Bir haftada evlilik kararı vermek

Kızlar meraba aktif bi konu oldugu ici buraya yaziyorum belki acilan konuyla alakasi yok ama paylasmam lazim benim derdim Gorumcem konuya söyle başlıyim eşimle nisanlandik eşimin işi memleketimizden uzak Gorumcem de eşimin çalıştığı yerde yaşıyor evli nişanlılik boyunca Gorumcem le yüz yüze gelmedik hiç telefonda konuştuk memleketten uzağızya evlenince birbirimize destek oluruz dedik neyse düğünden 2 ay önce nikahimiz Kıyıldı nikah kiyildiktan 1 ay sonrada ev yerleştirmeye geldik ozaman gördüm Gorumcemi kız kardeşim de gelmişti benle neyse evi temizledik tabi Gorumcem D3 geldi ama onun yaptığı yerler hep baştan sağma temuzlik ti eşyaları yerlestirdik bikaç gün kaldık tabi önce Gorumcem de evi yerleştirin ce de kendi evimde kaldım kız kardeşimdə vardı yanımda kardeşimle uyudum ben tabi eşimde salonda yattı sabah geldi Gorumcem saymadigi laf kalmadı ahlaksizlikmis kalmak etik değilmiş falan filan kocasıda ona kızmış niye kendi evimde kalmisizda onlara getirmemisiz aksama kadar ağladım sırf eşimin kalbi kırılmasın diye laf demedim evlendikten sonra yeni gelinim daha haftada 3 gün bizde Gorumcem yer içer saat 11 lere kadar otururdu 1 tane oğlu var 3 yaşlarında hiperaktif ben Evimi bile istediğim gibi aksesuardi açık renk hali falan aldım hiç birini kullanamıyorum sonra bu bi işe girdi benden çocuğuna bakmami istedi ben eşime anlattım ben bakamam çocuk durmuyo Afedersiniz lavoba ya bile gidemiyorum evim küçük duplex merdivenden falan düşer diye üstelik lavodayken kapının kilidi yok kapıyı acıyo ben bakmayın ca biraz uzaklaştı haftada 1 geliyo evimde benim kabullenmek gibi değil sadece kardeşi yaşıyorum gibi davranıyor buzdolabını açar içecek içer ki kendine alır sadece çocuğu banyo yapmak ister banyo yaptırır bişey demeden bize geleceğinde beni değil eşimi arar iste esimde ona farklı sebeple bize geleceğini der eşimde beni aramasını söyler beni arar başka sebeple geleceğini der hatta mesaj yazar 5 dak geçmeden damlar atıyorum bizden bi valiz isteyecek olur bana değil de eşime der eşimde bana sorar ben tüp bebek tedavisi gördüm 1 2 hafta sürdü bigün olsun aramadi beni hep eşimi aradı en son dedim eşime tedavi oldum 1 gün bile aramadi beni diye ondan sonra ne hikmetse beni aradı naptin diye gorumcemin eside geldiginde evimizle dalga gecer gibi hep evimiz kira kapi kilidi var surgulu falan yok guvenligimiz iyiymis falan filan bunun gibi seylerbize geleceğinde de çocugu hastaymış falan diye düşünmez eşime evden aldırtır evine bırakır ki 15 20 dak uzaklıkta evi ben yinede sevgim olmasada Gorumcem e eşimden dolayı saygı gösterdim beni strese sokan o hormonlarım hep yükseliyor stresten benim abartiyorum sizce nasıl davranmam gerekiyo baya uzun oldu ama helal edin zamanınız aldiysam

Back