Bir icramız eksikti. Hoş geldin icra kardeş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir buçuk yıl kirayı yatırmamak konunun neresinde geçiyor kuzum, konuyu nasıl okuyorsunuz siz böyle?
"Yanlış anlamışım ben pardon" filan demek yok, gelmiş yazım tarzı eleştiriyor böyleleri de. Pess. Ay önce bi asgari sağlıklı iletişim kurmayı öğrenin, madem konuşma tarzı eleştireceksiniz.

Ahahashsh konu ne imiş ne olmuş.
Du konuyla ilgili bi şeyler de yazayım konu dışından gitmeyeyim:
Bi şey çıkacak gibi görünmüyor.
Onlarda lazım buraya :D ve beni şikayet etmek için and içmişler. Du bakem konuyu kapattırayım da başka köşede ağlasınlar :D

allahım sana gelıyorum ... :olamaz:
Relax canım :D konu açarken bir daha nolurrrr yalvarırımmö bakın yazıcam :D şunlarda kendini bir şey sanıp ayhhh kuzum yazacaklar :D cidden sadece gülüyorum.

Son kez yazıyorum ; Ohhh iyi ki konuyu böyle açmışım. Sinirden delirdiniz :D ohhhh

Konu çok laubali. Lütfen yeniden kaleme alıp ciddiyetle ve ağlayan emojiler eşliğinde yazar mısınız? Böyle neşeli olunca tatmin etmedi beni. Neşe yasaklanmadı mı hem?

Sanırım İstanbul'daki birçok ev sahibi aynı şeyi yapmaya çalışıyor. Ya kirayı artırayım ya çıkarayım daha yüksekten kiraya vereyim derdinde. Kız kardeşimin ev sahibi de (bir yıldır kiracı) yüksek bir zam yaptı hem de çıkarırsam zaten bu kadara kiraya veririm, kiralar arttı biliyorsunuz diyerek.
Tabi ki hemen ağlamalı bir konu açıcam.
İcra kağıdıyla göz göze geldik, kocacığımla da… karşılıklı ağlaştık. O arada yürüteçteki 8.5 aylık kızım geldi ve anne ağlama dedi. Evet o an evladım o acıyla dile geldi. Öyle bir acıydı kii… dağladı geçti yüreğimi… ne yapardı yavrum soğukta ? Hayır hayır eşim özünde iyi bir adamdı bunu unutmamalıydım…
Evladım için di katlanmak zorunda olduğum tüm çile. Hem ne olurdu sokakta kalsak? Sarılır uyurduk bebeğimi de ortamıza alıp. Ev sahibini arayacak ve ağlayıp , yalvaramalıydım.
:D ay yok daha yazamayacağım.

neden komik olmaya çalıştınız ki? yeni hobimiz bu sanırım surekli herkes ya ayar vermeye ya espri yapmaya çalışıyor.
kapıma icra kağıdı gelse bu kadar "değişik" yazmam sanırım.
neyse, bir şey olmaz o kağıttan.
N nscckts KudrAlobar KudrAlobar C ceycey0406 Katibin Ruhu Katibin Ruhu beni sevsin diye komik olmaya çalıştım 😎
Siz neden böyle bir konuyu okumak ve yorum yazmak zorunda hissettiniz ki ? Onu anlayamadım.

neden komik olmaya çalıştınız ki? yeni hobimiz bu sanırım surekli herkes ya ayar vermeye ya espri yapmaya çalışıyor.
kapıma icra kağıdı gelse bu kadar "değişik" yazmam sanırım.
neyse, bir şey olmaz o kağıttan.
Oysa ağlayıp sızlanmalıydı, değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X