Saç Rengi ve Saç Boyama bir haftada 2 kez saç boyasam saçım yanar mı?

eemotionn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
144
111
103
İstanbul
ben 2 gun once saclarımı sac acıcıyla actırdım bebek sarısı oldu ama kucuk saclarım beyaz gibi oldu.ben de 1 hafta sonra acık bir sarı tonuyla sac dibimi ve o kucuk sacları boyasam die dusundum az da olsa daa ii olur die dusunuorm. fakat 1 haftada sacımın dibini boyasam sacım yanar mı bisey olur mu veya tavsiyesi olan varmı?senağlama

ben 2 gun once saclarımı sac acıcıyla actırdım bebek sarısı oldu ama kucuk saclarım beyaz gibi oldu.ben de 1 hafta sonra acık bir sarı tonuyla sac dibimi ve o kucuk sacları boyasam die dusundum az da olsa daa ii olur die dusunuorm. fakat 1 haftada sacımın dibini boyasam sacım yanar mı bisey olur mu veya tavsiyesi olan varmı?senağlama

evt bende üst üste bi hafta içinde iki kere boyadım cnm saçlarım yandı bence iki hafta falan beklersen daha ii olur :CüvCüv: kaydirigubbakcemile5

canım bende bişey olmaz diye diye actım boyadım kac kez üst üste ama cok cok yıprandı . hani yıpransın etsin önemli diosan dene ama kıyamicaksan saclarına deneme bile. artı kupkuru oluyo sac.. ben yanık sactan pek anlamıyorum ama benimkide yanmıstır belki =)

canım benimde ilk açıldığında öle oldu beyaz gibi oldu aynı gittim bi ton koyultturdum şimdi çok güzel duruo söle yapsınlar yok o işlem için ayrıyetten yanmıyor merak etme :)

canım benimde ilk açıldığında öle oldu beyaz gibi oldu aynı gittim bi ton koyultturdum şimdi çok güzel duruo söle yapsınlar yok o işlem için ayrıyetten yanmıyor merak etme :)

ben ztn sadece diplerine azcık istiorm dier yerleri aynı kalabilir . dipleri cok acık oldu hatta kucuk saclarım beyaz oldu:roflol: o yuzden sadece diplerini bi ton koyu boyasam ii olur gibi di mi sizce de :dance:

ben sadece dibine istiorm sole azcık bi ton koyusunu sursem. sen de mi ole yaptın yanmaz di mi cok korkuorm cnku sen ne kdr zamanda koyulttn

Back
X