ah canım topik güzelde bizim hiç düzenimiz yok valla bugün 11 de yattıysa yarın gece 3te yatıyor çözemedim gitti tabi yatış saatine göre kalkış değişiyor zaten yemesi ayrı dert bugün yerse yarın yemiyor uyku olayı sabit yanlız ayağımda sallanarak uyuyor oyuncak desen en fazla 5 dakka oynuyorsonra sıkılıp üç beş çekmece boşaltmaya yada mutfak dolaplarını boşaltmaya gidiyor kuralları hiç sevmiyor benim oğlum pek özgüğrlük meraklısı
ayağında ki çoraplarını çıkarıp tekrar giymeye çalışır giyemez sinirlenir
ama bir süre öyle oyalanır :)))aynı şekilde yelek hırka ne bulursa giymeye çalışır
alttan girer üstten çıkar beceremez :)
keşke o günlere geri dönsemmafoldumbeneeeeeeeeeeen kolay günlerin emzirmek gibisi yok ne leke yapar ne ısıtma derdi var kuy bebegi koydugun yerden al ya biz mutfakta bişiy hazırlıyorum toprak yiyo halı tüyleri agzırnda yedirmesi ayrı dert her yedirdiginde üst degişir alt almak kabus HOYA en güzel günlerin bunlar....ben de yazayım mı
günümüz emzir gazını çıkar bez değiştir uyut seklinde geçiyor gece de ayaktayız gaz sancısı..
hehehe en kısa bizim oldu
yaa korkutmayın beni zaten anneliğe yeni alışıyorumkeşke o günlere geri dönsemmafoldumbeneeeeeeeeeeen kolay günlerin emzirmek gibisi yok ne leke yapar ne ısıtma derdi var kuy bebegi koydugun yerden al ya biz mutfakta bişiy hazırlıyorum toprak yiyo halı tüyleri agzırnda yedirmesi ayrı dert her yedirdiginde üst degişir alt almak kabus HOYA en güzel günlerin bunlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?