- merhaba kizlar, ben cok kotu olaylar yasadim, ama sukur allaha ki simdi hepsi gecti. umuyorum ve diliyorum bidaha o yasadigim sorunlarla karsilasmam. ben haziran’da 18 yasima basicagim. gecen ay dugunde bir oglanla tanistim, bizim koylumuz sayilir, o bu ay 21ine basicak. o zamandan berri konusuyoruz ve cok iyi gidiyor cok durust birisi, cok mutluyum. kafamda soru isaretleri bile olmadi ona karsi. ama gizli gizli konusuyoruz gece yuz yuze konusuyoruz internette. bugunde babam farketti cunku dun gormus gece 2de isigimin acik oldugunu anneme bigisayari kaldirmasini soyledi. fakat ben onunla ipaddan konusuyordum. yakalanirim diye cok korkuyorum. baskici davraniyorlar biraz. sabahlari konusamiyorum annem evde diye ancak gece firsat buluyoruz. ne yapacagimi bilemiyorum, o kisiylede gelecegim olsun istiyorum ama cok zor gorusebiliyoruz. ailem cok baskici, bunaliyorum artik. her an bir benim istemedigim kismeti karsima cikarticaklar diye cok korkuyorum hergunde dua ediyorum allaha… lutfen ablalarim bir akil verseniz..