Manyaklar diyarı olmuş bu dünya .İyi geceler, yatmadan şöyle göz ucuyla haberlere bakarım bugün bir haberle kahroldum.
Bursa da teyzesi küçücük bir çocuğu 1 yıldır kapalı tutuyormuş. Nasıl bir vicdan bu kızlar o yavrucuk neler yaşamıştır nasıl bir tramva bu. Bu çocuğun devlet nasıl peşine düşmüyor okula gitmediği farkedilmiyor. Çocuk annesine teslim ediliyor nasıl devlet korumasına alınmamış teyzr saten serbest. Gece gece mahvoldum…Güncel Haberler - Bugün Yaşanan Son Olaylar, Son Dakika Gündem Haber
Güncel Haberler, Bugün Yaşanan Son Olaylar ve Gelişmelerwww.hurriyet.com.tr
Hep görüyorum müge anlı da falan evden kaçam koca kızları bile devlet korumasına alıyorlar bu yavrucuğu neden vermişler sormadan soruşturmadan tedavi etmeden aklım durduAnnesine ne demeli en çok. Neden annesine teslim edilmiş çok merak ettim. Bu hale gelene kadar çocuk, annesi neredeydi acaba.
Tedavi bile etmeden annesine verip göndermişler çok ilginçManyaklar diyarı olmuş bu dünya .
Çocuk çok zayıf ve kirli halde çok üzüldüm herkes anne baba gerçekten olmamalı , kardeşinin aklı yerinde olmadığını hiç mi anlamadı kaldı ki bir anne baba niçin çocuğunu kardeşine verir ki
Bu ülkede artık verilen hiçbir karara şaşırmıyorumTedavi bile etmeden annesine verip göndermişler çok ilginç
Evet bir sağlık ocağı kaydı, bir muhtar takibi yok mu anlamadım bu kadar başı boş muyuz?Yani demeyeyim demeyeyim diyorum ama bu yaştaki çocuğun okuması zorunlu devlet dememiş mi bu çocuk nerede, kayıtı yok devamı yok...
İlginç kadına dava açıyor avukat evin kilidini değiştirdiği için kadını karakola alıyorlar ve bu kayıp ihbarı çıkmıyor şüphelenmiyorlar bile. Kadını hop serbest bırakıyorlar. İkinciye çöp ev diye belediye gelince bulunuyor çocuk.Garip gece gece çok etkilendim merak ettim detaylarınıAnnesi karakola kayıp ihbarında bulunmuş bir yıl önce teyzesi çocuğu kilit altında tuttuğu için bulunamamış haberlerde okudum
Valla biz 1 gün göndermesek rapor getirin diyordu öğretmeni. Birkaç gün gitmese peşimize düşerler.Yani demeyeyim demeyeyim diyorum ama bu yaştaki çocuğun okuması zorunlu devlet dememiş mi bu çocuk nerede, kayıtı yok devamı yok...
Pakistanlı bir adam da okulda el sallaya sallaya 13 yaşındaki bir kızı güya ikna edip sınırdan geçirip taaaa pakistana kaçırmıştı. Yani anlamıyorum okulda yoklama alınıyor ne için o zaman? Bu çocuklar nasıl kayboluyor bir anda.Evet bir sağlık ocağı kaydı, bir muhtar takibi yok mu anlamadım bu kadar başı boş muyuz?
Evet zaten normali bu. Belli bir süre devamsızlık olunca ikametgaha jandarma bile yolluyorlar.Valla biz 1 gün göndermesek rapor getirin diyordu öğretmeni. Birkaç gün gitmese peşimize düşerler.
Teyzesi akil hastasi gibi duruyorİyi geceler, yatmadan şöyle göz ucuyla haberlere bakarım bugün bir haberle kahroldum.
Bursa da teyzesi küçücük bir çocuğu 1 yıldır kapalı tutuyormuş. Nasıl bir vicdan bu kızlar o yavrucuk neler yaşamıştır nasıl bir tramva bu. Bu çocuğun devlet nasıl peşine düşmüyor okula gitmediği farkedilmiyor. Çocuk annesine teslim ediliyor nasıl devlet korumasına alınmamış teyzr saten serbest. Gece gece mahvoldum…Güncel Haberler - Bugün Yaşanan Son Olaylar, Son Dakika Gündem Haber
Güncel Haberler, Bugün Yaşanan Son Olaylar ve Gelişmelerwww.hurriyet.com.tr
Evet zaten normali bu. Belli bir süre devamsızlık olunca ikametgaha jandarma bile yolluyorlar.
işte böyle haberleri filan görüyorumÖğretmen işlemi yapmamış demekki. Olan çocuğa olmuş. Babasından hiç bahsedilmiyor zaten. Tedavisini yapmadan eve yollamaları da ayrı bir muamma.
Aslında hoca işlem yapmıştır da belki sahte ikametgah verilmiştir bilemiyorum l kadarını maalesef...Öğretmen işlemi yapmamış demekki. Olan çocuğa olmuş. Babasından hiç bahsedilmiyor zaten. Tedavisini yapmadan eve yollamaları da ayrı bir muamma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?