Umarım çok güzel geçer, doktorunuz kim? Şimdiden bol şanslarBenim de ameliyatıma 22 gün var çok fazla heyecanlıyım ama en çok ameliyata girmeden beni iyice uyuştursunlar öyle uyurken girebileyim istiyorum
Nefes alma iyiyse gerisi biraz boş zaten canim. Anladığım kadarıyla eğer varsa da hafif bir egrilik zaten bazıları anlamadigina göre. Bir de hep odak noktamız burnunuz, ameliyattan beri yok bakım yap aman temizlik yap.. vsBen ersin Ülkür e oldum. Fakat sadece burun değil, gözaltı göz kapağı, kombine bir ameliyat olduğu için zorlandım. Memnun muyum? Evet , fakat tabiki insan eliyle yapılan hiç birşey bence mükemmel olamaz. Burnumda nefes alma konusunda hiç sıkıntı yok, fakat çok hafif sola.dogru eğrilik hissediyorum, çevremde bazı kişiler var diyor, kimi de anlamıyor, nerde var abartma falan diyorlar. Benim operasyonumda burnuma çok mudehale edilmedi , kırma, kıkırdak ekleme vs.. gibi şeyler yok, sadece çok hafif kemer vardı o torpulendi bir de burun ucu biraz kalktı okadar.
çok teşekkür ederim. burun ucundaki kaymalar ıcın ödem yazmıslar genelşde okuduklarım bu sekıldeydı inşallah sızınkı de ödemdir :)Ben ersin Ülkür e oldum. Fakat sadece burun değil, gözaltı göz kapağı, kombine bir ameliyat olduğu için zorlandım. Memnun muyum? Evet , fakat tabiki insan eliyle yapılan hiç birşey bence mükemmel olamaz. Burnumda nefes alma konusunda hiç sıkıntı yok, fakat çok hafif sola.dogru eğrilik hissediyorum, çevremde bazı kişiler var diyor, kimi de anlamıyor, nerde var abartma falan diyorlar. Benim operasyonumda burnuma çok mudehale edilmedi , kırma, kıkırdak ekleme vs.. gibi şeyler yok, sadece çok hafif kemer vardı o torpulendi bir de burun ucu biraz kalktı okadar.
Doktorum prof dr ender inci. Veee yalnızca 6 gün kaldı, heyecanımı nasıl yenebilirim acaba yaUmarım çok güzel geçer, doktorunuz kim? Şimdiden bol şanslar
Pazartesi mü ameliyat???? Benim de öyleeeeBende pazartesi yazarım
Doktorunuz kim acabaHerkes nasıl oldu acababen dün 2. Ay kontrolüne gittim, burnumun içine baktım dağlar tepeler oluşmuş içerde, yaraydı kabuktu birşey kalmamış ama sağ taraf iptal nefes alamıyorum, garip şekilde doktor nefes alamaman için sebep yok, eğrilik de yok dedi ödemler indikçe düzelir sabır dedi bir ben mi nefes alamamayı dert ediyorum sinirlerim alt üst ölüvercekmişim gibi çok bunaldım
Geç farkettim mesaji, nasıl geçti? Umarım yolundadır her şeyDoktorum prof dr ender inci. Veee yalnızca 6 gün kaldı, heyecanımı nasıl yenebilirim acaba ya
Duymadim malesef ben de. Instagram hesapları varsa yorum yapanlarda eski hastalarına yazinMerhabalar herkese heryere yazıyorum bilgi alamiyorum kafayi yiycem hanimlar Hüseyin baki yilmaz ve volkan sunter bilgisi olan var mı bu doktorlar hakkında veya ameliyat olanınız varmi(((
Geçmiş olsun iyi geçmiştir umarim. Nasılsınız simdiMerhaba . Ben ameliyat olali 9 gın oldu
İyiyim cok sukur fakat hala aşırı şiş burnumGeçmiş olsun iyi geçmiştir umarim. Nasılsınız simdi
Bromelain kullanın bana çok iyi gelmişti. Ananasin etken maddesi. E...-c isimli bir ürün kullandım ben. Araştırırsınız, ameliyattan sonra iki hafta dolunca başlamıştım. Sizin kaç gün oldu?İyiyim cok sukur fakat hala aşırı şiş burnum
20 gun civarı oldu . Bugun kontrolum vardi , alarji olmusum galiba nazal sprey onerdi. Sizin ilacin tam adi neydi acaba?Bromelain kullanın bana çok iyi gelmişti. Ananasin etken maddesi. E...-c isimli bir ürün kullandım ben. Araştırırsınız, ameliyattan sonra iki hafta dolunca başlamıştım. Sizin kaç gün oldu?
Bir de gerçekten bol su içip az tuz tüketimi gerekli.
Nazal yıkama yap bence daha iyi. Nazal yıkama setleri var abfen farma'nın. Bromelain için enfla-c kullanmıştım, yine de sor canım doktoruna20 gun civarı oldu . Bugun kontrolum vardi , alarji olmusum galiba nazal sprey onerdi. Sizin ilacin tam adi neydi acaba?
Merhaba bende prof dr enderi inciyi düşünüyorum revize ameliyat için memnun kaldınız mı ne kadara mal olduMerhaba . Ben ameliyat olali 9 gın oldu
Merhaba memnun kaldınızmıDoktorum prof dr ender inci. Veee yalnızca 6 gün kaldı, heyecanımı nasıl yenebilirim acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?