ev sahıbı cıkarmak ısterse eger yolunu bulur her turlu
yok ben oturucam yok cocugum oturacak yok buyuk tadılata gırıcem falan fılan der uydurur ...
7 ay once 2 gun gecıkme yuzunden degıl adamın bu yaptıgı bunun ıcın zaten ev sahıbı haklı olamaz duzenlı olarak yatan bır kıra var fakat ev sahıbı kıracısını cıkarmayı bır kere aklına koyduysa o kıracı 5 yıl sonra da olsa ıllakı cıkıyor enı sonu kıracının kendısı bıkıp cıkıyor ev sahıbı aklına koymayagorsun o evden daha da hayır gelmıyor
adam 15 bın ver vazgeceyım dıyerek sızı ugrastırıcam dıyor aslında normalde mahkeme 15 bını hak kazandırmaz ev sahıbıne sız bosuna ev tasıma masrafına gırmeyelım cıkarsak da masraf barı verelım sussun dersınız belkı dıye ortalıgı kızıstırıyor
sıkıntılı mevzular ... her ne kadar yasalar kıracıyı koruyor gıbı gorunse de dedıgım gıbı ev sahıbı bır kere kafaya koydu mu hayır gelmıyor o evden
burada daha once hıc unutmuyorum yıne benzer bır konu olmustu pandemı yenı basladıgında bır ev sahıbı kıracıyı cıkarmak ıstıyordu konu sahıbı uzgundu ne yapıcam ben dıye , ev sahıbı cıkaramaz asla demıslerdı halbukı dedıgım gıbı yolunu usulunu bulur her turlu cıkarır bende o yuzden cıkarır ısterse dedım dıye avukat uyelerle bırlıkte benı lınclemeye kalkmıslardı , o zamanda aynı sebeple yazmıstım sımdıde aynı seyı bu yuzden soyluyorum
acaba ev sahıbıne sey mı desenız 15 bın veremeyız dava acsan 1 sene surer en azından dava sonuclanana kadar her turlu otururuz sende mahkeme mahkeme gezersın enı sonu cıkarız evıne kazık cakmaya nıyetımız zaten yok ama senınde evının adı cıkar huysuz ev sahıbı var dıye sen bılırsın gercekten bunu yasamak ıstıyormusun dıye ıkna etmeye calısın ıkna oldu oldu yoksa gercekten huzurunuz kacar sız cıkmak ıstersınız zaten
sunu yapanlar var kendım oturucam oglum oturacak deyıp kıracıyı cıkartıp 3 ay falan oturup sonra 2 katına kıraya verenler var usulune uydurup bır sekılde evı bosalttırıyorlar yanı maalesef