Bir ihtimal daha var !!

ayperi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
85
47
98
Sonra nemi oldu .Kızları olmuş ismi yağmur değil tabiki. Dua ediyorum mutluluklarında gözüm yok evlatlarıyla uzun bi ömür yaşasınlar. Ben kendimi toplayamadım hala.Kimseye evet diyemedim yanıma konduramadım kimseyi.Bekliyorum sadece onu değil ama .Bir gün bi ihtimal onu unutturucak birini.
Gökten üç elma düşmüş onlar mutlu olmuşlar .
Kıssadan hissede geç kalmayın dönüşü olmuyor.

Son düzenleme:
Baya uzun olmuş ve karmaşık anlaşılma niyetinde değilim zaten neden yazdım onuda bilmiyorum ama siz anlayın yinede olurmu

Fazla naz aşık usandırmış, herşeye çok geç kalmışsınız.. Ama nasipten öte köy yok, Allah kısmet etmediyse insan kendini de yırtsa olmuyor. Allah size de mutlu hayırlı güzel bi yuva versin inşallah.

Amin bi gün bende kendi yuvamı kurarım inşaallah yoksa geçicek gibi değil .

Amin bi gün bende kendi yuvamı kurarım inşaallah yoksa geçicek gibi değil .
Acı ama gerçek, en az onun kadar yol katetmeyince geçmiyor. Yani insanın içi sogumuyor diyelim. Aslında hiç geçmiyor alışıyorsun. Baskasina da asik olsan deli gibi sevsen de geride kalan o aci inan gecmiyor. Alışmak biraz rahatlatıyor hepsi bu

Güzel yazmıssınız okurken neler hissettiğinizi yaşadım sanki,biz kadınlar böyleyiz malesef kıymetli olması için süründürmesi lazım yinede nasipten öte köy yok ..Unutturucak biri çıkar inşaallah

haklısınız ne diyim

geçmişe bu kadar takılmayın olsaydı nasibiniz sebebler ortadan kalkardı emin olun
beni korkutan gelecek belkide o sevilme hissini boşa harcamışımda bundan sonra sanki katlanmak zorunda olucağım insanlar çıkıcak gibi

Üzüldüm ya.
Artık toparlanmanız lazım biliyorsunuz değil mi? Geçip giden bir ömür var. Bir daha bu günlere hiç dönemeyeceğiz.
Uzun süre beklemiş, acı çekmişsiniz. Kader böyleymiş deyip geçip gitmek gerekiyor.

beni korkutan gelecek belkide o sevilme hissini boşa harcamışımda bundan sonra sanki katlanmak zorunda olucağım insanlar çıkıcak gibi
bilemessiniz belki onunla evlenseydiniz daha başka yönlerini farkedicektiniz, belkide sizin sandığınız kadar doğru olan insan o değil umutsuz olmayın bu kadar

deniyorum çoğu şeyi ama olumsuz sonuçlanan her şeyden sonra aklıma yine düşüyor normal değilim artık biliyorum psikolojik destek şart

bazen olmayınca öylede güzel olmazki bakar kalırsın .Yabıcak bişey yok kendi hayatına bakman lazım..

Başlığı görünce içimden geçen '' Bir ihtimal daha var o da ölmek mi dersin...''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…