Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı? Ben doktora sordum da önermedi bantlar da peeling tarzı soyulan maskelerle de izin vermedi.İzlediğim videolarda herkes bir ayı dolunca siyah nokta bandı kullandığını söylüyor ama emin olamadımbelki bastırmadan deneyebiliriz diye düşünüyorum ben de.
Senin neresi aklına takiliyor canım? Hem daha çok erken memnun olup olmamak için inan kiNe guzel benim de o kadar oldu ama insallah zamanlar ben de memnun olurum
Bugün tam 19. günüm. Acaba doktorunuz ne kadar süre için izin vermedi bantlara? Loreal'in maskesini ben de duymuştum, bugün alıp deneyeyim ben de :)Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı? Ben doktora sordum da önermedi bantlar da peeling tarzı soyulan maskelerle de izin vermedi.
Sadece saf gül suyu kullan diyor.
Yine de L'Orealin kömürlü kil maskesini haftada bir yapıyorum. Onu sormadim ama uyguluyorum kaçak olarakhem soyulan değil yıkanan cinsten. Biraz ise yarıyor ama az..
Birinci ay kontrolünde sordum o zaman kullanma dedi. Aslında öyle süre sormadım ne zaman kullanabilirim diye. L'Orealin arindirmasi biraz zor oluyor, banyo zamanına denk getiriyorum. Bir de ipek yüz kesesi aldım banyoda kullanmak için. Ama şöyle bastıra bastıra yapamayınca o da pek fayda etmiyorBugün tam 19. günüm. Acaba doktorunuz ne kadar süre için izin vermedi bantlara? Loreal'in maskesini ben de duymuştum, bugün alıp deneyeyim ben de :)
Simetri değil biri aşağıda biri yukarıda derken burun deliklerinin olduğu kısımdan mı bahsediyorsunuz? Bariz mi o asimetri? Ameliyattan önce öyle bir asimetri var mıydı? Canınızı sıkmayın şu an çok erken o şişlik elbette inecek ama asimetri konusu gerçekten kafa karıştırıcı.Bu kadar erken yazmamın sebebi tamponlarımın alınmış olması. Doktor kısa süre burnumu gösterdi. Belli etmemeye çalıştım ama neredeyse ağlayacaktım. O kadar şiş ve büyük ki eski burnum büyük olmasına rağmen bunun yanında hiçbir şey. Yandan normal. En korktuğum şey önden kötü durmasıydı ve burnumun iki tarafi simetrik değil. Biri yukarıda biri aşağıda ve doktor bunun düzelmeyeceğini, suratımın eğriliğinden kaynaklandığını söyledi. Moralim yerlerde. Aileme de bir şey söylemiyorum. Bu sefer kendin istedin ve oldun niye şikayet ediyorsun diyecekler. Kafayı yemek üzereyim.
Öncelikle ameliyatınız kolay geçer inşallah. Bahsettiğim şey burun delikleri değil. Burnumuzun iki kanadından bahsediyorum. Önceden de varmış bu durum ama burnumun şeklinden dolayı hiç belli etmiyormuş doktor öyle dedi. Yeni burnumu birkaç saniye görebildim zaten ama moralim çok bozuldu dediğim gibi.Simetri değil biri aşağıda biri yukarıda derken burun deliklerinin olduğu kısımdan mı bahsediyorsunuz? Bariz mi o asimetri? Ameliyattan önce öyle bir asimetri var mıydı? Canınızı sıkmayın şu an çok erken o şişlik elbette inecek ama asimetri konusu gerçekten kafa karıştırıcı.
Teşekkür ederim. Sizin içinde belki şişlikler indikten sonra o asimetri gözünüze batmaz. Doktorların bu işin anatomisini bilmesi gerekiyor nasıl öyle sorumsuz olabiliyorlar. Bu tür konularda ameliyat öncesi hasta bilgilendirmeli. Gerçekten üzücü bir durum. Ama biraz sabırlı olun umarım ki zaman geçtikçe gözümüz alıştıkça ufak tefek sorunları görmeyiz. Her şey gönlünüzce olsunÖncelikle ameliyatınız kolay geçer inşallah. Bahsettiğim şey burun delikleri değil. Burnumuzun iki kanadından bahsediyorum. Önceden de varmış bu durum ama burnumun şeklinden dolayı hiç belli etmiyormuş doktor öyle dedi. Yeni burnumu birkaç saniye görebildim zaten ama moralim çok bozuldu dediğim gibi.
Ödemler inince belki o kadar göze batmayabilir bu durum. Önceki halimiz gibi yeni halimiz de simetrik olmayabilir. Şu an odak noktamız burnumuz ya, ondan her şeyi takıyoruz bence. Bu arada ailedekilerin sen kendin istedin durumu da üzücü, yansitmamaya çalışın en azından onlar üzülmesin. Her şey zaman istiyor umarım düzelirÖncelikle ameliyatınız kolay geçer inşallah. Bahsettiğim şey burun delikleri değil. Burnumuzun iki kanadından bahsediyorum. Önceden de varmış bu durum ama burnumun şeklinden dolayı hiç belli etmiyormuş doktor öyle dedi. Yeni burnumu birkaç saniye görebildim zaten ama moralim çok bozuldu dediğim gibi.
Şu an ameliyattasinz o zaman. İnşallah çok iyi geçiyordurTeşekkür ederim. Sizin içinde belki şişlikler indikten sonra o asimetri gözünüze batmaz. Doktorların bu işin anatomisini bilmesi gerekiyor nasıl öyle sorumsuz olabiliyorlar. Bu tür konularda ameliyat öncesi hasta bilgilendirmeli. Gerçekten üzücü bir durum. Ama biraz sabırlı olun umarım ki zaman geçtikçe gözümüz alıştıkça ufak tefek sorunları görmeyiz. Her şey gönlünüzce olsun
Teşekkür ederim oldu bitti :)Şu an ameliyattasinz o zaman. İnşallah çok iyi geçiyordur
Geçmiş olsunTeşekkür ederim oldu bitti :)
Teşekkür ederim gerçekten vereceğiniz her bir tavsiye çok değerli benim için. 2 saat sürdü. Peki yatakta oturmak mı mantıklı yatmak mı? Haliyle burnumdan sızıntı geliyor bu yüzden oturmak mantıklı gibi geldi ama emin de olamıyorum.Geçmiş olsunbiraz yürümeye gayret edin, anesteziden sonra oldukça önemli yürümek. Ne kadar sürdü ameliyatınız?
Ben oturur vaziyette durmuştum basimi yastikla destekleyerek. Buz koyacağım zamanlar biraz daha yatar vaziyete yakin uzanıyordum. Buzu da ihmal etmeyin. Bol su içmeye çalışın, çok geçmiş olsunTeşekkür ederim gerçekten vereceğiniz her bir tavsiye çok değerli benim için. 2 saat sürdü. Peki yatakta oturmak mı mantıklı yatmak mı? Haliyle burnumdan sızıntı geliyor bu yüzden oturmak mantıklı gibi geldi ama emin de olamıyorum.
Teşekkür ederim. Dediklerinizi dikkate alıyorum.Ben oturur vaziyette durmuştum basimi yastikla destekleyerek. Buz koyacağım zamanlar biraz daha yatar vaziyete yakin uzanıyordum. Buzu da ihmal etmeyin. Bol su içmeye çalışın, çok geçmiş olsun
Doktorum Ege ve Akdeniz’de olmak şartıyla ameliyattan 1 ay sonra girebileceğimi söylemiştiKızlar selam
Hiç denize gireniniz oldu mu? İyi geliyor mu diye merak ettim
Ben girdim 6 hafta olunca , özellikle daldım hatta burnuma genzime su gitsin diye .. ama faydası oldu mu bilemedimKızlar selam
Hiç denize gireniniz oldu mu? İyi geliyor mu diye merak ettim
Teşekkürler, tuzlu su iyi gelmiştir aslında. Onca okyanus suyundan sonra biraz da gerçek deniz suyuBen girdim 6 hafta olunca , özellikle daldım hatta burnuma genzime su gitsin diye .. ama faydası oldu mu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?