Saç Rengi ve Saç Boyama Bir güzellik derdi ..

YEKTA61

Kırdığın Yerden Kırılırsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
9.543
10.806
498
İstanbul Anadolu yakasında saçlarıma düzgün kaliteli saçlarımı yakmadan ombre yaptırabileceğim kuaför arıyorum. Hangi kuaföre bakıyorsam hep erkek bayan kuaför kalmamış. Bizim hatunlar kesin bana yardımcı olurlar dedim ve soluğu burda aldım:D Sizin bildiğiniz düzgün anadolu yakasında olan bayan kuaför varmı ?

Neden cinsiyet ayrımı yapıyorsunuz ?

Normalde sorunuz erkek veya kadın kuaför tanıyanız var mı olmamalıydı, İşini iyi yapan kuaför tanıdığınız var mı olmalıydı...
çok gereksiz bir cevap olmuş biraz düşünürseniz cevabını kendiniz verebilirsiniz :D

Maltepe de Rüzgar Başo tesettür kuaförü var ..Ben tesettürlü değilim,gitmedim ama gidip çok memnun olan arkadaşlarım var.

İyide sonuçta karşınızda işini yapan profesyonel biri olacak ister erkek olsun ister kadın.

Neden hemen aklınıza kötü şeyler getiriyorsunuz ki ? Oraya sex yapmak için gitmiyorsunuz ki sonuçta.

Bu sanki jinekoloji doktorum kadın olsun erkek olmasın gibi saçma geldi bana.

Benimde hep kuaförlerim bayan kapalıda değilim öyle denk geldi galiba o_O

İyide sonuçta karşınızda işini yapan profesyonel biri olacak ister erkek olsun ister kadın.

Neden hemen aklınıza kötü şeyler getiriyorsunuz ki ? Oraya sex yapmak için gitmiyorsunuz ki sonuçta.

Çok saçma karşılaştırmalar bunlar bence ne alakası var sexle doktorla :KK57: polemik çikarmaktan başka birşey değil kadın tesettürlü ve erkeklerin yanında başını açmıyor doktorla bir mi?

arkladaşım sen hangi dindensin, yada bir dininiz varmı bilmiyorum ama ben elhamdülillah müslüman biriyim benim dinimde kadının saçının mahrem bir erkeğe görünmesi haram. Ve burası Türkiye özgür bir ülke bende özgür irademle tercihimi bayandan yana kullanıyorum.

Maltepe de Rüzgar Başo tesettür kuaförü var ..Ben tesettürlü değilim,gitmedim ama gidip çok memnun olan arkadaşlarım var.
kuaföre biraz baktım güzel bir kuaföre benziyor teşekkür ederim :)

Ne kadar ayıp nasıl böyle bi üslup kullanabiliyorsunuz anlamış değilim ?

Açık veya kapalı tercih yapamaz mı sorulan masumca bi soruya polemik için insan kendini bu kadar kasar mı ?

Kimse sizin bikininize karışıyor mu mesela ?
Herşeyden önce saygı...

Burada saçma olan tek şey sizin bakış açınız. Türban istediğin kişilerin yanında çıkar istediğin yerde tak gibi bi şey değil. Bunu kavrayamamışsınız belli ama kalkıpta buraya çekemezsiniz konuyu sex mi yapmak için gitmiyormuş. Ayıp çok ayıp

Back
X