- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Yani sevgi yok muydu ...ben kocamı ilk görüşte aşık oldum hatta ilk fotoyu gördüğümde ölüp bittim ..ilk randevuda yasanilabilir ama sevgi olmadan nasıl oluyor aklım almadı neyseNe aşkı ne sevgisi ayol, ilk randevuda seviştik diyorum. Konu sahibi de hoşlanmadım demiyor, adam yakışıklı diye kendini geri çekiyor sadece.
yakışıklı olduğundan değil bir ilişki insanı olabileceğini hissetmedim sevgililiğe karşı biraz o da böyle macrra olarak bakıyor o yüzdeen beni sevebileceğini düşünmüyorum böyle birinide ben sevemem zaten aramızda sizinki gibi bir şeyin olması söz konusu değilNe aşkı ne sevgisi ayol, ilk randevuda seviştik diyorum. Konu sahibi de hoşlanmadım demiyor, adam yakışıklı diye kendini geri çekiyor sadece.
Yoktu, cinsel çekim vardı sadece. Benim birine ilk görüşte aşık olmam mümkün değil zaten. Öyle bir yetenek yok bendeYani sevgi yok muydu ...ben kocamı ilk görüşte aşık oldum hatta ilk fotoyu gördüğümde ölüp bittim ..ilk randevuda yasanilabilir ama sevgi olmadan nasıl oluyor aklım almadı neyse
Bide sormadan edemeyeceğim ayak feministi ne yahu ayak fetişi olmasın o ..her gördüğümde aklıma takılıyor
Kız şaşırdım "ben evlenmeden önce cinselliğe karşıyım" diye belirtmemişsin bu seferAdam saygılı biri, belli ki sizden de etkilenmiş. Neden bir daha görüşmeyeceğim diye kestirip atıyorsunuz ki? Adama ayıp etmişsiniz bence. Kimse sizi bir şeye zorlamamış, karşılıklı rıza dahilinde bir şeyler yaşamışsınız. Bence adama bir şans vermelisiniz.
Ben ne zaman evlenmeden önce cinselliğe karşıyım diye bir yorum yazdım acaba iftira atmadan kanıt gösterebilir misin? Ayrıca kendim de evli olmadığım halde cinsel anlamda bir şeyler yaşadım, bunu söyleseydim zaten kendimle çelişmiş olurdum.Kız şaşırdım "ben evlenmeden önce cinselliğe karşıyım" diye belirtmemişsin bu sefer
Adam saygılı biri, belli ki sizden de etkilenmiş. Neden bir daha görüşmeyeceğim diye kestirip atıyorsunuz ki? Adama ayıp etmişsiniz bence. Kimse sizi bir şeye zorlamamış, karşılıklı rıza dahilinde bir şeyler yaşamışsınız. Bence adama bir şans vermelisinizbi
Adam saygılı biri, belli ki sizden de etkilenmiş. Neden bir daha görüşmeyeceğim diye kestirip atıyorsunuz ki? Adama ayıp etmişsiniz bence. Kimse sizi bir şeye zorlamamış, karşılıklı rıza dahilinde bir şeyler yaşamışsınız. Bence adama bir şans vermelisiniz.
Ay pardon bir yerden sonra hepiniz birbirinize benzemeye başlıyorsunuz karıştırmışım. Sen dini inançsız olduğunu söyleyip duruyordun doğruBen ne zaman evlenmeden önce cinselliğe karşıyım diye bir yorum yazdım acaba iftira atmadan kanıt gösterebilir misin? Ayrıca kendim de evli olmadığım halde cinsel anlamda bir şeyler yaşadım, bunu söyleseydim zaten kendimle çelişmiş olurdum.
pardon evlenmeden önce cinsel birşeyler yaşamayı karşı bulmanın neresi kötü siz yaşadınız yada yaşamadınız bilemem ama herkesin kendi tercihidir yorumunuzda alaycı bir tavır sezdim arkadaşa karşı ki bende karşıyım bu tarz ilişkilere bende kötü hissederdim diye yorum yapabilirim sizin düşünceler normal kabul ediliyor da bizimkiler mi anormal anlayamadımAy pardon bir yerden sonra hepiniz birbirinize benzemeye başlıyorsunuz karıştırmışım. Sen dini inançsız olduğunu söyleyip duruyordun doğru
Size laf söyleyen yok hanımefendi nem kapmayın. Sizlik bir durum yok ortadapardon evlenmeden önce cinsel birşeyler yaşamayı karşı bulmanın neresi kötü siz yaşadınız yada yaşamadınız bilemem ama herkesin kendi tercihidir yorumunuzda alaycı bir tavır sezdim arkadaşa karşı ki bende karşıyım bu tarz ilişkilere bende kötü hissederdim diye yorum yapabilirim sizin düşünceler normal kabul ediliyor da bizimkiler mi anormal anlayamadım
böyle şeylerde suçluluk hissetmek normal. iki seçeneğin var bence. ya adamı oğlan neyse engelleyeceksin suçluluk çekmemek için yada devam. Ancak bence her şekilde o cinsel ilişki düşünecek seninle konuşurken. yani bence arkadaş olunabileceğine inanmıyorum.çok çok nadir. bide akşam alkol işin içine girdiğinde bu tarz bişeyin olması normal. suçluluk duyma boşver.Herkese merhaba hemen konuya gireyim içim içimi yiyor. Yaklaşık bir aydır instagramdan tanıştığım bir çocuk vardı çok yakışıklıydı hoşlanmadım ama iyidi ara ara yazıyodu saygılı şekilde kendisi sağlıkçı benim bir işim olmuştu arabayla ilk kez aldı götürdü yardım etti ilk yüz yüze tanışmamız böyle oldu ben de mahçup hissettim kendimi dedim bi kahve ikram edeyim dün geldi eve gündüz kahve içtik ettik gayet sohbet güzel seviyeli bir iki saat sonra kallktı akşam sekiz gibi mesaj attı bulunduğumuz şehirde seyir tepesi var oraya gidiyormuş dedi seni de alayım tamam dedim gittik bu arada alkol kullanan kişileriz alkol içmek istedik yasak saati olduğu için bana geldik kendi evinde arkadaşları varmış iyi güzel içtik bu tatlı tatlı yakınlaşmaya başladı o tatlı gelince bende tatlı oldum karşı konulmaz biri ama hoşlantı sevme yok kesinlikle tanımıyoruz bile düzgün gece bir şeyler yaşandı alkolün etkidiyle böyle benim ilk defa başıma geldi kendimi çok çok kötü hissettim sabah kendisine dedim bi daha görüşmeyelim ne arkadaş olabilirz ne sevgili başlamadan bitti tamamen . O da ben yazarım ararım dedi bu dediğinin arkasında duramayacağını bildğm için üstünde durmuyorum biraz kafanı topla dedi. Onun bana duygusal bi hissiyatı yok aynı şekilde benimde ona sadece bi çekim oldu bilmiyorum çok pişmanım çok kötüyüm bundan sonra nasıl davranayım açıkçası devam etsinde istemiyorum çünkü beni hep öyle bilcek öyle hatrlıcak sevgili olsak bile .fikirlerinize ihtiiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?