• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir hafta süren ilişki

merrwebb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
146
0
46
arkadaşken birden sevgili olunca bir hafta sevgili gibi konuştuktan sonra bitti bi şekilde fakat sevdiğiniz halde belki ben sadece etkilendim aşık değildim ama o çok seviyodu bir hafta sadece telefonda sesini duyup mesajlaştım
bu durumda geçmişimizde bi ilişki olarak değil de biten bi arkadaşlık olarak bakılabilir mi yani onu eski sevgili olarak görmemek mümkün mü arkadaş gibi düşünmek

Son düzenleme:
yazarken keşke noktalama işaretleri kullansaydınız, böyle çok zor okunuyor gerçekten.
ikincisi de çok yıpratmışsınız kendinizi duygusal açıdan, bir sürü insan, ne bu böyle, elbette moraliniz bozuk olur. bana sorarsanız herkesi bırakın ve br süre dinlenin...

yazarken keşke noktalama işaretleri kullansaydınız, böyle çok zor okunuyor gerçekten.
ikincisi de çok yıpratmışsınız kendinizi duygusal açıdan, bir sürü insan, ne bu böyle, elbette moraliniz bozuk olur. bana sorarsanız herkesi bırakın ve br süre dinlenin...

şu anda dinleniyorum zaten kimse yok hayatımda onu çok özlüyorum aam dayanamıyorum ne yapacağımı bilemiyorum

Canım sadece 1 haftalık birşeyden bahsediyorsun. Buna bir ilişki bile denmez bence. Sonuçta insanın 1 haftada ne paylaşımı olacak ki. Daha birbirine alışma anlama safhası. Bence bir ilşkiye başlamak istemişsiniz ama olmamış. Durum bundan ibaret...

Bunu bir flört olarak gör bir ilişki yaşayacaktınız ama yaşamadınız. Bir haftalık bir mesajlaşma konuşma ilişkiden sayılmaz. Arkadaşken de bunu yapıyordunuz sonuçta.

Benimde aynı şey başımdan geçmişti. 1 yıl yakın arkadaştık.Yıl sonu teklif etti şok oldum ama arkadaşlarımın ısrarıyla tamam diyip kabul etmiştim ama biz 2 yıl çıktık
1 hafta bile sürse o kişi gözünde değişmiştir.Eskisi gibi olamazsın ona bakarken fln.1 günde olsa aşk konusu girmiştir bi kere.Ama arkadaşca devam edebilirsiniz O kadar etkilemez 1 hafta konuşmanız. Bi süre sonra unutursun. mesela ben 2 yıl sonra ayrıldım bi süre konuşmadık ama şmdi yine arkadaşız 2 yıla rağmen.Oda iyi geçindiğimiz için

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X