Bir iki kelime yazın ne olursunuz ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi mutsuzzz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

mutsuzzz

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar.yardımlarına ne kadar çok ihtiyacım var anlatamam.her birinizin söyleyeceği sözün çok ama çok fazla önemi var.bilenler bilir hamileyim eşimle 1,5yıllık evliyim severek evlendik.bu aralar annemin rahatsızlığından dolayı evimden bir iki gün bazen bir kaç gün ayrı kalıyorum.dün annemden döndüm eşimin teli ortada duruyordu ve birden bişey dürttü kurcaladım aranan lara baktım gece 1 de ... erkek isimli birisi aranmış bende sordum dedim kim bu niye o saatte aradın dedi işyerinden bi arkadaş senin muaynen için izin alıcam ona bi danıştım izin alsammı gibi bişey saçmaladı dedim güldürme beni yaln söylediği her halinden anlaşılıyordu dedim ara şu ... erkek arkadaşının sesini duyucam tamam dedim arıycam baktım aramıyor teli almaya çalıştım vermiyor bayağı sürtüştük ve ben teli aldım arıycakken arama anlatıcam dedi ama ben yinede aradım ve çıkan bir bayandı şok oldum elim ayağım dondum kaldım ve ona saldırmaya başladım dur dinle falan dedi ama beynim döndü odanın kapısını kitledi gitmeyim diye ben aç dedim açmadı kapının buzlu camına vurdum kırıldı elim kan içinde kaldı o halde çıktım arkamdan geldi minübüse bindim oda bindi babamı aradım geldi herşeyi anlattım ama o normal bir arkadaşı olduğunu savundu soruyorum sizlere evli bir adam karısı evde yok normal bir kız arkadaşını gece 1 de arıyor ve de normal kız arkadaşının nosu erkek olarak kayıtlı.neymiş benim korkuma öyle kaydetmiş babama anlatışı yıllardır tanıyormuş ben normal bir kız arkadaşı olmasını istemediğim için öyle kaydetmek zounda kalmış yalan arkadaşlar o bana bu benim yıllardır görüştüğüm bi arkadaşım dese ben ona ne diyebilirim olamazmı ama bu bahane tabi babam eve götürmek istedi annemden dolayı gitmedim saatte geç olmuştu hasta anlamasın diye kendi evime dndüm babamda geldi ortadaki cam kırıklarını toparladık babam daha snra gitti ben duşa girdim ağlayıp rahatlayabilmke için hüngür hüngür ağladım eşimde banyonun kapısının önünde ağladı.konuşmadım ayrı yattık bugünde anneme gidicem gitme diye yalvarıyor sbhtan beri birsürü msj.iş teline ne zaman baksam cebinden çıkmıyor sessizde son zamanlarda giyinip süslenmeler görseniz sabahtan giyeceğini geceden hazırlamalar giyip çıkarmalar denemeler ben hissettim dedim var bişeyler kendinede söyledim saçmalama dedi benim eşim sabah ne bulduysa giyip giden bir insandı benim zorumla tıraş olurdu güzel giyinirdi yani kendine bakmazdı.bide kzın iki numarası var her iki tele de ayrı isimlerde kaydetmiş.kılzar ne olur akıl verin hamileyim babam yanımda destek bana düşün dedi hemen karar verme biz senin arkandayız çok kötüyüm bütün gece ağlamaktan perişan oldum elim yüzüm gözüm şiş bi halde geldim dermanım yok şuanda bile içten içe ağlıyorum ne olursunuz bişeyler yazın çok ihitiyacım var

Haa bu arada ilk vukuatı değil daha öncede ben yokken tv ye msj atmış birileriyle tanışmk için hadi onu affettim sustum ama daha üstünden bi kaç ay geçmeden şimdide bu napayım kafam karma karışık o zamanda gitmeye kalktım engel oldu biliyordu benim bi daha olursa affetmeyeceğimi bile bile neden diyorum ya neden

bi güzel burnunu sürt
dünyanın kaç bucak olduğunu göster
sonra da son bi sans ver
cünkü bebişin yolda
insallah son vukuatı olur da böyle bi problem yaşamazsın
ve ne olursa olsun kendine sakın zarar verme yerimseniben

arkadaşım öncelikle sakin olmalısın
bunu bebeğin için yapmalısın
eşinin yalan söylediği bariz ortada
o nonun kime ait olduğunu öğrenmeye çalış derim
gerekirse o kişiylen konuş belki sende tanıyorsundur
ailende arkandaymış ama annen hastaymış be gülüm bunları duyarsa çok üzülür allah korusun daha kötü olur
o yüzden sen şimdilik kendin halletmeye çalış gerekirse bikaç gün git ailenin yanında kal annen hasta olduğu için bahanende var niye geldin demezler,zaten baban durumu biliyormuş
eşinlen konuş demicem çünkü yalandan başka bişey anlatmicaktır sana
allah yardımcın olsun

Canım en başta sakin ol....:teselli:
Ve kendini (biliyorum çok zor ama ) geç bir nebze bebeğini düşün...Ayrılığı sakın düşünme....Ama burnunu iyice sürttür..Yatağını bi kaç gün ayır derim..Ha birde telefon kullanmayı yasakla yap bişeyler..He bi de erkeklerin en pişman oldukları şey de o evdyken yokmuş gibi davranılması...
Allah sana kolaylık ve sabır versin..benim başıma gelse bene aynı senin yaptıklarını yapardım biliyorum ama bir eyrdn sonra biraz mantıklı düşünmek gerekiyor...

canım allah yardımcın olsun, bence uzun süre konuşma gel evinde kal ayrı gitme annenlere ama uzun süre affetme hatta cep telefonunu bile al elinden korkut gözünü biter de sana bu çocuk için son şans veriyorum de ve gerçekten de bebeğin için bir şans daha ver umarım düzelir belki hamile olmasan bitir boşuna paranoyak olma, ne yaptı onunlamı yaptı bununlamı konuştu diye diyeceğim ama hamilesin bebeğini düşünmelisin biraz daha sabret. umarım herşey yoluna girer bebeğin mutlulukla gelir.

Çok üzüldüm. Sakin kalmaya çalışın lütfen. Önce kendinizi ve bebeğinizi düşünün. Gerisi hikaye. Siz bu dönemde kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz öyle davranın. Evinizde kalmak istiyorsanız evinizide kalın, annenizde mutlu olacaksanız annenizde kalın. Eşinizi görmek istemiyorsanız bir süre, evden o gitsin; siz değil. Hele bir bebeğiniz sağlıkla gelsin sonra düşünüzrsünüz son kararı.

Eşin bir yanlış yapmış bu ortada..
Ama biraz şimdi biraz daha sert biraz daha güçlü yıkıcı ve kırıcı ol ki degerini anlasın..
Hani çok can sıkıcı bir olay yasadıgın ama toparla kendini
ve gerekirse dedektif ol emin ol ki bu yaptıklarının altında hiç birsey aramayacak..
çünkü suçlu olan o sewgiler ..

hepinize teşekkür ederim.:çok üzgünüm:eşimn yalan söylediğini biliyorum hissetmiştim maalesef.bayanın numaraları rehberde gizli kim olduğunu nasıl öğrenicem bilmiyorum.arayıp görüşmek istesem küçülmek istemiyorum:1no2: daha bir aylık hamileyim bütn gece düşündüm aldırmak belki çok acı vede çok günah ama çocuğumun doğduğunu var sayalım eşim yine aynısını yaparsa çocuğum ne olacak boşansam ortada kalan çocuğum olmayacakmı dostu olup yuvasını yıkan çok erkek var ben kendimi değil düşündüğüm tek şey çocuğum ama bu yüzden de olsa bi araya gelemem o insanla aynı yataı nasıl paylaşırım teni ni tenime nasıl değdiririm yapamam başkasına ait olmuş bir adama kocam diyemem ki kötüym çok kötüyüm çaresizim:çok üzgünüm:

hamilesin canım..hassassın..:teselli:
bana sorarsan babanın evine git evinden ayrıl..
sonrada boşanma davası aç..yani doğumundan sonra..
yeni evliyken aldatan yada başka bayanlara ihtiyaç duyan bir adamdan koca moca olmaz..
alttan al,affet diyemeyeceğim..inanmadığım kendim yapmayacağım bir şeyi sana söyleyemem..:1no2:
şimdi şu tazeliğinle çıtırlığınla bile o adam eve bağlanmıyorsa kusura bakma bir 10 yıl sonrasını düşünemiyorum..çektiğin eziyet de çabası..
ailende arkandaysa çekme arkadaşım..yasakkelime

Canım daha önce de daha seviyesiz bir şekilde bir şey yapmış affetmişsin.
şimdi daha da ciddiye dökmüş olayı, telefonlar, mesajlar, kuyruklu yalanlar vs..
ne kadar taviz gösterir ne kadar affedersen devam eder bence.
o nedenle tavrını kesin koy. hamile olmasaydın kesin boşan derdim ben (katıyım bu konuda)
ama yine de bebeğin için bu kez bir şans vermelisin..
ancak çok net bir şekilde gözünü korkut. niyetini belli et. bebeğimiz olmasa sana asla şans vermezdim ama bunu daha çok onun için yapıyorum de. eve birkaç gün gitme. düşünsün, anlasın değerini. burnu sürtsün azıcık. eve gelince de birkaç gün birlikte yatma onunla. anlasın senin değerini, anlayabilecekse tabi..
bir de birkaç gün (bir ya da iki gün) hiç konuşma bence. sonra konuş ve senin onun için yaptıklarını, fedakarlıklarını, sadakatini anlat. sonra ona olan sevgini anlat ve onun senin için yaptıklarını sorgula. sadakatini sorgula. utandır biraz daha acımasız bir şekilde.
sonra bebeğinizi düşünün, onun böyle bir babası mı olmalı, bu tavırlarının onu nasıl etkileyeceğini üzeceğini konuşun. ona artık bir eşin yanı sıra baba olduğunu da anlat ve eğer bu sorumlulukları kaldıramayaca, yeniden böyle bir şey yapacak olursa bir saniye bile onun yanında olamayacağını, çok şükür kendi anne babanın senin arkanda olduğunu söyle.

gözü korksun adamın ya!
ne bu, bebeği olacak, kendini çok seven bir karısı var onun gözü başkalarında.
bu dediklerim bile az ya.. işte..

umarım hallolur canımm...

canim cok üzüldüm:(
Allahim öncelikle herkesi insan evladiyla karsilastirsin..
yapmaz benim kocam dememek gerekiyormus,onu anliyorum:(
canim cok zor biliyorum ama cok güclü olmak zorundasin,bir bebegin var...ayrilmayi su an icin düsünme,esinle konusma,ayri yat,takma,kendine yemek koyarken kalksin o kendi alsin,yani umursama..bu erkeklere epey bi zor geliyor..
bu aradada bence o numára kime ait arastir,bul...gerekirse kavga et ama pes etme.
ne demek canim,bi kadinin hayatina gir,bebek bekle,hersey harika derken baska kadina git!!
allahim yar ve yardimcin olsun
bu cok zor ama güclü ol,o tilkiyse sende kuyrugu ol ve sakin pes etme...
yaralarinin kapanmasi zaman alicaktir ama yapabilirsin bence

hepinize teşekkür ederim.:çok üzgünüm:eşimn yalan söylediğini biliyorum hissetmiştim maalesef.bayanın numaraları rehberde gizli kim olduğunu nasıl öğrenicem bilmiyorum.arayıp görüşmek istesem küçülmek istemiyorum:1no2: daha bir aylık hamileyim bütn gece düşündüm aldırmak belki çok acı vede çok günah ama çocuğumun doğduğunu var sayalım eşim yine aynısını yaparsa çocuğum ne olacak boşansam ortada kalan çocuğum olmayacakmı dostu olup yuvasını yıkan çok erkek var ben kendimi değil düşündüğüm tek şey çocuğum ama bu yüzden de olsa bi araya gelemem o insanla aynı yataı nasıl paylaşırım teni ni tenime nasıl değdiririm yapamam başkasına ait olmuş bir adama kocam diyemem ki kötüym çok kötüyüm çaresizim:çok üzgünüm:

canım ya onun yaptığı hatanın bedelini doğmamış kızın ödeyecek bir anlamda belki de bu ihtimal gerçekleşirse..
kimse seni yargılayamaz bu durumda ama yine de acele karar verme asla.. son çare olmalı yine de..

üzülmekte haklısın hele de böyle bir hassas dönemde sana yaptığı cidden yenilir yutulur gibi değil:oklava: bı sure babanın evıne gıtme taraftarıyım ben de. hem annene yakın olursun hem de eşinin burnu biraz yere sürtülmüş olur. bebek konusunda karar vermek için henüz daha vaktin var. bu sinirle acele edip kıyma bebeğine :teselli:

Ortada yeni dogacak bir bebek var evet..
Ama ortada birde aldatilan bir kadin var arkadaslar..
Hemde hamile bir kadin..
Evli ve cocuk sahibi olan insanlara ayrilin kelimesini bende kullanmak istemiyorum.
Ama benim icimden ayril demek geciyor, cünkü öyle görünüyor ki, bu adam 7sinde neyse 70indede o olur.
2. vukati olmasindan belli zaten.
A be adam madem aldatacaksin ne diye evlenirsin, elin kizinin basini yakarsin?
Biz kadinlar neden bizi hic düsünmeden, hamile halimizde bile aldatacak olan bazi serefsiz erkekler icin agliyoruz? Neden??

Hadi bu kezde bebeginin hatrina 3. sansi ver canim, ne diyelim.
Ama herseyi sakin ola hemen kabullenip affetme.
Bir süre eve gelme, telefonlarina cikma.
Ayrilik lafindan bahset, sürtsün burnu iyice.
Sonra sans verir vermezsin o senin elinde, ama sans vereceksen süründür kesinlikle!

Umarim esinin son icraati olur bu olay.
Allah kimsenin basina vermesin.
Üzülme canim, ailenin yaninda olduguna sükret olur mu.

cnm çooook iyi düşün.. bence bebeğini aldırma günah. ama eşinede bir ders babanın evine git derim ama yaşayan sensin

sakın aldırma canımbbegın gunahı ne analdıgım kadrıyla memursun guzel bişinde var eşin sneın ayaklarının ustunde durdugunu görsun git annene bıraz burnunu surt canım erkelere hersey mustuhakk çunku

madem evine geri dönücektin,onca eziyeti niye yaptinki kendine?
hamilesin ve cok hassassiz sen suanda,incinmemen gerekiyor ve öle saniyorumki
bu kendi evinde imkansiz.Biran evel git annenin evine ve orada kal derim ben.Annenin
hastaligina üzüldüm ama,gece diilsede bugün yine anliycak senin huzursuz oldugunu,keske
geceden gitseydin..

allah yardımcın olsun dikkatli düşün geleceği görerek harekt etmeye çalış bikere affettimi arkası muhakkak geliyor bence taviz verme karar senin arkdaşım

Back
X