Sivilceli Ciltler Bir haftadir gecmeyen yanaktaki ucu beyaz sivilce! :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
yanagimin ortasinda kirmizi kocaman bi sivilce cikti. sonra ucu beyazlasti iltihap gibi beyaz gibi sarimsi bisey ve berbat duruyo. İz kalmasin diye inatla sikmiyorum ama gecmiyor da.
Aloe vera jeli surup duruyorum gunlerdir, limonla kurutmaya calistim yok anacim ne bitmez kökü varmis.
Deliricem artik tam 7 gun oldu. Bir de vize haftam doktora falan da gidemiyorum. Ne yapsam ne etsem gecer bu sivilce sıksam iz kalır mı? Yarısı kırmızı yarısı beyaz suan uf cok mide bulandirici :(

Ben olsam şimdiye patlatmıştım gezemem öyle

Anlatıgina göre büyuk sıkarsan iz kalması muhtemel limon önericektim ama denemişsin

yanagimin ortasinda kirmizi kocaman bi sivilce cikti. sonra ucu beyazlasti iltihap gibi beyaz gibi sarimsi bisey ve berbat duruyo. İz kalmasin diye inatla sikmiyorum ama gecmiyor da.
Aloe vera jeli surup duruyorum gunlerdir, limonla kurutmaya calistim yok anacim ne bitmez kökü varmis.
Deliricem artik tam 7 gun oldu. Bir de vize haftam doktora falan da gidemiyorum. Ne yapsam ne etsem gecer bu sivilce sıksam iz kalır mı? Yarısı kırmızı yarısı beyaz suan uf cok mide bulandirici :KK43:
Sarımsağı soy ucunu kes ve sivilcwnin üstüne sür kesinlikle sonuç alırsın :super:

Back
X