Bir Hocam'ın tuhaf davranışları

Hocanın bakışlarını ne olursa olsun görmezden gel. Aleni, somut bir olay olmadan sakın kimseyle bir şey paylaşma. Sen arkadaşına söylersin, o gider başkasına söyler. Sonuçta adın çıkar. Eğer sence bu yaşananlar bir yanlış anlaşılma değilse hiç kimseyle konuşmadan direkt müdüre git. Bu bakışların sonu fiziksel tacize kadar gider, senin bunu şimdiden önlemen lazım. Bakışlarına asla karşılık verme,öylesine bile bakma. Hareketlerini bir şeye yorma, kendini engellenmiş hissetme.

bence ortada yanlis anlasilma olabilir...
yani siz durumu yanlis anliyor olabilirsiniz arkadaslarinizla beraber...
belki de siz hocanin size bakmasini takinti haline getirmis ve surekli gozlerini sizden ayirmiyormus hissine kapiliyorsunuz?
arkadaslariniz da boyle soyledikce daha da takinti yaptiniz?

benim de lisede din kulturu hocam vardi, 50-60 yaslarinda cok iyi ve cok medeni bir hocaydi...
beni cok severdi...hatta bir gun yazili kagitlarini bana verdi yanima oturdu hadi beraber puan verelim sen basla demisti bazi yazili kagitlarini ben puanlamistim onun yardimiyla
herkes kiskanirdi, hoca benimle cok ilgilenirdi cok overdi falan
yani diyecegim o ki yanlis anlasilmis olabilir adam...
boyle yargilamasak...

bence hocanizla konusun...
hocam size bir yanlisim mi oldu bana oyle bakiyorsunuz ki bir kabahat mi isledim diye dusunuyorum ama bir sey bulamiyorum, eger bir kabahatim olduysa soyleyin vs vs de...
eger adam sana acilirsa sonra geregini yapar sikayet edersin...
yani diyecegim o ki tam anlamadan etmeden adamin ogretmenlik hayatini mahvedecek seyler yapma, yazik olur...

Belki de derste cok konustugun icin bakiyordur. Artik anla diye de adam konusmadan bakiyordur yani. Surekli biriyle konusurken adamin bakislarini yakaladigina gore...

ay aynen bende onu dicektim sınıf yönetiminde birinin olumsuz davranışını görmezden gelerek söndürme diye bi yöntem var adam belkide onu yapıyor...

yemın ederim korkulur böyle öğrenciden işinden ederler adamı sapık dıye yazık günah yaaa...

(tabı öğretmende bi sorun yoksa diye düşünerek yazıyorum)

ha ayrıca 'adam evli gerçi çocuğu yok' dıyen bir ergene nedemeli bilemedim çocuğu olunca mı problem olcak gönüllü müsün razı mısın yani sen bişeyler olursa????????????

bence de kaybettiği birine benzetmiş gibime geldi. düzgün bişekilde sorsana hocam kusuruma bakmayın ama ben böyle böyle bişey farkettim. sizi kızdıracak bişey mi yaptım falan diye? böyle kendi kendine kurmak yerine canım

ya belki de hocan sendeki tedirginliği gördü ondan öyle tuhaf tuhaf bakıyo olamaz mı.Ya da sen nasıl bakıyorsun acaba hocaya.Belki korkarak bakıyosundur.Adam da tuhaf tuhaf sana bakıyodur.Ortada ciddi bişey olduğunu zannetmiyorum.Sen normal davran.Arkadaşlarınla falan da bu konu hakkında daha fazla konuşma canım.

Son düzenleme:
Çok kötü bir anlatım. o bana baktı sonra o döndü baktı sonra göz göze geldik sonra bana baktı sinirliydi sonra doğuya baktı bana baktı vs . Yoruldum okurken.

sana katılıyorum bence bu kız rüya görmüş onu anlatıyor uyurken de bir yerleri açıkta kalmış

insanları ne kadar kolay yargılıyorsunuz oldu olacak ipini de çekin gitsin!

Söylediklerinize tamamen katılıyorum

öğretmen öğrenciyle göz teması kurmaz,ilgilenmez;öğretmen etkli iletişim becerilerini kullanmıyor denir
öğretmen öğrenciye bakar;sapık denir(!)

bir kişiye (bu ister öğretmen,ister komşu amca,ister yoldan geçen biri olsun)sapık demek bu kadar kolay ve basit olmamalı.eğer gerçekten öğrenci kızımız bu durumdan rahatsızlık duyuyor ve tedirgin oluyorsa okulunda bulunan rehber öğretmeninle paylaşmalıdır.
Ne yazık ki toplumuzda sapkınlığa düşmüş insanlar tabiki vardır.bunun mesleği yok.yeri geliyor sapıklık ne meslek ne yaş ne de kan bağı tanıyor ne yazık ki.
umuyorum ki bu durum gerçekten yanlış anlaşılmaktan ibarettir.yinede yineliyorum.bu durumu düzgün bir şekilde rehber öğretmeninle paylaşmalısın.

okurken çok sıkıldım çok uzun anlattığın için ama anladığım kadarıyla ortada büyütülmüş abartılmış bi durum var...derslerde bende direk hocaya bakardım konu anlatırken ve bir derste kaç binkez hocayla göz göze geldiğimi hatırlamazdım bile, bakacak tabi gözünüzün içine baka baka anlatacak ki konu kafana girsin... yaşın nedeniyle hocanın sana asıldığını vs düşünüyor olabilirsin ama bu vereceğin en son karar olmalı!!! varsa böyle bi şüphen önce o hocana dersle ilgili bikaç soru sorup sana ilgisi olup olmadıgına biraz daha yakından bakarsın, eğer yalnız başınızayken yani ona tek başına dersle ilgili soru sorarken halaa rahatsız oluyosan davranışlarından bu kez kendinden emin bi şekilde gidip ailenle,rehber öğretmeninle vs konuşursun...

çok çok abartılmış buldum gözlerini faltaşı gibi açmış bana odaklanmış öylece kalakalmış ağlıyacak gibi bilmem ne bilmem ne.çocuklar babalarını çok güçlü herkesi dövebilen hatta aslanla boğuşabilecek kadar cesaretli görürlerya bana biraz öyle geldi. bir insana sübyancı sapık damgası bu kadar kolay vurulamaz yaaaa.o adamın ne sorunu var bilemeyiz.çocuğu yok diyosun buda onun büyük bir problemi olabilir.mesela senin gibi bir kızının olmasını isteyip duygulanıyor olamaz mııı buda benden bir fikir.asılan bir kişi 4 ay boyunca odaklanarak bakmaz bu adam sapık olsa idi kendini tutamayıp faaliyete geçmişti bilee....ortada taciz yok bişe yok gerek sözle gerek dokunuş bilemiyorum

Ben lisedeyken de okulumuzda bir öğretmen vardı hep kızları süzerdi dokunurdu bahaneyle omuzlarına saçlarına falan arkadan süzüşünü bile görmüşümdür yani baştan aşağıya.çok iğrenç şeyler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…