Bir hata ..

Ne aşkı ne sevgisi ayol, ilk randevuda seviştik diyorum. Konu sahibi de hoşlanmadım demiyor, adam yakışıklı diye kendini geri çekiyor sadece.
Yani sevgi yok muydu ...ben kocamı ilk görüşte aşık oldum hatta ilk fotoyu gördüğümde ölüp bittim ..ilk randevuda yasanilabilir ama sevgi olmadan nasıl oluyor aklım almadı neyse

Bide sormadan edemeyeceğim ayak feministi ne yahu ayak fetişi olmasın o ..her gördüğümde aklıma takılıyor

Ne aşkı ne sevgisi ayol, ilk randevuda seviştik diyorum. Konu sahibi de hoşlanmadım demiyor, adam yakışıklı diye kendini geri çekiyor sadece.
yakışıklı olduğundan değil bir ilişki insanı olabileceğini hissetmedim sevgililiğe karşı biraz o da böyle macrra olarak bakıyor o yüzdeen beni sevebileceğini düşünmüyorum böyle birinide ben sevemem zaten aramızda sizinki gibi bir şeyin olması söz konusu değil

Yoktu, cinsel çekim vardı sadece. Benim birine ilk görüşte aşık olmam mümkün değil zaten. Öyle bir yetenek yok bende

esprisi feministte zaten

Kız şaşırdım "ben evlenmeden önce cinselliğe karşıyım" diye belirtmemişsin bu sefer

Kız şaşırdım "ben evlenmeden önce cinselliğe karşıyım" diye belirtmemişsin bu sefer
Ben ne zaman evlenmeden önce cinselliğe karşıyım diye bir yorum yazdım acaba iftira atmadan kanıt gösterebilir misin? Ayrıca kendim de evli olmadığım halde cinsel anlamda bir şeyler yaşadım, bunu söyleseydim zaten kendimle çelişmiş olurdum.

Yani bazı erkek vardır gözlerinden anlarsın etkilenip etkilenmediğini bu adamın ki sadece cinsellik üzerine çok ketum yani saygısız hanzo değil evet ama öyle bi aşk sevgi yaşatacakta değil bunu hissettiğim için görüşmeyelim dedim adamdan da bi şeyler hissetseydim evet görüşmeyi devam ettirebilirdim yani cinsellik dışında beni pek sarmadı açıkçası bugün yazdı nasılsın diye konuşmayalım dedim sadece peki dedi onun derdi de bi şeyler olsun değil o yüzden şans vermeye gerek duymadım ama kendimi de bi o kadar çok kötü hissettim

Ay pardon bir yerden sonra hepiniz birbirinize benzemeye başlıyorsunuz karıştırmışım. Sen dini inançsız olduğunu söyleyip duruyordun doğru

Ay pardon bir yerden sonra hepiniz birbirinize benzemeye başlıyorsunuz karıştırmışım. Sen dini inançsız olduğunu söyleyip duruyordun doğru
pardon evlenmeden önce cinsel birşeyler yaşamayı karşı bulmanın neresi kötü siz yaşadınız yada yaşamadınız bilemem ama herkesin kendi tercihidir yorumunuzda alaycı bir tavır sezdim arkadaşa karşı ki bende karşıyım bu tarz ilişkilere bende kötü hissederdim diye yorum yapabilirim sizin düşünceler normal kabul ediliyor da bizimkiler mi anormal anlayamadım

Tanistiktan 1 hafta sonra sevistigim kisi ile 1 ay sonra beraber yasamaya basladik, tanistiktan 6 ay sonra evlendik. Tabii ben sansli kesimdenim kimseye cesaret et diyemem ama esim beni hic yaniltmadi bu surede, hala da en buyuk sanslarimdan biri esimle tanismis olmak derim. O yuzden onyargili olmayin derim.

Bu arada ben kokusuna bayildigim icin ilk gordugumde yanimdaki arkadasima ben bu adamla sevisirim demistim, esim de ben bu kizla evlenirim demis arkadasina beni gorur gormez. Once benim dedigim, sonra esimin dedigi oldu :)

Bu şans bana vurmaz der geçerim :) size de çok mutluluklar dilerim bu tam bir şans işi gerçekten

Size laf söyleyen yok hanımefendi nem kapmayın. Sizlik bir durum yok ortada

böyle şeylerde suçluluk hissetmek normal. iki seçeneğin var bence. ya adamı oğlan neyse engelleyeceksin suçluluk çekmemek için yada devam. Ancak bence her şekilde o cinsel ilişki düşünecek seninle konuşurken. yani bence arkadaş olunabileceğine inanmıyorum.çok çok nadir. bide akşam alkol işin içine girdiğinde bu tarz bişeyin olması normal. suçluluk duyma boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…