8 gün daha çok erken hem bandajlar bile çıkmamıştır daha. Bakışlar ilk haftalar bir tuhaf haklısın ama düzeliyor o. Ödem indikçe begenmeye başlarsın benceSelam Kızlar, ben de ameliyat olalı 8 gün oldu. Hala alışamadım bakışlarım bile değişti gibi. Bir de ben aslında daha doğal bir burun istemiştim ama çok yapay oldu sevemedim
Ben aslinda yavas yavas alistim ama okulda herkes sadece "çok değişmişsin" diyor. Kimse güzel olmus demedi ya8 gün daha çok erken hem bandajlar bile çıkmamıştır daha. Bakışlar ilk haftalar bir tuhaf haklısın ama düzeliyor o. Ödem indikçe begenmeye başlarsın bence
Ee siz de durumlar nasıl? İnsallah yolundadır her sey@Catlovecathidennisko @Spagettisever @selcnfrhtchngr @burunburun B byfeyzaby
Dear ladies selam herkese
Bir merhaba demek istedim, nasılsınız? Nasıl gidiyor? Zaman geçtikçe burunlarimiza alıştık pek yazmaz olduk di mi, az önce Instagram'da dolaşırken doktorumun yeni yaptığı bir burna denk geldim. O ilk zamanları düşündüm, aklıma da hemen siz geldinizumarım herkes iyidir, burunlar da iyidir
Ben 10 gün sonra başladım hiçbir şey olmadı 3. AyımdayımSigara içtiğinden dolayı burnu bozulan oldu mu? Youtube’da bir kaç videoda gördüm de
İyiyim canım, çok şükür artık daha rahat dönemlerdeyim.Ee siz de durumlar nasıl? İnsallah yolundadır her sey
Kullanmamak için bir sebep daha demek kiSigara içtiğinden dolayı burnu bozulan oldu mu? Youtube’da bir kaç videoda gördüm de
Merhabalarrr bende yeni ameliyat oldummmm dün ameliyat sonrası hocamın paylaştığı hikaye gördüm çok mutluyummm bugun 8 gündeyimm süreçle ilgili sorusu olanla konuşabilirim hikayeyide ekliyorumMerhabalar, birbirimize moral oluruz en azından. Benim gibi yeni ameliyat olmuş olanlar varsa topiğimiz olsun
Aaa çok güzel görünüyor gerçekten acaba siz nerede yaptırdınız ve ücret ne kadar öğrenebilir miyim bende yaptırmayı düşünüyorum da lütfen banada yardımcı olabilirmisinizMerhabalarrr bende yeni ameliyat oldummmm dün ameliyat sonrası hocamın paylaştığı hikaye gördüm çok mutluyummm bugun 8 gündeyimm süreçle ilgili sorusu olanla konuşabilirim hikayeyide ekliyorum
Teşekkür ederim Bursa Esentepe Hastanesi Dr Zeki Özsoy benim nefes kırık vs vs sorunları da vardı 16 bin TL ödeme yaptımAaa çok güzel görünüyor gerçekten acaba siz nerede yaptırdınız ve ücret ne kadar öğrenebilir miyim bende yaptırmayı düşünüyorum da lütfen banada yardımcı olabilirmisiniz
Geçmiş olsun, gayet güzel duruyorTeşekkür ederim Bursa Esentepe Hastanesi Dr Zeki Özsoy benim nefes kırık vs vs sorunları da vardı 16 bin TL ödeme yaptım
bir haftaya 4 ay olacak ve burnum sanki ameliyattan onceki haline dondu. ameliyattan onceki halini de unuttum aslinda. kemerli burnum vardi ve artik burnum duz. buyukluk ayni ama. dudagimdaki sisler komple indi. burnum hala sanki sis yani umarim sistir ve boyle kalmayacaktir bilemedimMerhaba burnunuz nasıl oldu acaba?
siz kime amelıyat oldunuz memnun musunuzBence tampon ve alcilar çıktıktan 2-3 gün sonra iş hayatına dönülebilir. Yani maksimum 10 gün yeterli. Eğer göz altlarında şişme ve morarma çoksa bilemem.
Fakat burundaki kalıntılar rahatsız ediyor, sürekli deniz suyu ile temizlemek gerekiyor o sıkıntı yaratıyor, yoksa ağrı sızı bende hiç olmadı
hangı doktora ve ne kadara olmustunuzasimetrilik var. bir burun kanadim digerinden daha farkli umarim sis yani odemden dolayidir
Ben ersin Ülkür e oldum. Fakat sadece burun değil, gözaltı göz kapağı, kombine bir ameliyat olduğu için zorlandım. Memnun muyum? Evet , fakat tabiki insan eliyle yapılan hiç birşey bence mükemmel olamaz. Burnumda nefes alma konusunda hiç sıkıntı yok, fakat çok hafif sola.dogru eğrilik hissediyorum, çevremde bazı kişiler var diyor, kimi de anlamıyor, nerde var abartma falan diyorlar. Benim operasyonumda burnuma çok mudehale edilmedi , kırma, kıkırdak ekleme vs.. gibi şeyler yok, sadece çok hafif kemer vardı o torpulendi bir de burun ucu biraz kalktı okadar.siz kime amelıyat oldunuz memnun musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?