2 Aylık evlilik ve şok eden hamilelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi dmldgn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tabi ki tek korunmasız ilişki de bile hamile kalınır.🥲 Kürtajı düşünmüyorsunuz anladığım kadarıyla o zaman sağlıkla doğsun.

Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve geçen hafta hamile olduğumu öğrendim tek korunmasız ilişkiyle hamileyim şok oldum çok büyük kaygılarım var bebeğe bakabilecekmiyim korkusu doğumdan sonra vücudumun değişeceği korkusu ve hamilelik yüzünden eşimle arama soğukluk girermi korkusu kendime gelemiyorum bir türlü kimseylede paylaşmadığım için sizinle konuşmak istedim
Neden korunmasız ilişkiye giriyorsunuz bu kadar korkuyorsanız? Neyse hayırlı olsun tek avazda inşallah.

Eee niye? Bozulan çok var.bozulmayana şaşırıyoruz artik.
E herhalde bozulacak
Bir can gelisiyor sonucta karninda
Kimi catliyor kimi catlamiyor, kimi kilo aliyor kimi dogum yapmamis gibi eski kilosuna dönuyor hemen
Bunlari goze almak lazim hamilelik olunca
Goze alamayan zaten pre+hap+spiral millet bosuna mi 2li 3lu korunuyor

Konuyu okuyunca aklıma balayında hamile kalan arkadaşım geldi o bide ertesi gün hapıda içmişti ama bence en başta ikili korunma gerek yoksa hep risk yani hapı sonradan alsanda risk, o yüzden doğurcaksanız sonrası için bi doktorunuzla konuşun en uygun yöntemi önersin size

Bazıları saçma sapan dalga geçer gibi yazmış ne kadar komiksiniz ilişki regl olmadan bi kaç gün önce yaşandı bu dönemlerde hamile kalma ihtimali yok denecek kadar az üstelik geri çekilme yoluyla yaşandı ilişki şok olmam bu yüzden hemde çok yeni evliyim bu yüzden kaygılıyım ama kürtajada karşıyım dini açıdan ve vicdanen yapamam napacağımı hiç bilmiyorum kendini komik sanarak burda alaycı şekilde yorum yapanlarda bi bitmiyo zaten

Olabilir demekki olacağı varmış sağlıkla gelsin hep iyi düşünün bak Allahim aratmamis nasip etmiş

Sahsen evliligim ikinci ayindan sonra bilerek/isteyerek hamile kaldim. Insan isterken bile ögrenince sok olup kaaygilaniyor. Beklenmedik hamilelik haberi ne kadar sarsiyordur kim bilir. Bence panik olmaya gerek yok zamanla bu fikire alisirsiniz, ama tabi ki dikkat edilecek konular var. Doktora gidip tahlilleri yapip vitaminlerinizi alin. Esinizle bol bol zaman gecirin..bebek gelince ilk ilgi odagi o olucak, ama esler olarak beraber de zaman gecirmeye dikkat edin. Bu büyük isler degil. Aksamlar beraber bir kahve icip sohbet etmek de olur. Bizim evliligimiz sükür negatif etkilenmedi dogumdan sonra da. Ama her isi de beraber yapiyorduk 😅 Saglikla gelsin bebeginiz.

Sahsen evliligim ikinci ayindan sonra bilerek/isteyerek hamile kaldim. Insan isterken bile ögrenince sok olup kaaygilaniyor. Beklenmedik hamilelik haberi ne kadar sarsiyordur kim bilir. Bence panik olmaya gerek yok zamanla bu fikire alisirsiniz, ama tabi ki dikkat edilecek konular var. Doktora gidip tahlilleri yapip vitaminlerinizi alin. Esinizle bol bol zaman gecirin..bebek gelince ilk ilgi odagi o olucak, ama esler olarak beraber de zaman gecirmeye dikkat edin. Bu büyük isler degil. Aksamlar beraber bir kahve icip sohbet etmek de olur. Bizim evliligimiz sükür negatif etkilenmedi dogumdan sonra da. Ama her isi de beraber yapiyorduk 😅 Saglikla gelsin bebeginiz.
Yaa burda o kadar konu okuyorum ki bebek yüzünden evlilikleri biten sürekli kavga eden çiftleri gözüm korkuyor ben bide 11 yaşında annesiz kaldım çocuğuma yetebilecekmiyim iyi bi anne olabilecekmiyim çok kaygılanıyorum sizi negatif yönde etkilememesine çok sevindim demekki herkeste olumsuz olacak diye bişey yok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinde 🙏🏻

Yaa burda o kadar konu okuyorum ki bebek yüzünden evlilikleri biten sürekli kavga eden çiftleri gözüm korkuyor ben bide 11 yaşında annesiz kaldım çocuğuma yetebilecekmiyim iyi bi anne olabilecekmiyim çok kaygılanıyorum sizi negatif yönde etkilememesine çok sevindim demekki herkeste olumsuz olacak diye bişey yok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinde 🙏🏻

Basiniz sagolsun öncelikle. Allah annenizin mekanini cennet eylesin. Ben hep derim: Bir bebekle birlikte bir anne de doguyor. Bütün anneler bu tecrübeyi kendi yasadiklariyla beraber yasiyor. Bizim büyüdügümüz sekiller bizim evlat yetistirme tarzimiza da yansimak zorunda degil. Mesela bizde dayak da vardi büyürken, kendim cocuklarima vurmadim.vurmam da. Önemli olan ic sesiniz ve bu süreci esler olarak beraber gecirmeniz. Ilk cocukta ki avantaj: herseyi daha sindire sindire daha bilincli yasiyorsun. Kitap okuyun, ilerleyen zamanda doguma hazirlik kursuna da yazilin. Bizim toplumda maalesef dogumdan sonra bazen aileler fazla müdahele ediyor. Yok erkek sunu yapamaz, erkek gelmesim doguma felan. Erkekler covuk bakiminda geri kaliyor, kadin da tek basina kaliyor sonra bebekle.Biz kimseyi karistirmadik. Ailemiz destek oldu, ama ikimizde elimizden geleni beraber yaptik. Ben kimsenin dogum hikayelerini de dinlemedim. Cünkü maalesef hep cok negatif seyler de paylasiliyor. Stresten uzak durun. Korkmayin esinizle birlik olsaniz bu zamanlar ikinizi yakinlastirir da.

Sekiz yıl geri çekilme yöntemiyle korundum olsa da bişey olmaz kafasindaydim çok şükür hiçbir şey olmadı.ikinci kızımdan sonra riske atmak istemedim her an herşey olabilir.

Kızlar merhaba ben 2 aylık evliyim ve geçen hafta hamile olduğumu öğrendim tek korunmasız ilişkiyle hamileyim şok oldum çok büyük kaygılarım var bebeğe bakabilecekmiyim korkusu doğumdan sonra vücudumun değişeceği korkusu ve hamilelik yüzünden eşimle arama soğukluk girermi korkusu kendime gelemiyorum bir türlü kimseylede paylaşmadığım için sizinle konuşmak istedim
Her ne kadar hepimiz ilk etapta eleştirisel baksakta madem neden korunmadınız diye sonuç olarak yaprak bile Allah istemeden kımıldamazmış. Demek ki bebeğinizin gelme zamanı bu zamanmış. Allah sağlıkla, kolaylıkla kavuşmanızı nasip eylesin. Endişelerinizi umarım aşarsınız. Bebekten dolayı da her çiftin arasına niye soğukluk girsin. En çokta şaşırdığım endişeniz bu oldu açıkçası. Eşinize güvenmiyor musunuz?
Bir bebeğin gelişinden dolayı kaynaklanan her türlü zorluk kadının ayıbı kadının eksiği gibi de görmeyin, lütfen öyle görüyorsanız bilinçaltınızda.
Bebek bu elbette ilgi alaka gerekiyor, ağlayacak neden ağladığını bilemeyeceksiniz ilk etapta vesaire vesaire. Bunlar olagan seyler ama bebdk ortak cocuğunuz, ikinizin sorumlulugu. Elbette ki zorlukları olacak ama güzelliği de paha biçilemez. Allah isteyen herkese nasip eylesin sağlık daha yeni evlatlar inşallah.

Back
X