- 27 Ağustos 2015
- 167
- 86
- 98
- 39
Ne zaman begeniriz ne zaman oturur acaba doktorun sitesinde 1 veya 2 aylik ameliyatlilar fotograf paslasiyor gayet guzel gorunuyor begendikleri de cok belli suan takmiyorum 15 gun oldu ama suan cok hosuma gitmiyorBenim 1 ayım doldu geçen hafta, burnumda sağa doğru eğrilik var hafif ve kemerli hafif. Doktorum şişlikten dolayı olduğunu söyledi ben de takmadım kafaya inşallah geçer
Yapılan işleme cilt yapısına vs göre oldukça değişiyor. Benim 2 ay 10 gün oldu. Tam beğenmeye başlamıştım ama şimdi nasıl hissettiğimi bilmiyorumNe zaman begeniriz ne zaman oturur acaba doktorun sitesinde 1 veya 2 aylik ameliyatlilar fotograf paslasiyor gayet guzel gorunuyor begendikleri de cok belli suan takmiyorum 15 gun oldu ama suan cok hosuma gitmiyor
Memelerime sürüyorum kantoron yağını burnuma hiç sürmedim. Yara izlerinin geçmesine faydası oluyor demişti.Selam kızlar nasılsınız bugün? Alışkanlık oldu buraya yazmak bende
Hiç spora başlayanınız oldu mu ameliyattan sonra? Varsa neler yapıyorsunuz?
Bir de kantaron yağı deneyen var mı dikiş izleri vs. için?
Burnuma sürmek istiyorum ama diğer kremlerden sıra gelmiyor kiMemelerime sürüyorum kantoron yağını burnuma hiç sürmedim. Yara izlerinin geçmesine faydası oluyor demişti.
Haklısınız incelememek lazım. Bence kriter şey olmalı, etrafimizdakiler birşeyler farkedemiyorsa normal demek ki burnumuz.Yapılan işleme cilt yapısına vs göre oldukça değişiyor. Benim 2 ay 10 gün oldu. Tam beğenmeye başlamıştım ama şimdi nasıl hissettiğimi bilmiyorumUcu biraz düştü gibi geliyor. Ödem de olabilir. İnceledikçe insan takılacak bir şey buluyor.
1 ay kontrolünde benim de resimlerimi çekti doktorum. Gayet de güzel duruyordu fotolar. Hatta beklediğinden iyi durumda olduğunu söyledi ödemler açısından.Ne zaman begeniriz ne zaman oturur acaba doktorun sitesinde 1 veya 2 aylik ameliyatlilar fotograf paslasiyor gayet guzel gorunuyor begendikleri de cok belli suan takmiyorum 15 gun oldu ama suan cok hosuma gitmiyor
Belki biraz daha zaman gecince paylasiyodur benim de paylasilmadi benimle ayni gun tampon cikartan biri vardi onun da paylasilmadi belki biraz daha zaman gecmesi gerekiyordur ben suan sorunlar goruyorum ama zamanla ne olur bilmiyorum henuz 17 gun falan oldu burun ucum cok duserse benim icin problem cunku o nedenle ozellikle ameliyat oldum baska seyler diger insanlar fark etmiyorsa sorun etmeyecegim vucudumuzda bircok sey simetrik degil1 ay kontrolünde benim de resimlerimi çekti doktorum. Gayet de güzel duruyordu fotolar. Hatta beklediğinden iyi durumda olduğunu söyledi ödemler açısından.
Amaa beni Instagram'inda paylaşmadiişkillendim acaba beğenmedi mi diye
Belki de izin almadı diyedirDi mi yani öyledir
Haklısınız incelememek lazım. Bence kriter şey olmalı, etrafimizdakiler birşeyler farkedemiyorsa normal demek ki burnumuz.
Siz nerede ameliyat oldunuz? 2 ay sonunda dikiş izlerinin kızarıklığı geçti mi? Bir de hala krem vs. kullanıyor musunuz?
Şimdi gördüm msji. Benim açımdan çok iç açıcı değil yandan çok hoş ama önden biraz kalın görünüyor burnum. Önceki burnum inceydi bu yüzden aynı inceliği döner mi bilmiyorum. Belki ben instagramda bant çıkınca incelemiş gördüğüm burunlardan dolayı da böyle bir hisse kapılmış olabilirim.Selamlar hepinize, nasıl gidiyor iyileşme süreci diye merak ettim
Umarım yolundadır herşey.
Bu arada sürmemiz serbest olan bir sivilce kremi bilen varsa söyleyebilir mi? Tek sivilce çıktı burnumda, büyümeden önlemini alayım
Ahaha sesli güldüm çünkü aynı şeyi ben düşündüm, hatta kendime kızdım ne alakası var diye demekki benim gibi düşünen varmış. Benim iznim olmasına rağmen paylasmadi beni1 ay kontrolünde benim de resimlerimi çekti doktorum. Gayet de güzel duruyordu fotolar. Hatta beklediğinden iyi durumda olduğunu söyledi ödemler açısından.
Amaa beni Instagram'inda paylaşmadiişkillendim acaba beğenmedi mi diye
Belki de izin almadı diyedirDi mi yani öyledir
Geçmiş olsun, zoru atlatmişsiniz.Benimde bugün 5.günüm yanağımdaki şişlikler moralimi aşırı bozuyor. Ne zaman büyük ölçüde azalacak acaba? Sıcak beni de etkiliyor burnum tıkalı gerçi daha tampon çıkmadı. Bir de şey sormak istiyorum. Ben birçok video izledim insanların burnundan kan akıyor. Bende öyle bir durum olmadı. Acaba içerse pıhtılaştı mı hepsi? Normal mi sizce
Yasaklı krem var mı bilmem ama iyileşmeyi geciktirici olur belki diye pek birşey sürmemeye çalışıyorum canım. Ne kadar oldu ameliyat olalı? Sonra ödemler geçtikçe inceliyor. Belki ödemdendir kalın bulman.Şimdi gördüm msji. Benim açımdan çok iç açıcı değil yandan çok hoş ama önden biraz kalın görünüyor burnum. Önceki burnum inceydi bu yüzden aynı inceliği döner mi bilmiyorum. Belki ben instagramda bant çıkınca incelemiş gördüğüm burunlardan dolayı da böyle bir hisse kapılmış olabilirim.
Fitfiliz yasaklı kremler de mi vardı ben o konuya hiç dikkat etmiyorum. Yıkama jeli nemlendirici güneş kremi sürüyorum. Sende durumlar nasıl memnun musun?
Bizi de paylaşacaklari zaman gelirAhaha sesli güldüm çünkü aynı şeyi ben düşündüm, hatta kendime kızdım ne alakası var diye demekki benim gibi düşünen varmış. Benim iznim olmasına rağmen paylasmadi benibeğenmedi herhalde diye düşündüm.
Surebilirsin annemde gozunden ameliyat oldugunda scarex jel vermisti doktor oda guzeldi :)Burnuma sürmek istiyorum ama diğer kremlerden sıra gelmiyor ki
Catlovecat canım sence bebanthol anti scar jel sürsem dikiş yerlerine iyi olur mu?
Doktorum 3-4 ay nefes problemi olabilir demişti. Burnun bir açılır, bir kapanır. İçerisi hala ödem olduğu için normal demişti. Sıcaktanmı bilmiyorum ama benimde en çok sol taraf tıkanmış gibi oluyor. En çok sol tarafımı kırmıştı doktorum... biraz nefes alamıyorum sonra geçiyor.. normal süreci atlatıyoruz hepimiz..Bir de kızlar sıcaklar sizi de etkiliyor mu? Nefes almam azalıyor çok sıcak olunca. Mesela mutfakta biseyler hazırlasam tıkaniyorum, hava da sıcak bir de ocağın sıcağı filan.
Aksi gibi misafir agirlicam
Valla ben cümle aleme duyurdum zatenBizi de paylaşacaklari zaman gelir
3. ay kontrolüne kaldık desene canım
Aslında bir yandan daha iyi arkada kanıt olmaz ameliyat olduğumuza dair
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?