senaryo devam eder bölee. sevgiler...

taBi ki de evlenmem.. çok pasaklıdır.. hayatta ne evini temizler ne yemek yapar.. almam o kızı Ben.. aklinialirimsmile

esine ihanet eden herifleri döverdim..ne olur yeter bundan sonra ahlaksizlik yapmayacagim..esimi el üstünde tutup prensesler gibi yasatacagim diye yalvarana kadar..

nasıl olsa arkamdan toplayan olur diyerek çoraplarımı salonun ortasında bırakırdım
yolun ortasında karıya kıza baka baka hart hurt kaşınırdım
mini etekli kızlara laf atardım
pisuara işerdim nasıl bi duygu hiç bilmiyorum
erkek berberine gider traştan sonra ordaki iğrenç losyonlardan birini sürmesine izin verirdim
anneme laf söyledi diye karıma eziyet eder zeytinyağı gibi üste çıkardım
kıllı bacaklarla şort , kıllı koltuk altlarıyla atlet giyer üfül üfül hiiiç kasmadan gezerdim , kim ne dicek..epilasyonda neymiş.

traş olurdum traş.. merak ediyorum erkekler nasıl yüzlerini öyle jiletle kazıyor.. ıyy çok kötü giBi..

geceleri doya doya gezerdim.malum bayan olunca gece dışarda olmak zor.gezerdim ben galiba yaa..

Bir günlüğüne olacağı için ilk önce fotograf çekilirdim neye benzediğime bakardım eski halime dönünce :)))
sonrada öyle değişik birşey yaşamak istemezdim özenilecek birşeyleri yok çünkü,normal işte sevgilime unutamayacağı bir gün yaşatırdım.

Back
X