- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
Yok benim evim yokGönlümüz zengin :) zengin olanlar sizin ev sahibi gibiler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok benim evim yokGönlümüz zengin :) zengin olanlar sizin ev sahibi gibiler![]()
Alış-veriş yaptığım bir şey var yazmışım. Bir yee var yazacaktım:)Ev de yok ki siz sonuna kadar direnin. Benim hep alışveriş yaptığım bir şey var. Kiracısı olduğu ev satıldı 6 ay süre vermiş yeni alan. 2 aydır arıyor yok. Şu an koca mahallede 7 ev varmış sadece. Zaten teki giriş kat istemiyor. Kaldı 6 ve hepsi de haddinden çok istiyormuş kira. Çoğu yer böyle sanırım ev kıtlığı var.
Banlanmissiniz ama belki okursunuzÇok lakayt yazmişinız soruyu. Kirayi geç uatirırken de bu kadar lakayt davrandıysanız ev sahibi haklı
O da doğru. Çıksam en aşağı 4,5 binden aşağı ev bulamayacağım.Ev de yok ki siz sonuna kadar direnin. Benim hep alışveriş yaptığım bir şey var. Kiracısı olduğu ev satıldı 6 ay süre vermiş yeni alan. 2 aydır arıyor yok. Şu an koca mahallede 7 ev varmış sadece. Zaten teki giriş kat istemiyor. Kaldı 6 ve hepsi de haddinden çok istiyormuş kira. Çoğu yer böyle sanırım ev kıtlığı var.
Olur inşallah bir gün :) içinize sine sine :)Yok benim evim yok![]()
Beni mi kast ediyorsun ? Duygularımı bastırdığım doğrudur. Çamaşır suyuna bastım , belki tamamen çıkar diyeBanlanmissiniz ama belki okursunuzşu konusma tarzini iyi tanırım.duyguları bastirmak icin bir yöntem sadece
Kiz konu senin degilmi başka kimi kastedicemBeni mi kast ediyorsun ? Duygularımı bastırdığım doğrudur. Çamaşır suyuna bastım , belki tamamen çıkar diye![]()
Yes canım başka kim böyle lakayt yazabilirdiKiz konu senin degilmi başka kimi kastedicembende öyleyim real hayatimda oyuzden seni anliyorum. Gecmis olsun tatlim icini ferah tut birsey elde edecegini sanmam ev sahibinin
Resmen evi olanlar olmayanlara ikinci sınıf muamelesi yapıyor. Biz pandemi dönemi intiharın eşiğinden döndük. Kira geciktirdiğim için burda bana da çok laf söyleyen oldu. Sürekli kira geciktiği için çemkiren ev sahipleri keşke ahır gibi evleri 2 bin 3 bin tl ye kiraya verirken de aynı hassasiyeti gösterse.Ben sizi çok iyi anlıyorum. 3 tane iş yerimiz vardı 1 taneye düştü… eşim ağır depresyon geçirdi. Ve ben elde avuçta ne varsa bu dönemde harcadım. Helali hoş olsun ama yaptığı şey gerçekten çok ayıp. Ben aylarca geciktirmedim de sadece 2-3 gün sarktı ödemem.
Hayır adamın kredisi varsa diye yazmışlar. 3 gün gecikmeden ne olur Allah aşkına :)
Ülkece o kadar kötü durumdayız ki, empati yapması gereken ev sahipleri. Kimse kusura bakmasın. Kadının siniri bozulmuş zaten olayı kendince yumuşatıyor. Sokakta kalmazsınız dava görülene dek bayağı süre geçer zaten. Kafasına göre faiz ekleyemez zaten yasal bir yüzdelik var. Ev sahibi de size haber verseymiş keşke. Bence sizi çıkartmak istiyor, malum şimdi evden çıkarsanız 3 katına verir çakal. Ama 15 bin ile korkutayım istemiş. Umarım kazanırsınız.Merabaynnn sevgili hanım kardeşlerim.
Bugün her zaman ki gibi zabanan gözümü açtım. Zabanan dediysem 6.30 da. Sonrasında rutin işlerime başladım.
Derkennn kapı çaldı ve bir postacı geldi. Ben tabi trndyl kargosudur diye sevinerek kapı açmaya gittimadama kutu nerede dedim ne kutusu İCRA geldi dedi. Yüzüm bi anda solu verdi
Sonra bir açtım ki zarfı aç gözlülükte level atlamış ev sahibimiz bizi icraya vermiş.
Kiralarını eksiksiz yatırmamıza rağmen , kafasına göre faiz eklemiş. Ben bir kaç kez gün atlayarak yatırdım.
Her neyse bizden 15 bin talep ediyorSinirden epey bir güldüm. Sonra suratım 5 karış olarak eşime gösterdim. O da epey sinirlendi ve avukatımızı aradık. Bir şey olmaz , karşı dava açacağım dedi. Kirayı geç yatırma sebebimiz eşimin o dönem iş yeri kapalıydı (1,5 yıl kapalı kaldı) benimde bir gelirim var ama gelirimin geldiği yeri de korona vurdu ( cümleyi anlayana
)
Bu durumda ne acebaa ?
Çocumlaa , goccamla sokakta kalır mıyız![]()
Aman aman durun ne intiharı. Sakın böyle şeyler düşünmeyin. Bakın ben 1,5 yıl iş yerimiz kapalı yazdım. 1,5 yıldır kira ödememişsin diyenler oldu ve onu beğenen kişilerResmen evi olanlar olmayanlara ikinci sınıf muamelesi yapıyor. Biz pandemi dönemi intiharın eşiğinden döndük. Kira geciktirdiğim için burda bana da çok laf söyleyen oldu. Sürekli kira geciktiği için çemkiren ev sahipleri keşke ahır gibi evleri 2 bin 3 bin tl ye kiraya verirken de aynı hassasiyeti gösterse.
Çok teşekkür ederim. 1,5 yılda 3 dükkanı vardı eşimin ve 1 dükkana düştük. Adamın aylık geliri en aşağı 100bin iken para bulamaz oldu. Hiç kolay şeyler yaşamadık. Hala zor durumdayız ama ben burada gelip ağlayıp , zırlamayı doğru bulmuyorum. Herkesin mizacı farklıdır. Keşke arkadaşlarım şu konuya yazabilse. Ben normal hayatımda da böyleyim.Ülkece o kadar kötü durumdayız ki, empati yapması gereken ev sahipleri. Kimse kusura bakmasın. Kadının siniri bozulmuş zaten olayı kendince yumuşatıyor. Sokakta kalmazsınız dava görülene dek bayağı süre geçer zaten. Kafasına göre faiz ekleyemez zaten yasal bir yüzdelik var. Ev sahibi de size haber verseymiş keşke. Bence sizi çıkartmak istiyor, malum şimdi evden çıkarsanız 3 katına verir çakal. Ama 15 bin ile korkutayım istemiş. Umarım kazanırsınız.
eger 5 yil olduysa tasinali ev sahibi komsuyu vs emsal gosterip arkadasinizdan 3 bin lira civari kira isteyebilirmis .Valla dişli olmak lazım ya çok yakın arkadaşım 3+1 Kadıköy Bostancı civarı yerde 1800’e kalıyor. Ev sahibi çık dedi ona ama kontrat var diye çıkaramıyor hele onu çıkarıp başka kiracı koyması yasak arkadaşım çıkmıyorum devam ediyorum diyerek günü gününe kirayı yatırıyor helal kız diyorum resmenkarşı daireye 3000 e biri taşınmış hatta
Kiracı bunu bilse bana söverAy konunuza dalıyorum kusura bakmayın ama size de örnek olsun diye yazıyorum ne kiracilar var. Adam hukuk okumus güya bir de yersem diye salladi benceben 6 ayda 3 kere habersiz kira geciktiren kiraciyi aradim bugun. Adam diyo ki gecen ay bu ayinkini de gondermistik ya. Yaaa sabir dedim. O kira gecen ayindi. Kusura bakmayin unutmusuz dediler asdhshaja
Dedim siz hic hatirlamiyorsunuz ki
olsun pandemi var 15 20 gun esneklik gosterilebilir diyor bir de. Siz beni arayip magduriyetinizi bildirdiniz mi diyorum. Bir de surekli straw hanim straw hanim straw hanim diyerek asla ve kata dinlemiyor
konunuzdan aldigim bilgilere guvenerek "suan sizi icraya verebilme hakkim var bilginiz var mi" dedim sustu. Ahahaha su konuya cok dua ettim. iki dk icinde geldi kira ama sinir harbi yasadik resmen
![]()
Eşimin zaten iş gereği tanıdığı avukat vardı. Ona devrettik bende hiç anlamam bu işlerden.Sizin avukata ödediğiniz miktar daha fazla olmaz mı bilmediğim için soruyorum ne bileyim ev sahibim çıkın dese soracak avukatımız yok malum birinin avukatım olması icin para lazım![]()