Bir icramız eksikti. Hoş geldin icra kardeş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evsahibine de böyle mi davranıyorsunuz yazanlar olmuş. Yahu kadın burada anonim, işi şakaya vuruyor sinirinden, neden evsahibiylen dalga geçsin? bubendegilim bubendegilim eşimin kiracısı var adam pandemiden beri bölük pörçük ödedi hiçbişey diyemediler, sizin evsahibininki direkt art niyet.

Bir de ufak bir şeyler yazmak istedim.
Ben olayı anlatırken biraz fazla detay vermiş olabilirim hatta gereksiz bile (!) olmuş olabilir. Burada benim de çok saçma hatta gerçekten hiç hoşuma gitmeyen konular olabiliyor. Genelde hoşuma gitmeyene yazmam ya da kendimce yazarım.
Beni kimse sevmek zorunda , beğenmek zorunda değil. Hayatımda hiç bir zaman ağlak birisi olmadım. Her zaman kendimi yükseltmeyi bildim. İcra geldi ügüügüg diye ağlayamadım o yüzden , kusura bakmayın.
Bende böyle bir rengim. İster kabul edin , ister etmeyin np 💕
Konumda kimsenin kavga edip , banlanmasını istemiyorum.

Evsahibine de böyle mi davranıyorsunuz yazanlar olmuş. Yahu kadın burada anonim, işi şakaya vuruyor sinirinden, neden evsahibiylen dalga geçsin? bubendegilim bubendegilim eşimin kiracısı var adam pandemiden beri bölük pörçük ödedi hiçbişey diyemediler, sizin evsahibininki direkt art niyet.
Alışmışlar sanırım ügügüügügü diye ağlayan hatunlara :D ev sahibimi arayıp trndyol kargosu beklerken sizden icra geldi hiç yakışmadı falan dememi bekliyorlar sanırım :D
Evet ev sahibimizin kafa yapısı ona uygun zaten. Başta evi tutarken ben hiç istememiştim. Ev çok güzel evet ama bu adam çok oynak demiştim :D
Eşimde insan sarrafıyım ben adam doğal falan demişti :D dur iyi hatırladım eşime mesaj yazayım.

Bir de ufak bir şeyler yazmak istedim.
Ben olayı anlatırken biraz fazla detay vermiş olabilirim hatta gereksiz bile (!) olmuş olabilir. Burada benim de çok saçma hatta gerçekten hiç hoşuma gitmeyen konular olabiliyor. Genelde hoşuma gitmeyene yazmam ya da kendimce yazarım.
Beni kimse sevmek zorunda , beğenmek zorunda değil. Hayatımda hiç bir zaman ağlak birisi olmadım. Her zaman kendimi yükseltmeyi bildim. İcra geldi ügüügüg diye ağlayamadım o yüzden , kusura bakmayın.
Bende böyle bir rengim. İster kabul edin , ister etmeyin np 💕
Konumda kimsenin kavga edip , banlanmasını istemiyorum.
Kendini gereksiz yukseltenlerde bugün:) Ayrica buraya konu yazdiysaniz isteyen cevap verir bu da benim keyfim

Ben aslında haklı olmak istemiyorum. Sadece ve sadece hoş görü istiyorum :) Ben en çok kendiyle alay eden kişiyimdir kk da. Yani öyle sandığınız gibi züppe bir tarz değilim :D fakirim şu an 😬
bizimde eski ev sahibi ve son evsahibimiz ılur kendileri,ahh yeeavrumm senden alıyorum da bana mı kalıyor,
diş yaptırıyorum,koltuk aldım falan diyordu 😂😂
şaka gibi...

Her zaman kendimi yükseltmeyi bildim. İcra geldi ügüügüg diye ağlayamadım o yüzden , kusura bakmayın.
Burasiyla kişiliğinizi sizde söylediniz ..işte burasıda hani herkese açık bir alan ya fikir beyan etmek için. Sizin için çokta tın olmadığından genişçe yazmışlar .... Ama yürekli kadinsiniz sizin yüzünüzden insanlar banlansin istemiyorsunuz 🤭

Burasiyla kişiliğinizi sizde söylediniz ..işte burasıda hani herkese açık bir alan ya fikir beyan etmek için. Sizin için çokta tın olmadığından genişçe yazmışlar .... Ama yürekli kadinsiniz sizin yüzünüzden insanlar banlansin istemiyorsunuz 🤭
Öyle de iyiyimdir :D kötülüğüm sadece kendime maalesef. Özümde iyiyim diye boşuna yazmadım :D

İnsanlar çok vicdansız olmuş, Rabbim kula muhtaç etmesin...
Amin. Geçenlerde çok bilindik bir zincir marketten tereyağ aldık. Bildiğin margarin çıktı. Kokusu falan. Margarini silindir yapıp satıyorlar. Bir daha asla almam oradan. Ülkedeki insanlar ne ara bu kadar dolandırıcı oldu. Nerede bizim vatan sevgimiz.. şimdi o market batarsa ki daha önce böyle fırsatçılık yapan bir market battı yaşadığım şehirde. Hiç üzülmem. Aldığı ahlar çıkar elbet.

bizimde eski ev sahibi ve son evsahibimiz ılur kendileri,ahh yeeavrumm senden alıyorum da bana mı kalıyor,
diş yaptırıyorum,koltuk aldım falan diyordu 😂😂
şaka gibi...
Hahaha :D bir gün ev sahibi olursam bende böyle diyicemm :D bana uygun bir replik :D

Evet. Aslında durum şöyle; benim oturduğum yer çok merkezi. Ve şu an dairelerin çoğunda araplar oturuyor. Onlar için 400$ :) yani sudan ucuz. Hatta alt katımıza yeni bir katarlı taşındı ve 800$ veriyormuş. Ev sahibim şok , iptal :D
Ev sahiplerinin kiracıları yıldırıp çıkartıp yeni kiracıya iki kat fiyat çektiğini duymuştum. Sizinki de kafaya takmış olabilir. Geçmiş olsun, inşallah düzelir

Amin. Geçenlerde çok bilindik bir zincir marketten tereyağ aldık. Bildiğin margarin çıktı. Kokusu falan. Margarini silindir yapıp satıyorlar. Bir daha asla almam oradan. Ülkedeki insanlar ne ara bu kadar dolandırıcı oldu. Nerede bizim vatan sevgimiz.. şimdi o market batarsa ki daha önce böyle fırsatçılık yapan bir market battı yaşadığım şehirde. Hiç üzülmem. Aldığı ahlar çıkar elbet.
Neden uğraşmadın ? Yerinde olsam tüketici haklarına giderdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X