Bir iki haftalık ameliyatlılar buraya 😊

Merhaba, benim bugün 8. Günüm. Tamponlar 3. Gün çıktı, alçı da 5. Gün
Burnum biraz şiş, özellikle sağ, bu yüzden hafif eğri görünüyor. Ben sterimar ile günde 2-3 kez temizliyorum, az mı sizce , sabah da teramcyn krem sürüyorum. Çok afedersiniz ama ben sumkurunce çok rahatlıyorum. Acaba bir zararı olur mu ki? Doktor papix sokup temizle dedi ve gösterdi ama diğer türlü daha rahat ediyorum. Ayrıca en az 9-10 kez hapsirdim, bazıları sakın hapşırma dedi ama doktorum hiç bir sakınca yok dedi

Geçmiş olsun benim doktorum okyanus suyu ile saat başı temizlememi söylemişti ayrıca sümkürmek ilk 1 ay filan çok zararlı yapmamanızı öneririm ben de. Benim alçı ve tamponlar cumartesi çıkacak, cuma ameliyat olmuştum.

Kızlar merhaba, bugün 9. Gün burnumda hafif sola egillik var, biliyorum daha odemler var şiş, ama böyle olup düzelen var mı yoksa böyle kalır mı ? İçim rahatlasın biraz

Eklentiler

• IMG_20210607_133026.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 385
Kızlar merhaba, bugün 9. Gün burnumda hafif sola egillik var, biliyorum daha odemler var şiş, ama böyle olup düzelen var mı yoksa böyle kalır mı ? İçim rahatlasın biraz
Şişlik olduğu çok belli, ve şişlikler de eşit şekilde iyileşmiyor o sebeple ödemdir bence daha burun oturmadan eğri mi değil mi anlaşılmaz, canınızı sıkmayın bence bu bir uzun süreç

Merhaba ben de dün oldum bugün 2. Gün

Kan gelmiyo artık ama akıntı var pembemsi yine tabi. Robot gibi oldum şişlikten çok sıkıcı
Geçmiş olsun, ben de çok şişmiştim. Geçiyor, benim şu an yanaklarıma indi.
Geçmiş olsun öncelikle. Ben de doktora dün sordum. Burnun zaten tepki verir zorlayıcı birşey yapsan dedi. Ben de su yaptıktan sonra sümkürüyorum çok da zorlamadan, sonra da pamuklu çubukla alıyorum.
Bugün 13. günüm, hala sargilarim duruyor. Bu bir süreç şurası şiş diye takılmamak lazım. Mesela doktorum yan yatabilirsin ama odemler o tarafa toplanır yamukmuş gibi durur, telaslanma demişti dün

Evet haklısın, kesinlikle ödemler gideceği zaman güzel bir burun olacak, öyle düşünmek daha hızlı iyilesmemi sağlar. Ben göz kapakları ve göz torbalarindan da ameliyat oldum, o yüzden iyilesmem.daha uzun zaman alıyor ve daha çok odemim var

Çok geçmiş olsun. Hem gözler hem burun ikisi bir arada çıkmış ama çok daha zordur eminim. Kolaylıklar dilerim. Benim gözlerim ameliyattan sonra çok şişmişti, sende nasıl oldu?
4. Günden sonra inmeye başladı

Göz üstüm çok hızlı iyileşti, ama göz altındaki torbaları almak ve göbeğimden alınan bir.miktar yağın göz altına şırınga edilmesi sanırım beni baya yıprattı, çünkü göz altlarim balon gibi şiş . Hala da

Geçmiş olsun gerçekten. Doktorun kim?

Selam şişliklerin indi mi? Enfla- c tabletleri var. kullanıyorum ananasin etken maddesi var içinde (bromelain) ödeme iyi geliyormuş. 10. günde kullanmaya başlamıştım. Ne kadar etkili anlayamadım ama şu an azaldı yüzümdeki şişlikler. Bir araştır istersen diye aklıma geldi yazayım dedim. Ben de burdan birinden duymuştum

Catlovecat sen nasılsın canım? İnşallah yolundadır herşey. İşe basladin mi? Pazartesi başlıyorum ben. Maske aparatindan aldım çok rahat gerçekten. Sadece birazcık ucu değiyor.
Bir de bugün güneş kremi ve saf gül suyu aldım. Artık sargılar çıkınca hazırım

Hayır malesef inmedi, ben sadece burun ameliyatı olmadım, göz kapağı ve göz altı torbaları da oldum. Sanırım bu yüzden daha zor iyileşiyorum. Bu cumartesi doktorum kontrole çağırdı.ona danışmadan birşey kullanmak istemem doğrusu. Ödemler kesin gider zamanla ondan eminim de, burnum baya eğri canım ona çok sıkılıyor. Doktorum düzelecek der inşallah ödemden dolayı böyle diyeceğini umut ediyorum. Çünkü en başından beri burun yüzde yüz simetrik olmaz falan diyordu.insallah bu haline normal demez çünkü çok moralim bozuldu

Babam rahatsizlandi benimde yarin basliyorum ise senin adina cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…