Bir iki haftalık ameliyatlılar buraya 😊

Nefes alma iyiyse gerisi biraz boş zaten canim. Anladığım kadarıyla eğer varsa da hafif bir egrilik zaten bazıları anlamadigina göre. Bir de hep odak noktamız burnunuz, ameliyattan beri yok bakım yap aman temizlik yap.. vs uğraşıp duruyoruz burnumuzla. Çok incelememek lazım aslinda

çok teşekkür ederim. burun ucundaki kaymalar ıcın ödem yazmıslar genelşde okuduklarım bu sekıldeydı inşallah sızınkı de ödemdir :)

Doktorunuz kim acaba

Merhabalar herkese heryere yazıyorum bilgi alamiyorum kafayi yiycem hanimlar Hüseyin baki yilmaz ve volkan sunter bilgisi olan var mı bu doktorlar hakkında veya ameliyat olanınız varmi(((

Merhabalar herkese heryere yazıyorum bilgi alamiyorum kafayi yiycem hanimlar Hüseyin baki yilmaz ve volkan sunter bilgisi olan var mı bu doktorlar hakkında veya ameliyat olanınız varmi(((
Duymadim malesef ben de. Instagram hesapları varsa yorum yapanlarda eski hastalarına yazin

İyiyim cok sukur fakat hala aşırı şiş burnum
Bromelain kullanın bana çok iyi gelmişti. Ananasin etken maddesi. E...-c isimli bir ürün kullandım ben. Araştırırsınız, ameliyattan sonra iki hafta dolunca başlamıştım. Sizin kaç gün oldu?
Bir de gerçekten bol su içip az tuz tüketimi gerekli.

20 gun civarı oldu . Bugun kontrolum vardi , alarji olmusum galiba nazal sprey onerdi. Sizin ilacin tam adi neydi acaba?

smas high orta yüz ve boyun germe ameliyatı oldum Dr serdar Altun'a. 4. Günüm, yazıp resim koymaya başladım, konu açtım.

Bende SMAS YÜZ GERME yaptırdım, Dr Serdar Altun'a. Konu açtım, bugün 6. günüm. Bu sabah dikişler alındı.yazıp resim koymaya başladım. Konuyu linkden takip edebilirsiniz

Eklentiler

• IMG_20230130_145635~4.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_20230130_145648~3.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_20230130_145653~4.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20230130_145642~3.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_20230130_145640~3.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_20230130_145701~3.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 107
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…