- merhaba kizlar, ben cok kotu olaylar yasadim, ama sukur allaha ki simdi hepsi gecti. umuyorum ve diliyorum bidaha o yasadigim sorunlarla karsilasmam. ailem cok baskici, bunaliyorum artik. her an bir benim istemedigim kismeti karsima cikarticaklar diye cok korkuyorum hergunde dua ediyorum allaha… lutfen ablalarim bir akil verseniz.
yaşamadan anlayamaz canım. şimdi leyladan bi farkı yok hey gidiiHayattaki en büyük keşkelerim senin yaşlarında yaptığım hatalar için. Gözüne her şey toz pembe görünüyor olabilir ama hayat öyle değil. Sana adamakıllı bir tekme koyup kendine getirmesini mi bekliyorsun? Al sana abla tavsiyesi. Göründüğü gibi olmuyor bu işler.
ailenin baskıcı olmasının nedeni ne ? koruma içgüdüsü veya daha önce yaptığın hatalardır. daha 17 yaşındasın ve evlenmeyi düşünüyorsun
ailen daha önce sana kısmet filan çıkardı mı?
görüşemeseniz bile karşındaki insan seni seviyorsa bekler. ama evliliği bu yaşlarda düşünme bence lise sondasın heralde sınava hazırlan üniversiteni oku zamanla olur her şey
Daha 17 yasindasin ne gelecegi?Ailenin baskilari yuzunden boyle dusunuyosan basini ilerde cok taslara vurursun.ayrica sen istiyosun da bakalim o cocuk seninle bi gelecek dusunuyor mu?gonlunu eglendirmedigini nerden biliyosun?canim ailenin yasak ve baskilari,belki birazda ilgisizligi seni bu tur seylere itiyor.olmasi gerektigini dusunuyosun yada bi boslugu doldurmaya calisiyosun.hicbiseyden emin olmadan hareket etme lutfen...
keşke elimde imkan olsada senin yaşına dönebilsem. biraz mantıklı ol. senin yapman gereken tek şey ders çalışmak. ne makyaj,ne güzellik, ne erkek ne aile hepsini bırak. hayatını dersleer ver. güzel bir üniversiteye girdikten sonra herşey serbest zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?