Bir iç dökme de benden...

Muujicik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
2
0
1
38
Herkese Merhaba,

Dün uzunca anlatmıştım ama okumak yormuş sanırım Kısaltıp soruyorum öyleyse : Niçin erkek ailelerinde hep sorun çıkıyor. 2 eltim var 2 si de birbirinden farklı, sırf ben mi görüşmek istemiyorum eltilerimle ??? Görüşmek zorunda mıyım aramak zorunda mıyım arkadaş ! Aramadım diye eşimin abisinden trip yiyiyorum, dolayısı ile eşimden de.

Niçin hayatta sırf prosedürler var ? Niçin insanlar sevmedikleri insanlara " bayramda da olsa" katlanmak zorunda mesela... Ya da niçin düzene uymazsan ayıplanıyorsun, belki de doğru senin yaptığınken; insanlar kırılmasın diye içini kıran sen oluyorsun ?

Kırgınım, son bir kaç gündür hem de çok. Hayatta kimse mükemmel değil... Olmasın da... Ama neden insanlar sadece benden " mükemmel olmamı " büyüklüğün bende kalmasını ya da boşvermemi bekliyor ? Neden bu kadar benden bi haber etrafımdakiler ? Oof of...

Son düzenleme:
Canım aynı sorun annem ve babamda da vardı. Babamın ailesi zamanında anneme çok çektirdiğinden ve çok normal insanlar olmadıklarından annem onlarla çok görüşmek istemiyor. Anca bayramlardan bayrama düğünlerde görüşürüz. Hatta çoğu zaman annem görüşmemek için bayramlarda toplanın tatile gidiyoruz diye geçiştirir. Babam bu durumda sessiz , çünkü annemin haklı olduğunu biliyor.Ama Annem görüşmek istemese de önemli zamanlarda 1-2 dk da olsa arar sorar. Bence eşinle aranda bunun sorun olmasına izin verme. Eşin sana tavır almasın. İstemesen de arada arayıp 2-3 dk konuşabilirsin. Ya da en basitinden cuma günleri cuma mesajı falan atabilirsin. Can ciğer olmak zorunda değilsin ama ilerde eşin sana tavır alır. Ailesinin senin hakkında konuşmalarına eşine seni şikayet etmelerine fırsat verme derim.

Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…