Amin bi gün bende kendi yuvamı kurarım inşaallah yoksa geçicek gibi değil .Fazla naz aşık usandırmış, herşeye çok geç kalmışsınız.. Ama nasipten öte köy yok, Allah kısmet etmediyse insan kendini de yırtsa olmuyor. Allah size de mutlu hayırlı güzel bi yuva versin inşallah.
Acı ama gerçek, en az onun kadar yol katetmeyince geçmiyor. Yani insanın içi sogumuyor diyelim. Aslında hiç geçmiyor alışıyorsun. Baskasina da asik olsan deli gibi sevsen de geride kalan o aci inan gecmiyor. Alışmak biraz rahatlatıyor hepsi buAmin bi gün bende kendi yuvamı kurarım inşaallah yoksa geçicek gibi değil .
Allah tan korkmasam bende kendime yapardım bişeyler. Kader diyorum nasip değilmiş diyorumYani cidden seni alıp duvara vurasim geldi kızma ama...ah be kardeşim nasip değilmiş. .
Güzel yazmıssınız okurken neler hissettiğinizi yaşadım sanki,biz kadınlar böyleyiz malesef kıymetli olması için süründürmesi lazım yinede nasipten öte köy yok ..Unutturucak biri çıkar inşaallah
geçmişe bu kadar takılmayın olsaydı nasibiniz sebebler ortadan kalkardı emin olunhaklısınız ne diyim
beni korkutan gelecek belkide o sevilme hissini boşa harcamışımda bundan sonra sanki katlanmak zorunda olucağım insanlar çıkıcak gibigeçmişe bu kadar takılmayın olsaydı nasibiniz sebebler ortadan kalkardı emin olun
...beni korkutan gelecek belkide o sevilme hissini boşa harcamışımda bundan sonra sanki katlanmak zorunda olucağım insanlar çıkıcak gibi
bilemessiniz belki onunla evlenseydiniz daha başka yönlerini farkedicektiniz, belkide sizin sandığınız kadar doğru olan insan o değil umutsuz olmayın bu kadarbeni korkutan gelecek belkide o sevilme hissini boşa harcamışımda bundan sonra sanki katlanmak zorunda olucağım insanlar çıkıcak gibi
deniyorum çoğu şeyi ama olumsuz sonuçlanan her şeyden sonra aklıma yine düşüyor normal değilim artık biliyorum psikolojik destek şartÜzüldüm ya.
Artık toparlanmanız lazım biliyorsunuz değil mi? Geçip giden bir ömür var. Bir daha bu günlere hiç dönemeyeceğiz.
Uzun süre beklemiş, acı çekmişsiniz. Kader böyleymiş deyip geçip gitmek gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?