bir iki dakikanizi ayirsanizz...

Derya Kul

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
168
18
27
  • merhaba kizlar, ben cok kotu olaylar yasadim, ama sukur allaha ki simdi hepsi gecti. umuyorum ve diliyorum bidaha o yasadigim sorunlarla karsilasmam. ben haziran’da 18 yasima basicagim. gecen ay dugunde bir oglanla tanistim, bizim koylumuz sayilir, o bu ay 21ine basicak. o zamandan berri konusuyoruz ve cok iyi gidiyor cok durust birisi, cok mutluyum. kafamda soru isaretleri bile olmadi ona karsi. ama gizli gizli konusuyoruz gece yuz yuze konusuyoruz internette. bugunde babam farketti cunku dun gormus gece 2de isigimin acik oldugunu anneme bigisayari kaldirmasini soyledi. fakat ben onunla ipaddan konusuyordum. yakalanirim diye cok korkuyorum. baskici davraniyorlar biraz. sabahlari konusamiyorum annem evde diye ancak gece firsat buluyoruz. ne yapacagimi bilemiyorum, o kisiylede gelecegim olsun istiyorum ama cok zor gorusebiliyoruz. ailem cok baskici, bunaliyorum artik. her an bir benim istemedigim kismeti karsima cikarticaklar diye cok korkuyorum hergunde dua ediyorum allaha… lutfen ablalarim bir akil verseniz..

yasadıgın kotu olaylar nedenıyle korumak adına bu sekılde davranıyor olabılırlermı acaba ?

e ailene anlat tanıştır, köylünüzmüş zaten sorun nerede . hem daha küçüksünüz yahu ne kısmeti 18 yaşındasın.

ailenin baskıcı olmasının nedeni ne ? koruma içgüdüsü veya daha önce yaptığın hatalardır. daha 17 yaşındasın ve evlenmeyi düşünüyorsun
ailen daha önce sana kısmet filan çıkardı mı?
görüşemeseniz bile karşındaki insan seni seviyorsa bekler. ama evliliği bu yaşlarda düşünme bence lise sondasın heralde sınava hazırlan üniversiteni oku zamanla olur her şey

ne tarzda bir akıl ? sana yaşın küçük boşver sevgiliyi filan ailenle otur diyeceğim ama sanki çocukla evlen kurtul dememizi bekler gibisin.

ailenin baskısı yüzünden daha tam tanımadığın biriyle evlilik düşünmek bir nevi ailenden kaçmak demek

bence bu yaşta bu düşünceler evlilik lafları için çok erken

Yaşınız da genç henüz evlenmek için.. bir şekilde gizli gizli idare etmelisiniz. Benim de ailem cok degil ama biraz katıdır bu konuda sevgilim olduğunu duysalar kizarlar gibime geliyor. Neyse gece odanizin isigini degil de masa lambasini açıp kullanirsaniz belli olmuyor kapının altından :KK53: telefondan filan mesajlasin gun icinde olmaz mi

Daha 17 yasindasin ne gelecegi?Ailenin baskilari yuzunden boyle dusunuyosan basini ilerde cok taslara vurursun.ayrica sen istiyosun da bakalim o cocuk seninle bi gelecek dusunuyor mu?gonlunu eglendirmedigini nerden biliyosun?canim ailenin yasak ve baskilari,belki birazda ilgisizligi seni bu tur seylere itiyor.olmasi gerektigini dusunuyosun yada bi boslugu doldurmaya calisiyosun.hicbiseyden emin olmadan hareket etme lutfen...

• merhaba kizlar, ben cok kotu olaylar yasadim, ama sukur allaha ki simdi hepsi gecti. umuyorum ve diliyorum bidaha o yasadigim sorunlarla karsilasmam. ben haziran’da 18 yasima basicagim. gecen ay dugunde bir oglanla tanistim, bizim koylumuz sayilir, o bu ay 21ine basicak. o zamandan berri konusuyoruz ve cok iyi gidiyor cok durust birisi, cok mutluyum. kafamda soru isaretleri bile olmadi ona karsi. ama gizli gizli konusuyoruz gece yuz yuze konusuyoruz internette. bugunde babam farketti cunku dun gormus gece 2de isigimin acik oldugunu anneme bigisayari kaldirmasini soyledi. fakat ben onunla ipaddan konusuyordum. yakalanirim diye cok korkuyorum. baskici davraniyorlar biraz. sabahlari konusamiyorum annem evde diye ancak gece firsat buluyoruz. ne yapacagimi bilemiyorum, o kisiylede gelecegim olsun istiyorum ama cok zor gorusebiliyoruz. ailem cok baskici, bunaliyorum artik. her an bir benim istemedigim kismeti karsima cikarticaklar diye cok korkuyorum hergunde dua ediyorum allaha… lutfen ablalarim bir akil verseniz..
Yaş 18,1 ay önce tanıştığın,yani 30 gündür ıppadden görüştüğün çocuğa karşı kafanda hiç soru işareti yok.1 ay da çözdün olayı.Çocukta çocuk zaten yaş 21
Güzelim büyü önce büyü.Evlenmek hayatın tamamı değil.Daha çocuksun sen.

Senin yasindayken geceleri ders calisiyordum universiteyi kazanip gelecegimi kurtarmak icin..
Sevgilinizle gorusmek icin girdiginiz bu cabayi egitiminize harcayin.
Daha yasin kac allah askina.
Madem cok baskicilar kurtarsana kendini.
Saniyormusunki sevgilinle tozpembe bi hayatin olacak.

elimde bir imkan olsa çocukların 16-22 yaş arasını dondururum.. yapılan hataların en büyük bölümü o yaşlarda oluyor sanırım.. 1 ay tanıdığın adamla hangi geleceği planlıyorsun yahu.. 30 gün yani 4 hafta sadece..

Daha yaşın çok küçük ayrıl diyemem ama evlilik düşünmen için çok erken.
Hayatını olağan bir şekilde yaşa derslerini çalış okuyorsundur sanırım..Meslek sahibi ol ve ondan sonra yanında ise herşeyi yapabilirsin.

bence bunu kendine dert edineceğine düşüneceğine acaba hangi bölümü hangi üniyi hangi şehri tercih etsem diye düşün.Daha bu yaşta hayatını yaşayamadan birinin sorumluluğunu almak ne derece doğru 1 seneye çocukta yaparsın daha kendin çocukluğunun tadını çıkaramadan.Azcık mantıklı düşün.1 ayda ne güveni millet yeri geliyo babasına güvenmiyo.Bırak bunlarıda ayaklarının üstünde durmayı düşün.Sana bi abla tavsiyesi :KK51::KK51:

X