Bir iki haftalık ameliyatlılar buraya 😊

Benim 1 ayım doldu geçen hafta, burnumda sağa doğru eğrilik var hafif ve kemerli hafif. Doktorum şişlikten dolayı olduğunu söyledi ben de takmadım kafaya inşallah geçer
Ne zaman begeniriz ne zaman oturur acaba doktorun sitesinde 1 veya 2 aylik ameliyatlilar fotograf paslasiyor gayet guzel gorunuyor begendikleri de cok belli suan takmiyorum 15 gun oldu ama suan cok hosuma gitmiyor

Ne zaman begeniriz ne zaman oturur acaba doktorun sitesinde 1 veya 2 aylik ameliyatlilar fotograf paslasiyor gayet guzel gorunuyor begendikleri de cok belli suan takmiyorum 15 gun oldu ama suan cok hosuma gitmiyor
Yapılan işleme cilt yapısına vs göre oldukça değişiyor. Benim 2 ay 10 gün oldu. Tam beğenmeye başlamıştım ama şimdi nasıl hissettiğimi bilmiyorum Ucu biraz düştü gibi geliyor. Ödem de olabilir. İnceledikçe insan takılacak bir şey buluyor.

Memelerime sürüyorum kantoron yağını burnuma hiç sürmedim. Yara izlerinin geçmesine faydası oluyor demişti.

Bir de kızlar sıcaklar sizi de etkiliyor mu? Nefes almam azalıyor çok sıcak olunca. Mesela mutfakta biseyler hazırlasam tıkaniyorum, hava da sıcak bir de ocağın sıcağı filan.
Aksi gibi misafir agirlicam

Son düzenleme:
Haklısınız incelememek lazım. Bence kriter şey olmalı, etrafimizdakiler birşeyler farkedemiyorsa normal demek ki burnumuz.

Siz nerede ameliyat oldunuz? 2 ay sonunda dikiş izlerinin kızarıklığı geçti mi? Bir de hala krem vs. kullanıyor musunuz?

1 ay kontrolünde benim de resimlerimi çekti doktorum. Gayet de güzel duruyordu fotolar. Hatta beklediğinden iyi durumda olduğunu söyledi ödemler açısından.
Amaa beni Instagram'inda paylaşmadi işkillendim acaba beğenmedi mi diye
Belki de izin almadı diyedir Di mi yani öyledir

Belki biraz daha zaman gecince paylasiyodur benim de paylasilmadi benimle ayni gun tampon cikartan biri vardi onun da paylasilmadi belki biraz daha zaman gecmesi gerekiyordur ben suan sorunlar goruyorum ama zamanla ne olur bilmiyorum henuz 17 gun falan oldu burun ucum cok duserse benim icin problem cunku o nedenle ozellikle ameliyat oldum baska seyler diger insanlar fark etmiyorsa sorun etmeyecegim vucudumuzda bircok sey simetrik degil

Ameliyat olduğumu bilenlerden çok olumlu şeyler duydum. Ufak tefek şeyleri de incelediğimiz için sadece kendimiz fark ediyoruz herhalde.

İstanbulda Erhan Coşkun’a ameliyat oldum. Kapalı ameliyat olduğu için dikiş izim olmadı. O yüzden bir şey diyemiyorum.

Benimde bugün 5.günüm yanağımdaki şişlikler moralimi aşırı bozuyor. Ne zaman büyük ölçüde azalacak acaba? Sıcak beni de etkiliyor burnum tıkalı gerçi daha tampon çıkmadı. Bir de şey sormak istiyorum. Ben birçok video izledim insanların burnundan kan akıyor. Bende öyle bir durum olmadı. Acaba içerse pıhtılaştı mı hepsi? Normal mi sizce

Şimdi gördüm msji. Benim açımdan çok iç açıcı değil yandan çok hoş ama önden biraz kalın görünüyor burnum. Önceki burnum inceydi bu yüzden aynı inceliği döner mi bilmiyorum. Belki ben instagramda bant çıkınca incelemiş gördüğüm burunlardan dolayı da böyle bir hisse kapılmış olabilirim.
Fitfiliz yasaklı kremler de mi vardı ben o konuya hiç dikkat etmiyorum. Yıkama jeli nemlendirici güneş kremi sürüyorum. Sende durumlar nasıl memnun musun?

Ahaha sesli güldüm çünkü aynı şeyi ben düşündüm, hatta kendime kızdım ne alakası var diye demekki benim gibi düşünen varmış. Benim iznim olmasına rağmen paylasmadi beni beğenmedi herhalde diye düşündüm.

Geçmiş olsun, zoru atlatmişsiniz.
Yanak şişliği geç iniyor. Gittikçe alta inecek. Gıdı bölgesi bile şişiyor.
Tamponlar çıkınca pembemsi bir akıntı oluyor. O da zamanla azalıyor

Yasaklı krem var mı bilmem ama iyileşmeyi geciktirici olur belki diye pek birşey sürmemeye çalışıyorum canım. Ne kadar oldu ameliyat olalı? Sonra ödemler geçtikçe inceliyor. Belki ödemdendir kalın bulman.
Ben sadece iyileşme süresi bitsin artık istiyorum. Çok şükür memnunum genel olarak. Yine de ruhen yorucu bir süreç geçirdim

Bizi de paylaşacaklari zaman gelir
3. ay kontrolüne kaldık desene canım
Aslında bir yandan daha iyi arkada kanıt olmaz ameliyat olduğumuza dair

Benim 6. Günüm 3. Gün tamponlarim alindi, şişliklerim yanaklarında sincap gibiyim morluklarım sarardı , hafif pembemsi bı kan akıyor o da burnuma sprey sikiyorum o sayede . İki gun sonra alçı cikcak meraktan oluyorum gerçi çok sis olcak ama yinede yeni bı sürat hissi ilginç olacak, burnunun ucu kan pıhtısı dolu içi kaşınmaya başladı sizin süreç nasil

Bir de kızlar sıcaklar sizi de etkiliyor mu? Nefes almam azalıyor çok sıcak olunca. Mesela mutfakta biseyler hazırlasam tıkaniyorum, hava da sıcak bir de ocağın sıcağı filan.
Aksi gibi misafir agirlicam
Doktorum 3-4 ay nefes problemi olabilir demişti. Burnun bir açılır, bir kapanır. İçerisi hala ödem olduğu için normal demişti. Sıcaktanmı bilmiyorum ama benimde en çok sol taraf tıkanmış gibi oluyor. En çok sol tarafımı kırmıştı doktorum... biraz nefes alamıyorum sonra geçiyor.. normal süreci atlatıyoruz hepimiz..

Bizi de paylaşacaklari zaman gelir
3. ay kontrolüne kaldık desene canım
Aslında bir yandan daha iyi arkada kanıt olmaz ameliyat olduğumuza dair
Valla ben cümle aleme duyurdum zaten aman paylasmasa da olur. Şu an zaten paylaşılacak gibi değil. Hala eğri burnum ama artık kafaya takmıyorum çünkü bir çok kişi bana yazdı moralini bozma benimde öyleydi geçiyor diye .

Egiklik pek belli olmadı yüz tam olunca daha çok belli

Eklentiler

• Screenshot_2021-07-12-12-49-50-21.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…