Bir icramız eksikti. Hoş geldin icra kardeş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende çocuksuyumdur ama böyle geniş platformlarda üzüldüğüm birşey anlatıyor yazıyorsam ciddi olmaya çalışırım
elimden geldiğince

sizin mesajın başında zabanan görünce bir tuhaf oldum bende

neyse.. Rabbim en kısa zamanda ev sahibi olmayı nasip etsin inşallah
O sizsiniz ama bu da ben. Sıkıntı yok isteyen istediğini yazabilir. Herkesin her şeyi yapış şekli bir olacak diye bir kural yazmıyor değil mi?
Zabanan görmeniz çok iyi olmuş , ayılmışsınızdır.

Aminnnnnnnnnn🙆‍♀️

Ona Feto gibi beddua ettim :KK70: evlerine ateşlerrr… hahah

Kız bizim ofis var adam pandemiden beri ohoo bir verir bir vermez, eşim kibarca hatırlatır ben de biliyorum geciktiğini ama şartlar malum diye fırça yer üstüne :D ohooo bizim o zaman icraya boğmamız lazım :D

Kız bizim ofis var adam pandemiden beri ohoo bir verir bir vermez, eşim kibarca hatırlatır ben de biliyorum geciktiğini ama şartlar malum diye fırça yer üstüne :KK70: ohooo bizim o zaman icraya boğmamız lazım :KK70:
Konum at. Gelip oraya çökeyim :D 1,5 yıldır ödemediğimi sananlar olmuş ya. Buna da inanırlar şimdi izle :d

Resmen evi olanlar olmayanlara ikinci sınıf muamelesi yapıyor. Biz pandemi dönemi intiharın eşiğinden döndük. Kira geciktirdiğim için burda bana da çok laf söyleyen oldu. Sürekli kira geciktiği için çemkiren ev sahipleri keşke ahır gibi evleri 2 bin 3 bin tl ye kiraya verirken de aynı hassasiyeti gösterse.
eşiniz iş bulabildi mi ?

Resmen evi olanlar olmayanlara ikinci sınıf muamelesi yapıyor. Biz pandemi dönemi intiharın eşiğinden döndük. Kira geciktirdiğim için burda bana da çok laf söyleyen oldu. Sürekli kira geciktiği için çemkiren ev sahipleri keşke ahır gibi evleri 2 bin 3 bin tl ye kiraya verirken de aynı hassasiyeti gösterse.
Size sadece bir kişi ters yazmış ve diğer arkadaşlar da sizi savunmuş. İnsanları zan altında bırakmayın.

bizim kiracının tam 7 aylık borcu var almadık pandemi diye.7 ayını sildik .konu sahibinin ev sahibi olsa değil icraya vermek bacaklarından vurdururdu alimallah

kirayı isterken manevi olarak da çok yıprandım deyip manevi hasar tazminat davası falan da açabilirdi bak :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X