Bir hafta oldu aramıyor,sormuyor

güveni bitmisse sevgise de bitmistir...
kimse sevdiginden haber almadan uzun süre dayanamaz...
hic arayip sormuyorsa demek ki cogu seyi bitirmis kafasinda..
en iyisi sende artik üstüne gitme, sonucta elinden geleni yapmissin icin rahat olsun..

benim tarafımdan güveni sarsıldı yani ..bide cok inatcıdır. ilk adımı atmayı hiç sevmez .son günlerde de hep barısma teklifi benden geldiginden öyle alıştı sanırım ..şimdi de benden bekliyo galiba ..:26:

çok üzgünsün belli.. peki ilk adımı hep senmi atacaksın.. o ilk adımı atmayı sevmiyor,sen çok mu seviyorsun.. gerekiyorsa o da öğrensin..

çok üzgünsün belli.. peki ilk adımı hep senmi atacaksın.. o ilk adımı atmayı sevmiyor,sen çok mu seviyorsun.. gerekiyorsa o da öğrensin..

evet tabiki hep ben atamam öyle çok sacma olur.
onun ögrenmesi lazım evet ama bu nasıl olcak bilmiyorum :85:

Sen üzerine düşeni yapmışsın ama hala inadında diretiyorsa bence artık bitmiş bu ilişki..
Ve sakın ama sakın üzerine gitme,açıklama yapma,kendini ispatlamaya çalışma çünkü ters teper
Sakince aramasını bekle ve sakın ama sakın arama
Denenmiş test edilmiştir sen şimdi ne dersen de anlamış gibi yapıp diğer kulağından çıkacak cümlelerin ve itici bi kız gibi göreneceksin..
Efendi gibi çekilmesini bil ve onun aramasını bekle ha aramıyorsa bitmiş ve yoluna bakmalısın..
Bi insan gerçekten çok seviyorsa din-mezhep-aile-kişilik konusunda da bi hakaret vs yapmamışsan affedilmeyecek şey yok eğer affetmiyorsa ya hayatında biri var yada artık seni istemiyor..Üzgünüm ama bu böyle olmuştur hep..
Kız uğraşır didinir affedilmek için adam sanki dünyanın sorunuymuş gibi trip atar soğudum kırıldım der..Sizde sanırsınız ki tabi saf aşık kıvamındasınız..Çok kırdım onu hata bende dersiniz hayata küser daha da üstüne gidersiniz affedilmek ve düzeltmek için..Ama hepsi boştur..Sonra hiç aramamaya başlar sizde kırılıp aramazsınız ve bi gün duyarsınız ki o başkasını seviyor artık..

evet haklısın zaten bu durumu herkes yasamıstır biraz üstelemeye kalksan sorunu daha da cok büyütüyolar ..ama ben dedigin gibi hiç bişekilde konusmuyorum onla aradıgım falan yok artık .kendi haline bıraktım .bu yaptıgı inat sanırım:26: ya da dediginiz gibi artık sevmiyormu acabaofof

evet haklısın .tesekkür ederim ..

sen hatanı kabul ediyorsun e üstüne düşenleri zaten yeterince yapmışsın e halen inat ediyorsa vardır bir şey mutlaka sende yuvana çekil ve bekle bakalım ne yapacak hep böyle susacak değil ya cnm mutlaka bi tepki verecektir hem sen ilk adım atmaya alıştırmışsın cnm böyle yapmaya devam edersen hep senden adım bekler daha çok hoşuna gider daha da inat eder o yüzden kendini biraz frenle

Canım benim madem bu kadar değer verip seviyordun neden güvenini sarstın. Güven çok önemlidir güven olmadan ilişki de olmaz. Ancak şunu söyleyebilirim seni seviyorsa elinden de hiç bir şey gelmez. Tıpış tıpış kendi ayaklarıyla sana dönmek zorunda. Seviyorsa başka ne yapabilir ki sensiz olmaz şekerim. Şimdi sen hatalı olduğun için ses çıkarma bence. Başta aramışsın ve hata yaptığının farkında olduğunu ona belli etmişsin. Artık tek yapman gereken onun bu durumu kabullenmesini, sindirmesini beklemen olacaktır. Bu da erkek için çok zor bir durumdur. Sende seviyorsan oturup bekleyeceksin , bu süreç 1 ayını da alabilir. Ama pes etme derim ben. Ara ara arayıp bir hal hatır sorarsın (onun niyetini anlamak için) ama çok sık olmamasına dikkat et. Zaten seni seviyorsa belli bir süreden sonra yelkenleri inecektir suya. Ama bastıra bastıra söylemek istiyorum seviyorsa ...
Yaşadığı travmanın büyüklüğünü de hesaba katmayı unutma. Bu süre içinde sakin ol, yanlış bir şey yapma , kalbini de çok karartma, sadece bekle ve gözlemle. Dönüyorsa zaten senindir, dönmüyorsa da o zaten hiç senin olmamıştır...

çoook tesekkür ederim ..içim acıldı ya ne kadar güzel yazmıssın çok mantıklı sagol yardımcı oldugun için ..

kızlar bu arada hiç aramayan sormayan adam dün ne yaptı ? arkadasımda cafeye gittik yolda ortak arkadaslardan birkaçını gördük .. ve sonra gittigim cafede onla karsılastım ..benden önce gitmiş bilee... benim için yaniii
ne bu şimdi anlamadım :44:

Son düzenleme:
bişey yapmadım aslında ..bir olayı yanlış anladı sadece.ama az bucuk hatam vardı benimde.

Az buçuk mu hatan vardı yoksa basbayağı hatalımıydın?Önce sen bunu kendi için de bir çöz canım.Güvenini tekrar kazanıp devam edebileceğine inanıyorsan ısrarcı olabilirsin ama sanmıyorum.Sevgilinin inadı sana olan sevgisinden çoksa bunu başarman imkansızdır.Eski bir deneyimimden biliyorum bunu.Yolun açık olsun de içinden ona ve yolver gitsin,vira vira...

seviyorsa inat gereksiz bence ama ..seviyor mu bilmiyorum:2:

seviyorsa inat gereksiz bence ama ..seviyor mu bilmiyorum
Mal ortada değil mi hala neden kendi kendini yiyorsun ki bu sorularla?Bittiğini kabul et kendi içinde.Senin ilginden şımardıysa o da şaşıracaktır sendeki bu değişime ve böyle kararlı olunca da kendini sorgulamaya başlayacaktır "ya haklıysa" diye.Bırak top onda kalsın sen artık yerinden kıpırdama.Bir hafta on gün daha aramazsa sen de yoluna devam et emin ol öldürmeyen güçlendiriyor aşktan ÖLMEZSİN!

sorun sadece ask olsa gecer tabikiii neyse tesekkürler yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…