• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir haftadır göğsümdeki ben acıyor

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.984
173
çocukluğumdan beri göğsümde olan bir ben var. zamanla o da büyüdü. bir haftadır acı mı desem ağrı mı desem tuhaf bi şekilde beni rahatsız ediyor. normalde varlığını hissetmezdim şimdi hep hissediyorum. ne yapmalıyım. hangi branşa gitmeliyim?

benler büyümez. sizin ben diye düşündüğünüz başka bir oluşumdur. vakit kaybetmeden bir cildiye uzmanına gidin.

benler büyümez. sizin ben diye düşündüğünüz başka bir oluşumdur. vakit kaybetmeden bir cildiye uzmanına gidin.

cildiye ye mi gideyim? hangi branşa gitmem gerekli emin olamadım. benim öle hemen büyümedi. zaman içersinde. çocukken mesela normal bir bendi. göğsüm çıktıkça zaman geçtikçe o ben de büyüdü. şu an çok büyük sayılmaz. pirinç tanesi kadar büyüklüğü. ama ağrı gibi olan o tuhaf durum beni endişelendiriyor.

birde bebek tedavisi göreceğim. o ilaçlar falan beni daha kötü yapar mı acaba. duruma göre belki östrojen verebilir doktor tedavi için. bu kötü etkiler mi bilemiorum

cildiye ye mi gideyim? hangi branşa gitmem gerekli emin olamadım. benim öle hemen büyümedi. zaman içersinde. çocukken mesela normal bir bendi. göğsüm çıktıkça zaman geçtikçe o ben de büyüdü. şu an çok büyük sayılmaz. pirinç tanesi kadar büyüklüğü. ama ağrı gibi olan o tuhaf durum beni endişelendiriyor.

birde bebek tedavisi göreceğim. o ilaçlar falan beni daha kötü yapar mı acaba. duruma göre belki östrojen verebilir doktor tedavi için. bu kötü etkiler mi bilemiorum

büyümeye başlaması sizi şüphelendirmeliydi,. vücuttaki normal benler kiloyla yada buna benzer etkilerle değişmezler, büyüklükleri hep aynı kalır. siz korkutmak istemem, inşallah ciddi birşy de yoktur ama bu tarz oluşumlar kötü olabiliyor. dikkat edin ve hafta başlar başlamaz bir cildiye uzmanına gidin

Canım fazla beklemeden ve kurcalamadan GENEL CERRAHİ ye git.Üniversite hastanelerinden birine gitmen daha sağlıklı bir sonuca ulaşmana yardımcı olur.Sakın ihmal etme inşallah kötü birşey çıkmaz.Ama değişiklik olmasını düşünerek acele etmende faide var.

Canım fazla beklemeden ve kurcalamadan GENEL CERRAHİ ye git.Üniversite hastanelerinden birine gitmen daha sağlıklı bir sonuca ulaşmana yardımcı olur.Sakın ihmal etme inşallah kötü birşey çıkmaz.Ama değişiklik olmasını düşünerek acele etmende faide var.

genel cerrahi mi cildiye mi? üni. hastanesine şimdilik gidemem. zaten randevu almak o kadar zor ki artık bütün hastanelerden. en az bi hafta sonraya gün veriolar

öncelikle yakındaki hastaneden cildiye ye gideyim o halde. bu hastanede genelde ilgilenmiolar ama bakalım.

netten erken tarihe randevu bulamadım. bu hastanede sabah erken gidince randuvu olmadan da bakılabilior. ptesi erkenden bakim bi. çalışırken doktora gitmek de bi mesele

cildiyeye git o gerek görürse yönlendirir zaten. yeter ki vakit kaybetmeden git.

Son düzenleme:
bugün cildiyeye gittim.

kadın masasından kalkmadı bile. orda göstermemi istedi. cam açıktı dışarısı gözüküyordu. rahatsız oldum. açık cam dedim. görmez kimse, kimse yok dedi ama baya bina vardı. kalkıp muayene masasına gelemior yani.

neyse baktı. benler ağrı yapıosa alınması lazım genel cerrahiye git dedi. hiç incelemedi bile.

tek iyi tarafı , hiç değilse muayeneyi iptal ettirdi. en azından boşa muayene parası kesmezler. zaten muayene etmedi.

demek ki böle durumda genel cerrahi ye gitmek gerekiomuş

bugün cildiyeye gittim.

kadın masasından kalkmadı bile. orda göstermemi istedi. cam açıktı dışarısı gözüküyordu. rahatsız oldum. açık cam dedim. görmez kimse, kimse yok dedi ama baya bina vardı. kalkıp muayene masasına gelemior yani.

neyse baktı. benler ağrı yapıosa alınması lazım genel cerrahiye git dedi. hiç incelemedi bile.

tek iyi tarafı , hiç değilse muayeneyi iptal ettirdi. en azından boşa muayene parası kesmezler. zaten muayene etmedi.

demek ki böle durumda genel cerrahi ye gitmek gerekiomuş
Aynı durum bendede var acaba ameliyat oldunuzmu merakettim baya olmuş gerçi bende bebek emziriyorum benim dağılıyoruz ve acıyo korktum sizin topiginizi gorunce merakettim sonuc ne oldu insallah saglıgınız iyidir

Back
X