Bir hobi olarak yemek yemek

Ah yaaa
Benim de hobim ama başarıcam zayıflamayı inş
Cebelleşiyorum
Tatlı en sevdiğim
Aaaah ahhh

kardeş maşallah 61 kg imişsin ben en son ne zaman 61 kg idim hatırlamıyorum. ben de de tuz bağımlılığı var bence, sürekli makarna, pizza, cips modundayım. tabi bunların ertesinde de bi tatlıyla noktalamamak olmuyo:D inşaallah hedefine ulaşırsın, motivasyonunu nasıl diri tutuyorsun?

selam, hiç yememek bu sefer sağlık sorunlarına sebep oluyor. bence her şeyden az yemek mantıklı gibi ama bunun yanında spor yapmak şart. ben de bildim bileli hiç zayıf olmadım, hep balık etliyim. 51 kilodan 56 ya kadar çıktım ama ben iş bulamadığım için strese girdim bu aralar bulduğum işlerde de memnun olmadığım için strese girip ayrıldım. mutsuzum ve kilo veremiyorum :KK43: bisiklet en iyi kilo verme aracı kızlar. ben bı ara sık sık bısıklet surerdım 49 kılo olmustum, her şeyi yediğim halde. şimdi az yiyorum ama kilo veremiyorum :KK43:

ahh ben bi de her yere bisikletle gidiyorum, bildiğin arabamız yok bisikletimiz var. ona da binmesem herhalde totoma göbeğime ayrı pasaport çıkarttırmak zorunda kalacağım. boyunuzu bilmiyorum ama 56 kg bile çok minnoş bir kilo bence

Bu alışkanlıklarınızı bir anda kesmeniz belki zor olabilir sizin için eğer bahsettiğiniz gibiyseniz. Onun için en azından porsiyonları düşürerek başlayın. Cipsi bitirmeniz gerek madem küçük boy cips alın. Çeşit çeşit tek seferde almayın marketten. Her gittiğinizde 1 tane alıp yiyin. Canınız çektiğinde evde olmazsa markete gitmeye üşenip yememiş olursunuz.
Öncelikle porsiyonlarınızı küçültün

Ben daha yuksek bi rakam bekliyodum 77 kilo asiri degil sonucta verilebilecek kilodasiniz bi diyetisyen e basvurun bide hormonlariniza baktirin bazen asiri istahli olmanin altinda hastaliklar cikiyo.ilk tavsiyem porsiyonlarinizi kucultun ve hobi edinin bazen insan can sikintisindanda yiyecek arar

6 ay önce kadar hormonlarım gayet mutluydu ama dediğiniz gibi can sıkıntısından yiye yiye onları da bozmuş olabilirim. insanların öğün olarak yediği şeyleri ara öğün olarak yemeye başladım. aşırı değil dediğiniz için de içimde derin bir minnettarlık duygusu oluştu, moral verdiniz sağolun.

bu düşünce yapısına fitken ulaşmak nispeten kolay oluyor zaten. insanın aynada kendini beğenmesi yemeyi bırakmak için etkili bir motivasyon. bir eşiği aştığınız zaman güzel bir görüntü için çok uzun vadeli uğraş gerektiği için mutluluğu aynada değil abur cuburda bulmaya başlıyorsunuz. zayıflar anlamaz..:KK53:
Haha ben de 15 kilo verdim dogustan zayif degilim:KK48::KK48:
Bence gece yemeyi biraksaniz o bile aninda degisim yaratacak.

ahh ben bi de her yere bisikletle gidiyorum, bildiğin arabamız yok bisikletimiz var. ona da binmesem herhalde totoma göbeğime ayrı pasaport çıkarttırmak zorunda kalacağım. boyunuzu bilmiyorum ama 56 kg bile çok minnoş bir kilo bence

boyum 1,59 :) biraz yapılıyım :) ben de öyleyim, bizim de arabamız yok genelde bisiklet kullanıyorum işlerimi halletmek için :) minnoş mu bilmiyorum ama kilo alınca kadın hastalıklarını bile etkiliyor :(

Farklı bir ülkeye taşındığınız ve yalnız hissettiğiniz için psikolojik olarak daha fazla yer kaplamak istiyorsunuz diye bir şey okumuştum bir aralar. Yani hacim olarak artarak daha az yalnız hissediyormuşsunuz.
Bir de can sıkıntısı. Kendinizi çok meşgul tutun.
Kek yapacaksanız mesela kekin içindeki yumurtayı düşünün, sütün sağıldığını düşünün falan iğrendirin kendinizi :KK70:

söylediğiniz şey çok mantıklı geldi. Çünkü türkiyede de aşırıya kaçardım ama sonrasında epey suçlu hissederdim. Burda sanki görevimmiş gibi aşırı yiyip sonra da mutsuz olmuyorum. Yanlış olduğunu biliyorum ama ohhh çok şükür değdi tarzı garip bir ruh halim oluyor:D İlacım meşguliyet diye düşünüyorum, iğrenmek için de bir dönem denemeler yapmıştım ama yok. neticede sütü yumurtayı direk yemiyorum kek buuuu diyip bir dilim daha keserim:hamarat:

Bu alışkanlıklarınızı bir anda kesmeniz belki zor olabilir sizin için eğer bahsettiğiniz gibiyseniz. Onun için en azından porsiyonları düşürerek başlayın. Cipsi bitirmeniz gerek madem küçük boy cips alın. Çeşit çeşit tek seferde almayın marketten. Her gittiğinizde 1 tane alıp yiyin. Canınız çektiğinde evde olmazsa markete gitmeye üşenip yememiş olursunuz.
Öncelikle porsiyonlarınızı küçültün

evet dışarda yiyip eve getirmemek mantıklı. zaten benim bir şeyler izlerken yemek yeme bağımlılığım beni bu hale getirdi galiba. Ne yediğimi de tam anlamayıp bir daha yemeye karar veriyorum herhalde. deneyeceğim bunu da:)

Haha ben de 15 kilo verdim dogustan zayif degilim:KK48::KK48:
Bence gece yemeyi biraksaniz o bile aninda degisim yaratacak.

biliyorum gerçek değil ama profil fotoğrafınız tam hayatı boyunca zayıf olmuş kız fotoğrafı :KK53: erken kalkıp kendimi yorduğum günler gece öğünümü atlıyorum( sanki çok önemli gerekli bir öğün gibi bir de atlıyorum demem.. elnwef ) o zaman sabah uyandığımda vücudumda bir dinlenmişlik oluyor. Zavallı bünyem bir günlük molada dinlenmeye çalışıyorsa demekki..

Bildiğim tek çare su.
Bışeyler atıştırmak istediğimde kendimi suya vuruyorum. Kural bu. Çikolata istiyorsan önce 3 bardak su içeyim sonra yerim diyorum. Mide kaldırmıyor. Günde 5 litreyi bulup böbrek sancısı çektiğimi bilirim öyle bir atıştırma aşığıydım.
Zamanla aman simdi kim 5 bardak su içecek diye atıştırmayı da bıraktım. ( Yalnız okuyunca dikkatimi çekti kendime eziyet olarak varım resmen.)

ayyy bende senin gibiyim resmen ortalıkta deniz anası gibi dolanıyorum ama su sayesinde 12 kg verdim.

insanin kendini aynada begenmesi kadar guzel bisey var mi?
Neden pis gidalarin hamalligini yapiyorsunuz? Kemiklerinize organlariniza yazik gunah degil mi?
O cipslerin ivir zivirin nasil yapildigini Allah bilir, biz bilemeyiz.
Gece yemesini kesmek icin gece oturmalarinizi bitirmeniz gerek.
Esinizle birlikte girin yatin.
Makarna pizza manti cok severim, en gec oglen 12-1 gibi yemis olurum bunlari, gec saate birakmam ki kilo kontrolu saglayalim.
Gece midem kazinirsa iki seftali yerim ya da bir elma, baktim midem hala kaziniyor girer yatarim.
Sabah uyaninca da guzelce diledigimi yerim.
Birakin organlariniz dinlensin, gece yuklenmeyin mideye bagirsaga, cok sagliksiz.

benim için bir görev gibi, offf bunu da sevmem ama yemek zorundayım .((( tarzında. deli miyim acaba ben:'(
Iste mesela cikolata yiyceksin.. yerine alternatiflerin olacak evinde.. kuru kayisi incir hurma.. bunlarda tatli ihtitacina iyi geliyo.. ya da muz ye o da iyi geliyo.. sekerden cipsten iyidir. Bunu yapamiyosan kalori hesabiyla ye mesela..

Bi paket cikolatada atiyorum 1500 kalori varsa 2000 kaloriye tamamlaman gerekiyosa 500 kalori hakkim var diye dusunursen.. belki hesap yapmak yuksek kalorili seylerden vazgecirir seni

Neden pis gidalarin hamalligini yapiyorsunuz? Kemiklerinize organlariniza yazik gunah degil mi?
Makarna pizza manti cok severim, en gec oglen 12-1 gibi yemis olurum bunlari, gec saate birakmam ki kilo kontrolu saglayalim.
Gece midem kazinirsa iki seftali yerim ya da bir elma, baktim midem hala kaziniyor girer yatarim.
Birakin organlariniz dinlensin, gece yuklenmeyin mideye bagirsaga, cok sagliksiz.
Ne guzel yazmissin..vucut bagirsaklar resmen isyan ediyo sagliksiz yersen bi sure.. karnonhidrat agirlikli beslenin mesela.. tuvalete zor cikardinoz muhtemelen.. sebzeler favorim meyvede seviyorum.. ama hamur isinede dayanamam : (

boyum 1,59 :) biraz yapılıyım :) ben de öyleyim, bizim de arabamız yok genelde bisiklet kullanıyorum işlerimi halletmek için :) minnoş mu bilmiyorum ama kilo alınca kadın hastalıklarını bile etkiliyor :KK43:
esasında beni buraya konu açmaya iten şey de kadın hastalıkları fobimdi. Dün sanki rahim bölgemde bir ağırlık hissettim. Belki alakası yoktur ama kendime ne yapıyorum diye düşündüm. Bilsem ki hiç bir zarar vermeyecek, gidip çılgın gibi yemeye devam ederim:)

6 ay önce kadar hormonlarım gayet mutluydu ama dediğiniz gibi can sıkıntısından yiye yiye onları da bozmuş olabilirim. insanların öğün olarak yediği şeyleri ara öğün olarak yemeye başladım. aşırı değil dediğiniz için de içimde derin bir minnettarlık duygusu oluştu, moral verdiniz sağolun.
Rica ederim gercek ama sonucta bayan icin 77 oyle yuksek degil benim komsularim 90 100 civari gayette memnunlar tercih meselesi ama en onemlisi saglik bence saglik icin kilo verilmeli hastaliklarin onlenmesi icin.esim mesela kilosu yuzunden insulin direnci bozuldu hormon ilaci kullaniyo allah sagligmzi bozmasin canm

bunu itiraf etmek de baya enteresan olacak ama gıda mühendisiyim, kek çikolata kraker üzerine fabrikada çalıştım:/ bu konu üzerinde mantıklı düşünmeyi süre önce bıraktım, anlık hazza odaklıyım ama yanlış tabii ki. erken yatıp erken kalkma alışkanlığı sorunumu büyük miktarda çözecek galiba:(

• Beğen
Reactions: KV_
Hayattaki en keyifli iki aktivite uyku ve yemektir benim için :)
Yemedigim zamanlar çok mutsuzum.
O kadar ki çevreme eğer beni mutsuz görürseniz ilk olarak aç mısın diye sorun diyorum :)

Yemeği seviyorum bari sağlıklı besinler alsam. O da yok. Full hamur odaklı besleniyorum.

Pek öneride bulunamiycam ama ben kendimde şunu farkettim.
Benim için çok güzel görünmek, fiziksel begeni almak önemsiz.
Iste bu yüzden kafama çok takamadim bu meseleyi.
Eğer siz bunu önemsiyorsaniz düzelmek mümkün..

Ne guzel yazmissin..vucut bagirsaklar resmen isyan ediyo sagliksiz yersen bi sure.. karnonhidrat agirlikli beslenin mesela.. tuvalete zor cikardinoz muhtemelen.. sebzeler favorim meyvede seviyorum.. ama hamur isinede dayanamam : (

Bnde makarna delisiyim, cok severim.
Yogurtla peynirle, sebzeli soslarla, mantarla filan masum hale getirmeye calisiyorum ve elimden geldigince erken yiyorum.
Gluten icermeyen makarnalar var, bi tencere ye ne siskinlik ne halsizlik.. tam tersi insani canlandiriyor ama pahali.
Pizzayi da lavastan yapiyorum.
Ustune istedigim malzemeleri koyup mangalin uzerine atiyorum, super oluyo, incecik :) tost makinasinda da yapilabilir.

Back
X