Bir icramız eksikti. Hoş geldin icra kardeş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay ben bir seye üzülemez hale geldim zaten. O konu muhakkak geyiğe baglar. O yuzden anliyorum sizi. Kimse kimseye karismasin bu nedir yav. İmkani olan delirsin😅😅tertemiz.
Psikolocimi bozsam 800₺ olmuş seanslar :KK70:
Ben zaten kimseyi genelde önemsemem. Haterlarma selamlar olsun 🙋🏻‍♀️

ıyıde sız odemıssınız zaten kıranızı 2-3 gun gecıkmelı olmus bırkac kere sadece
odememezlık yapmamıssınız kı o yuzden kıramı odemıyor dıye cıkaramaz
Zaten bana 1 sene daha müsade etsin çıkıp gidicem evinden. İnanın duvara çivi bile takmadım ki ev zedelenmesin diye. İşte bunlar hep narin kalbimden geliyor başıma😂

nasıl ya
yani ay içinde ödediniz mi kirayı
birleştirip 3 4 ay sonra mı ödediniz?
ay annemlerin kiracıyı biz aramazdık bile ayıp olmasın diye :D
ve o zaman eve tek emekli maaşı girdiğini ve kirada tek evimiz olduğunu belirteyim.

nasıl ya
yani ay içinde ödediniz mi kirayı
birleştirip 3 4 ay sonra mı ödediniz?
ay annemlerin kiracıyı biz aramazdık bile ayıp olmasın diye :KK70:
ve o zaman eve tek emekli maaşı girdiğini ve kirada tek evimiz olduğunu belirteyim.
Canısı sen yapma bari :D kiraları takır takır ödedim ama misal ayın 6 sında ise ben 8 inde yatırmışımdır :D oda 2-3 kez oldu.

Zaten bana 1 sene daha müsade etsin çıkıp gidicem evinden. İnanın duvara çivi bile takmadım ki ev zedelenmesin diye. İşte bunlar hep narin kalbimden geliyor başıma😂
hıc bırsey yapamaz merak etmeyın 2-3 gun kıra gecıktı dıye kı aylar gecmıs ustunden zaten
ıtıraz etme hakkınız var bu arada banka dekontları elınızde odedıgımız kıranın daha ne kırasını ıstıyorsunuz dıye
otomatık duser

Canısı sen yapma bari :KK70: kiraları takır takır ödedim ama misal ayın 6 sında ise ben 8 inde yatırmışımdır :KK70: oda 2-3 kez oldu.

he di mi yani ay içinde yatırdın ben doğru anladım
dediğim gibi biz öyle aramazdık bile gününde ne bileyim ayıp değil mi ahahaha
yine kendi kiracım olsa yine utanırım aramaya
ay gerçekten allah merhametli kullarına vermiyor parayı :D
işgüzarlık yapmış yaa çıkın da yeni birisine versin evi kiralar pahalılaştı ya
çok net yani.

K
Alın anahtarını başına çalın diyesim geldi.
Bir bu kira konusu birde satılık ev fiyatlarını arttiranlari gördükçe deliriyorum.
Satamasinlar diyorum hep. gözlerini toprak bile doyurmaz bu insanlarin.
Kiralayan ve alanlar zaten emin olun ya Almancılar ya da Araplar. Bizim site full arap doldu. Onlar için 700$ sudan ucuz…

İzmir depreminden sonra kira arttıranları gördük. Ne denir bilemiyorum…
Sadece izmir mi cogu depremden sonra olmuş bu fahiş zamlar ve sadece kiraya da degil ekmege yiyecege.. Bu arada cikarabilecegini sanmiyorum cikarabilmesi icin birden fazla gecikmiis kira olmasi lazim misal 2 3 aydir hic odenmemis olmasi lazim.. oyle 2 3 gun gecikmeye cikaramaz.. ki o gecikmenin ustune de kac ay geçmis.. neden bekledin diye sorarlar adama..

Avukata vermişsiniz zaten. Dava açacağım demiş, birşey olmaz demiş. Buraya neyi soruyorsunuz? 😄
Aaa bil bakalım neyi soruyormuş.. Belki benzer şeyler yaşayıp farklı sonuç alanlar vardir diye danışıyordur.. Ya da sadece canı buraya sormak istemiş 🤣

İnsanların vakti çok, işi yok galiba. Sadece 2-3 kez 2-3 gün kira geç yatırıldı diye icra ile uğraşıyor.. günümüzde "mahkemeye verme trendi" var. Herkes herkesi en ufak kötü söz, en ufak tartışma, en ufak harekette mahkemeye veriyor..

Merabaynnn sevgili hanım kardeşlerim.
Bugün her zaman ki gibi zabanan gözümü açtım. Zabanan dediysem 6.30 da. Sonrasında rutin işlerime başladım.
Derkennn kapı çaldı ve bir postacı geldi. Ben tabi trndyl kargosudur diye sevinerek kapı açmaya gittim :KK70: adama kutu nerede dedim ne kutusu İCRA geldi dedi. Yüzüm bi anda solu verdi 🥀
Sonra bir açtım ki zarfı aç gözlülükte level atlamış ev sahibimiz bizi icraya vermiş.
Kiralarını eksiksiz yatırmamıza rağmen , kafasına göre faiz eklemiş. Ben bir kaç kez gün atlayarak yatırdım.
Her neyse bizden 15 bin talep ediyor :KK70: Sinirden epey bir güldüm. Sonra suratım 5 karış olarak eşime gösterdim. O da epey sinirlendi ve avukatımızı aradık. Bir şey olmaz , karşı dava açacağım dedi. Kirayı geç yatırma sebebimiz eşimin o dönem iş yeri kapalıydı (1,5 yıl kapalı kaldı) benimde bir gelirim var ama gelirimin geldiği yeri de korona vurdu ( cümleyi anlayana 💕)
Bu durumda ne acebaa ?
Çocumlaa , goccamla sokakta kalır mıyız 😬
Sözleşmenizde kira artış oranı belirtilmiş olmalı o orandan fazla artış yapamıyor bildiğim kadarıyla. 6-7 ay önceki birkaç gün gecikme ile (pandemi döneminde) sizi evden çıkartamaz. Ve avukatınız haklı davanızın bir yıldan önce sonlanması zor. Kira sözleşmenizin bitim tarihinden 1 ay önce tahliye için ihtarname Çekmesi gerekiyor. İhtarnamenin elinize geçtiği tarihten sonraki 6 ay içinde evi boşaltıyorsunuz.
Hatta ev sahipleri için kötü belki ama işi uzun bir süre yokuşa sürebilirsiniz. 15 bini kabul etmeyin.

Kac ay kac gun gec yatti o onemli. 4 kere 1 hafta gec yatirdiysaniz 1 kira eder. Toplamda 90gun gecikme varmiscasina bi bedel istemis sizden kiranizi bilmiorum da ortalama 5bin diyelim. Boyle bisey sozkonusuysa icraya itirazin iptali davasini acar ve kazanır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X