sende dort sene önceki halimi gördüm bir an bende sen gibiydim. sonra ne oldu ayrıldım hemde ben ayrıldım dayaanamadım onun kıskanclıklarına kaprislerne . daha nişanlı bile değilken bana onu bunu yaptırıyordu. pasaklıydı bide iyicene sinir olmaya basladım zamanla gözüme battı. anladımki ben gercekten sevmiyorum sevsem gözüme batmazdı her yaptığı. 4 senemi vermiştm ama ayrıldm. iyikide ayrılmısım . şimdi pırlanta gibi biriyle evlilik yolundayız. birbirimize değer veriyoruz. yalansız dolansız aşk saygı sevgi temiz bir aşk. iyikide karsıma cıkmıs.diyeceğim o ki daha nişanlı filan bile değilken ttutupta hizmet etme hem kendni kücük düşürürsün. öyle düşün. bırak kalkıp birazda o yapsın hazıra konmasın sürekli. tepkini koy ezilen sen olursun. gerçekten seviyorsa zaten suratı bes karıs asılmaz. tutar yardım eder sen demeeden. hatta hayatım bosver yapma bile der.
Abartmıyorsun canım, haklısın.
Sen onun eşi değil sevgilisisin.
Sofra hazırlanacak ya da ev temizlenecekse ortak yapılır en azından.
Sana güvenmesine izin verme, birde surat asıyor diyorsun.
Benim erkek arkadaşımda tek yaşıyor ama bir tek bardak bile yıkatmaz bana.
Kendi işlettiği bir mekan var ve kapatıp gece eve dönene kadar saat 1'i geçiyor genelde bazen daha da geç.
Ama dün akşam erken gelmiş eve mesela süpürge falan tutmuş, ortalığı toparlamış.
Şimdiden fazla ev hanımlığına bürünme derim. Surat yaparsa yapsın ama tavrını koy muhakkak. Anlasın.
Canım kendisi içerde otururken benden sofra hazırlamamı ya da evi temizlememi talep edemez. Etse de ben yapmam zaten.canım ne güzel bir ilişkin varmış nazar değmesinpeki erkek arkadaşının senden böyle talebi olsa nasıl tepki verirdin
Canım kendisi içerde otururken benden sofra hazırlamamı ya da evi temizlememi talep edemez. Etse de ben yapmam zaten.
Dediğim gibi ortak yapılması lazım. Ha, işte ne olur ben yemek yapabilirim ya da basit çaplı birşeyler hazırlayabilirim o da salatayı hazırlayabilir bu arada. Hadi onu da yapmadı diyelim ki benim sevgilimin elinden gelir öyle şeyler, en azından tabak, bardak, gibi şeyleri masaya hazırlayabilir.
Biz çoğu zaman sevgilimin evinde buluşuruz mesela, bir kez lafı geçti erken gelip evi biraz toparlasam, temizlesem iyi olacak dedi. Bende olmazsa bir gün biraz erken gelirim senden önce temizlerim dedim. Yok canım, hiç gerek yok ben hallederim dedi onu dahi yaptırmadı bana düşün.
Sende ortak yapmanızı söyle, tek başına üstlenme herşeyi. Sonuçta onun yaşadığı ortam orası kendiside biraz özveride bulunsun.
Hmm.. Toparlamak senin elinde o zaman. Ben gittiğimde hiçbir şeye elimi sürmem herşeyi sevgilim kendisi hazırlar kendisi ayarlar. Bardak yıkamaya gitsem bile elimden alır kendisi yıkar getirir.aslında başlarda bizimde öyleydi hep ortak yapardık hatta o yapardı ama daha sonra ben biraz üsteledim bi ara hep onun evine gittiğimizden kendimi sorumlu hissettim ama ipin ucu bir kaçtı tam kaçtı
Hmm.. Toparlamak senin elinde o zaman. Ben gittiğimde hiçbir şeye elimi sürmem herşeyi sevgilim kendisi hazırlar kendisi ayarlar. Bardak yıkamaya gitsem bile elimden alır kendisi yıkar getirir.
3-4 gün sonra 9 ay olacak beraber olmaya başlayalı, 9 aydır bu durum böyle canım.
Hatta yemek yemeyi dahi kendim yapmıyorum, elleriyle besliyor beni.
Bence önce kendini sorgula "ben onu gerçekten seviyor muyum?" diye. Bence sevmiyorsun tam anlamıyla sevsen emin ol o demeden sen seve seve her işi yaparın o evde ve zoruna da gtmez. Benim fikrim
Ayla, yılla alakası yok canım arkadaşın söylediği gibi. Karşılıklı özveri tamamen.9 aylıkken bizde öyleydik 2 yılı geçince huy değiştirdik
biz 4 yılı geçirdik neredeyse, hala birlikte yaparız.. arada ya o ya ben üşenip tek yaptığımız olurda çok nadir.. bence ağırlığını koyman lazım..
ben sevgiyle ilgili olduğu fikrinde değilim anne babamız bile çok iş yükleyince isyan ettigimiz olur o zaman onları da mı sevmiyor oluyoruz. benim derdim iş yapmak değil yaparken yanımda dursa o da yeter ama adam içerde bilgisayar başında ben ona hizmet ediyorum. aşktan ölünse de bu her kızın zoruna gider diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?